panosfp96
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- EZY
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Καλησπερα σε ολους.Νομιζω οτι το topic εχει κλεισει αλλα εγω θελω να βγαλω καποια πραγματα απο μεσα μου για να δωσω θαρρος και τολμη σε ατομα οπου φοβουνται τα υψη και τα αεροπλανα,βεβαια και εσεις εχετε δωσει παρα πολλες απαντησεις σχετικα με την συγκεκριμενη φοβια που ειμαι σιγουρος κατα 100% πως εχετε καλυψει ενα μεγαλο μερος των πετοφοβικων.Στο θεμα μας,απο πιτσιρικας απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου επαιζα με αεροπλανα <<πιλοτος πιλοτος>> αυτο ελεγα στους γονεις μου και στους συγγενεις μου οτι θα γινω τα χρονια περασαν.....το μικροβιο εχει μπει μεσα μου αλλα κατι το εμποδιζε να πολλαπλασιαστει αυτο ητανε η υψοφοβια....τα φοβομουνα τοσο πολυ τα υψη που δεν μπορουσα να κοιταξω κατω σε αποσταση 5-6 μετρων...μιλαμε για τρελα.Οπως και να εχει περσυ το πασχα αναγκαστηκα να κανω ενα ταξιδι στο παρισι για τον θειο μου γιατι ειχε σοβαρο προβλημα υγειας (αιωνια του η μνημη) την προηγουμενη μερα πριν μπω στο αεροπλανο εψαχνα για ολα τα αεροπορικα ατυχηματα που εχουνε συμβει ισως απο τα μεγαλυτερα λαθη που μπορουσα να κανω πριν μπω σε αεροπλανο,τελος παντων εκανα την επιβιβαση μου στο αεροσκαφος της Aegean Airlines η θεση μου ητανε στο παραθυρο ηθελα να δω τα παντα απο εκει πανω ηθελα να δω τι ειναι αυτο που με τρομαζει.Το αεροσκαφος κανει taxi και κατευθηνεται στον αεροδιαδρομο ημουνα στην τσιτα γινεται η απογειωση τα ειδα ολα για 2 λεπτα καθηλομενος στο καθισμα ειπα μεσα μου δεν θα γινω ποτε πιλοτος μα ποτε...φτασαμε στο παρισι τελικα η πτηση πολυ καλη χωρις αναταραξεις..στον γυρισμο τα πραγματα χειροτερεψαν αναταραξεις σκοταδι και εγω ιδρωμενος...οπως και να εχει εγω με το που εφτσα στην αθηνα ξανα προβληματιστηκα τα εβαλα κατω και ειπα<<εσυ καποτε ηθελες να γινεις πιλοτος και τωρα τι?φοβασαι τα υψη?>> απο εκεινη την μερα μεχρι και σημερα εχω καει στα flight simulators μετα απο παρα πολλες συζητησεις με ειδικους καταφερα να ξεπερασω τον φοβο μου και σε ενα χρονο απο τωρα πρωτα ο θεος να παω στην Oxford aviation academy για να κανω αυτο το ονειρο πραγματικοτητα.Μετα απο ολα αυτα που εγραψα και σας κουρασα θα ηθελα αν πω σε ολους τους πετοφοβικους να αρχησουνε να παιζουνε καποιο ειδος flight simulator να πηγαινουν κοντα στα υψη(βουνα,λουνα παρκ 6 οροφο καποιας πολυκατοικιας) σε καμοια περιπτωση ψυχολογος αν ειναι δυνατον να δεινουμε λεφτα στους τρελοςγιατρους για το πιο ομορφο και ασφαλεστερο μεσο μεταφορας στον κοσμο...μαγκες και μαγκισες flight sim και θα δειτε αποτελεσματα καλες απο/προσγειωσεις!!!!
Φιλικα Πανος!
Φιλικα Πανος!