Flightsim

ε?? :shock:

Και το ενδιφέρον δηλαδή που το βρίσκεις?

Χοντρή Μα***ία της Microsoft πιστεύω! Και επειδή έιναι πολύ χοντρή.. μάλλον δεν θα το αφήσουν έτσι απλά.. κάτι θα έχουν σκεφτεί ;)

Γειά σας παίδες. :banana:

Εδώ και δύο εβδομάδες έχω πάθει χοντρό κόλλημα με το Flight sim 2004(γνήσιο).(το fsx είναι λίγο βαρύ για το μηχάνημά μου.)
Έχω το εξής ερώτημα: Κατέβασα κάποιο καινούριο σενάριο αλλά στισ οδηγίες ο τύπος θεωρεί δεδομένο οτι ολοι ξέρουν πως να το κάνουν εγκατάσταση.
Ξέρει λοιποόν κανείς πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα καινούριο σενάριο ή ένα καινούριο σκάφος? Επίσης κατέβασα και ένα update αλλά δεν παίζει.
Τέλος πάντων ότι μπορεί ο καθένας να μου δώσει απο τα φώτα του καλό είναι.\ :eek:

Για ποιό scenery μιλάς και για ποιο αεροπλάνο; Από που τα κατέβασες; Τι λένε οι οδηγίες;

Ξερει κανεις κανενα παιχνιδι που να εχει σχεση με atc (πυργο ελεγχου)?

ψαχνω απεγνωσμενα να βρω τουπολεβ-154. ξερεις κανεις να με βοηθησει?οτι κ να βρηκα ειναι texture mono. thnx

Ξαφνικά και μόνο για την περιοχή του LGAV (Βενιζέλος), δεν μου φορτώνει real weather. Με το που βγαίνω από την περιοχή του αεροδρομίου ο καιρός είναι ο κανονικός. Μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Έχω το FS9 με εγκατεστημένο σκηνικό το Attica Photoreal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το real weather του fs9 παρουσιάζει συχνά προβλήματα και σε μένα,και έτσι έβαλα το active sky της hi-fi simulations,το οποίο είναι και πολύ ρεαλιστικό.Δοκίμασέ το ;) (είναι payware,αλλά αξίζει)

Για τον φίλο marfouk για να βοηθήσω αν μπορώ, θέλω λεπτομέρειες ποιό scenery και από που το κατέβασες και τί λένε οι οδηγίες, το ίδιο κα ισχύει και για τα αερολάνα.
Για τον φίλο matilaw στην ίδια κατηγορία λίγες μέρες πριν έχω γράψει τα κυριώτερα sites που μπορεί να μπεί κάποιος και να κατεβάσει sceneries και aircrafts κ.ά . Ενα από αυτά είναι και το ρωσικό εκεί θα βρεις και sceneries και aicrafts ειδικά και TU-154.
Για το φίλο tassos76 έχω τα ίδια sceneries και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο προβλημα, αλλά για να δούμε τι συμβαίνει πρέπει να έχω λεπτομέρειες δηλ. πχ όπως το έκανε από την αρχή της εγκατάστασης το πρόβλημα ή στην αρχή ήταν ok και το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά? Ναι βλέπω τον φίλο ivan να δίνει μία απάντηση μπορεί να είναι και αυτό, αλλά συνήθως τα προβλήματα είναι με όλη τη σύνδεση εδώ μου λέτε μόνο στο LGAV συμβαίνει αυτό ή κατάλαβα λάθος?

Το πρόβλημα είναι μόνο στην περιοχή του LGAV, σε όλα τα άλλα αεροδρόμια έχω κανονικά τον τρέχοντα καιρό. Ακόμη και η Ελευσίνα δίνει σωστό καιρό, μόνο το LGAV έχει απνοια και clear skies συνέχεια.

ΟΚ αλλά αυτό το παρουσίαζε από την αρχή ή όλα πριν ήταν οκ και τελευταία παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα? Γνωρίζεις την ημερομηνία που άρχισε αυτό να συμβαίνει?
Πριν παρουσιστεί αυτό έκανες τίποτα επεμβάσεις στο FS ή όχι? Ανάλογα με τις απαντήσεις σου θα το ψάξουμε...