Flightsim

Ξαφνικά παρουσιάστηκε το προβλημα, τώρα δεν θυμάμαι αν έκανα κάποια παρέμβαση, έχω βάλει μερικά scenery και αεροπλανα, αλλα τιποτα που να έχει κάνει με την περιοχη των αθηνών.

Περίμενε λίγες ημέρες μήπως λυθεί το πρόβλημα από μόνο του, θυμάμαι πέρυσι στο χιόνι δύο μέρες full η Αττική και το LGAV και ο καιρός στο FS για τον Βενιζέλο ήταν clear...
Aν επιμένει το πρόβλημα θα τα ξαναπούμε. Μία τολμηρή λύση είναι να επαναφέρεις το σύστημα πίσω στις ημερομηνίες που αποδεδειγμένα δούλευε σωστά, αλλά η ενέργεια αυτή ενέχει κάποιους κινδύνους και φυσικά θα χάσεις ότι έχεις εγκαταστήσει μετά. Φυσικά αυτό είναι η έσχατη λύση και εφόσον έχουν αποκλειστεί ή δοκιμαστεί οι άλλες.
Και βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν από την ενέργεια αυτή θα διορθωθεί το πρόβλημα....

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα περιμένω να δω μήπως αλλάξει κάτι, αλλίως φτου κι απ'την αρχή...

Φιλε τασο και γω ειχα οχι μονο στο βενιζελο αλλα και σε πολλα αεροδρομια το προβλημα του καιρου απο το φσ.Δεν εχει σχεση με τα σεναρια που εχεις κατεβασει.Θα σου προτεινα και γω το active sky της hi-fi simulation ανεπιφυλακτα.Θα δεις τεραστιες διαφορες απο το real world weather και πιο γρηγορη ανανεωση των καιρικων συνθηκων στο υπαρχων αεροδρομιο.

Χάρτες για το FS

Καλησπέρα,

Ψάχνω κάποιο Site που να χει χάρτες για το FS. πχ στο δρομολόγιο LGAL --> LGAV ξέρω site που να μου κάνει το flight plan και να μου δίνει τα σημεία από τα οποία πρέπει να περάσω, αλλά δεν έχω χάρτη που να τα δείχνει που βρίσκονται κτλ και ακόμη χάρτες για τα αεροδρόμια και τους τροχοδρόμους τους[τα ονόματα τους κτλ]. Έτσι προς το παρόν τις πτήσης τις κάνω ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ATC και από την εμπειρία μου.

Κάποιος που ξέρει ας βοηθήσει..

Ευχαριστώ

Υ.Γ. πετάω σε FSX

Kαλησπέρα

όλα αυτά που ζητάς τα έχει το προγραμμα Jeppview αλλα είναι αρκετα ακριβό γιατι αναφέρεται σε επαγγελματιες..για τo επιπεδo του simming,το jeppview είναι κάτι παραπάνω απο υπερβολικό..μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mapview που έχει μέσα το FSX το οποίο έχει όλα τα FIXS,VORS,NDBS κτλ όπως ακριβώς στην πραγματικότητα και μέσα απο κει να σχεδιάσεις το σχέδιο πτήσης και να δεις απο που περνάς..επίσης,υπάρχει το EUroute και FS flight keeper..Ψάξε στο google,δοκίμασε τα και κράτα μας ενημερους με τις εμπειρίες σου..

Φιλικα

Σε ευχαριστώ πολύ Tolisshow. Βασικά το πρόβλημα μου είναι στους χάρτες που να μου δείχνουν τα taxiways στα αεροδρόμια, τους διαδρόμους απο/προσγειώσεων και αν είναι δυνατόν τα ύψη και τις ταχύτητες που πρέπει να έχω κατά την προσέγκιση ή την απογείωση. Το euroute καλό φαίνετε αλλά απ ότι είδα είναι για το fs9.

air_boy για τα άλλα που ρωτάς, έχεις Pm..

Re: Χάρτες για το FS

air_boy":3k72q8l6 said:
Καλησπέρα,

Ψάχνω κάποιο Site που να χει χάρτες για το FS. πχ στο δρομολόγιο LGAL --> LGAV ξέρω site που να μου κάνει το flight plan και να μου δίνει τα σημεία από τα οποία πρέπει να περάσω, αλλά δεν έχω χάρτη που να τα δείχνει που βρίσκονται κτλ και ακόμη χάρτες για τα αεροδρόμια και τους τροχοδρόμους τους[τα ονόματα τους κτλ]. Έτσι προς το παρόν τις πτήσης τις κάνω ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ATC και από την εμπειρία μου.

Κάποιος που ξέρει ας βοηθήσει..

Ευχαριστώ

Υ.Γ. πετάω σε FSX

Καλησπέρα ''air_boy''

Για δες σε αυτά τα site...........
http://www.hvacc.org/main/Pages/Downloa ... g=GR&cat=6

http://myweb.tiscali.co.uk/fssim/common.htm