Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ηλια, εστειλες και την καλη, με το πατημα του 773 που ειναι 30τοσες μοιρες εκτος, στο a.net? Δεν πιστευω να την απερριψαν? (αν ναι, ειναι ζωα)

DREAMLINER":1h4zgisq said:
(όχι δεν πρόκειται για εμμονή :lol: )

οοοοοχι καλε, μην το ξαναπεις... :lol:

Όχι δεν την έστειλα γιατί τους ξέρω...Έχω στείλει όμως την αμέσως προηγούμενη που είναι πιο καθαρή και το αεροσκάφος είναι στον αέρα. Υποτίθεται ότι είναι σε screening process εδώ και δεκαπέντε ώρες και βάλε...Πιθανόν να μην ξέρουν τι να κάνουν, γιατί η πόζα είναι καλή (απ'αυτές που μπορούν να μπουν στην πεντάδα του Top 24 Hours), αλλά το Μερφοσύννεφο που μου "έκατσε" και της ρίχνει την ποιότητα δεν ταιριάζει με τα ποιοτικά τους στάνταρ...Το πιό πιθανό είναι ότι θα την απορρίψουν για haze/contrast κτλ. Αν αυτό συμβεί, θα τους στείλω και το "πάτημα" (το οποίο μπορούν να το απορρίψουν όμως πιο εύκολα για ποιοτικούς λόγους) και θα δούμε τι θα γίνει σε καμιά εβδομάδα. Αν η σημερινή ανέβει, θα τη λινκάρω εδώ και όποιος θέλει μπορεί να μπεί και να τη σχολιάσει. :)

Ηλίας

Αγαπητό ονειρόπλοιο, αν δεν σου τη δεχτούν, προτείνω να αφιερώσεις την υπόλοιπη ζωή σου στο να την ξαναβγάλεις ακριβώς ίδια και μάλιστα με μηχανή μιας χρήσης, μέχρι να πετύχεις την απόλυτη ποιότητα. Δεν νομίζω να σε δυσκολέψουν τα χιλιοστά ε; :roll:

δικός σου

Όοοοχιιι. Δε θα με δυσκολέψουν καθόλου τα χιλιοστά. Απλά θα περιμένω μέχρι να βγουν ψηφιακές μιας χρήσης με 300 megapixels, έτσι ώστε να μπορώ να κροπάρω και να έχω την ίδια προοπτική...(Άρα θα περιμένω μια ζωή. Και τι είναι άλλωστε μια ζωή μπροστά στην αιωνιότητα;) :twisted:

Δικός σου

Αφιέρωμα στο αεροδρόμιο του St.Barth, δείχνει τώρα στην ΕΤ-3. Όσοι τυχεροί, προλάβετε :mrgreen:

Τελικά το airliners.net τη δέχτηκε και μέσα σε ένα τρίωρο έχει φτάσει στην κορυφή της δεύτερης σελίδας. Αν συνεχίσει έτσι, τη βλέπω στην πεντάδα του Top 24 Hours μέχρι αύριο το πρωί :D :
http://www.airliners.net/open.file/1641492/L/

Ηλίας

Σημερα ειναι στη πρωτη θεση... με διαφορα απο τη δευτερη.
Συγχαρητηρια και παντα επιτυχιες.