Flightsim

Καλησπερα!
Ο ελεγχος του καθετου ουριαιου πηδαλιου (διευθυνσης) με ποια πληκτρα γινεται;

Με το "0" και το "enter" όταν έχεις απενεργοποιήσει το NumLock. Βέβαια μπορείς να βάλεις όποιο πλήκτρο θέλεις εσύ απο τις ρυθμίσεις.

Καλησπέρα,

επειδή λείπω αρκετό καιρό απο τα του fs θα ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα:

Σκοπεύω να βάλω το Χ επιτέλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν όλα τα αεροδρόμια της GAP και τα mesh scenery που είχανε βγει κατακαιρούς, μπορούν να χρησιμοποιήθουν στο Χ?

Σας Ευχαριστώ.

Τα αεροδρόμια της GAP πλην Ρόδου έχουν φτιαχτεί για το FS2004. Ξέρω ότι πχ η Θεσσαλονίκη έχει κάποια ελάχιστα θέματα, αλλά παίζει. Για το FSX υπάρχει ειδικό mesh για την Ελλάδα που μπορείς να βρεις στη σελίδα της Hellas Scenery Team

Για μια πτηση Αθηνα-Λονδινο ποια ειναι η optimum ταχυτητα και υψος; Πεταω στα 33.000 ποδια με ~340 κομβους (airbus a321) και λιγο μετα το μεσον της διαδρομης μενω απο καυσιμα.

Όταν λες 340 κόμβους,εννοείς ταχύτητα οργάνου ή εδάφους;; Γιατί αν το πηγαίνεις με 340 ΚΙΑS,παίζει να είναι και λογικό που τελειώνουν τα καύσιμα! :mrgreen:
Θα σου πρότινα να ανέβεις λίγο πιο ψηλά..Την ταχύτητα καλύτερα να τη γυρίσεις στο mach αφού πιάσεις το cruising altitude. Περίπου στο 0.78-0.80 στα 36.000 είναι μία χαρά! Εγω έτσι παίζω και δεν μου έχει κάνει κάτι περίεργο το Α321.

Ελπίζω να βοήθησα!

Ταχυτητα οργανου ειναι αυτο που σου λεω. Τι διαφορα εχει με την ταχυτητα εδαφους;

Εγώ παίζω αεροπλάνο κάθε μέρα! Μόλις πριν 2-3 ώρες έκανε 2 πτήσεις με Dash Q200 της Ολυμπιακης απο Αθηνα - Καστορια, και Καλαματα-Αθηνα. Πήγαν πολυ καλα! Όλοι εσείς εδω άμμα εισαστε πιλότοι , είσαστε παρα πολυ τυχεροί! ;)
επίσης στο FSX χρησιμοποιώ μια μικρή εφαρμογή που δουλεύει μέσα με το παιχνίδι το FSPassengers X Είναι πολυ Καλό, λέει 'κυρίες και κύριοι, το πλήρωμα καμπίνας κλπ. στα ελληνικά! επίσης πετάς πολυ πιο πολυ ρεαλιστικά και Έχεις βλάβες, προβλήματα διάφορα...

Είναι Φανταστικό και έχω μείνει παρα πολυ satisfied...

Υπαρχει καπου tutorial για το πως εγκαθιστας καποιο αεροπλανο;

Συνήθως στο document που το συνοδεύει, υπάρχουν οδηγίες (φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε freeware αεροπλάνα - τα payware έχουν installers).