Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σε εμένα για παράδειγμα, μετά την εγκατάσταση του REX είχε χάσει το texture και κάποια αρχεία απαραίτητα για την δημιουργία του καιρού, με αποτελέσμα να με "πετάει" έξω από το παιχνίδι. Τότε χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το repair και ομολογώ πως δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί κάποιο ανάλογο πρόβλημα από τότε.

Είχα και εγώ το REX 2.0 και όταν για κάποιο λόγο χρειάστηκε να το κάνω uninstall και στην σηνέχεια ξανά install τότε μου ζητούσε αρχεία που δεν ήταν εκεί που θα έπρεπε ! Έτσι μου ζήτησε να κάνω ένα backup φάκελο . . .

γεια σας.!
μόλις πήρα το Airbus X και στο install, μετα το registration, μου ζηταει να εχω το SP2! (εχω μονο σο SP1)
κατέβασα το SP2 για το FSX και μου βγαζει ενα μήνυμα λέγοντας: "Microsoft Flight Simulator Service Pack 2 requires the english version of Flight Simulator X" θελει την αγλλική??? μα εγω αγγλική εχω!!!! :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: μπορείτε να με βοηθήσετε??? hellppp!!!!

Προτείνω να κάνεις απεγκατάσταση στο SP1, να κατεβάσεις και τα 2 πάλι σιγουρεύοντας ότι έχεις επιλέξει αγγλικά ως γλώσσα και να τα περάσεις από την αρχή.

Δεν πιστεύω πως στο ενδιάμεσο να χρειαστεί και ένα repair το FSX, αλλά αυτό θα το αφήσω στην κρίση σου.

Είναι σπασμένο το FSX? Αυτό μου ακούγεται ως πρόβλημα από κακό σπάσιμο, λόγο reverse engineering του .exe αρχείου άλλης γλώσσας, και απλά χρησιμοποιούν το ίδιο σε όλες τις εκδώσεις.

Το εκανα install αλλα δν μπορω να το χειριστω. Ειν πολυπλοκο-για μενα- ασε που δν λειτουργει κ το throttle ουτε τα altitute, heading locks!! Απ τα public στην αθηνα το πήρα! Θα κανω uninstall κ ξανα install.. Αλλα θα χασω ολα τα αεροπλαναα... :-(

Δεν θα τα χάσεις.

Κάνε repair. Θα σου την προσφέρει αυτην την επιλογή. Όσο για τα προβλήματα που δηλώνεις, διάβασε κανένα manual, στο Airbus X δεν λειτούργουν τα FSX defaults. Για να στρίψεις ένα selector knob αριστερά, γυρνάς το mouse wheel προς τα πάνω. Για να γυρίσεις ενα διακόπτη δεξιά, πατάς δεξι κλικ. Ναί ειναι πολύπλοκο, αλλα πού πας και εσύ χωρίς να έχεις διαβάσει το manual. Δεν είναι τοστιέρα Blue Sky.

Οντως τοστερια δν ειναι αλλα προσπαθω να το κανω να κινηθει + δν κινηται!
Και με το αιρμπας της αεροσοφτ τα ιδια προβληματα περιπου. Θα κανω repair. Ευχαριστω!

nickp":2jp4ge6o said:
γεια σας.! μόλις πήρα το Airbus X και στο install, μετα το registration, μου ζηταει να εχω το SP2! (εχω μονο σο SP1)

Cbarbas, κάνεις μεγάλο λάθος.
Αυτό δεν ισχύει για κανένα τύπο service pack της Microsoft. Ψάξε το λίγο και θα δεις.

Αυτο που λες δεν ισχυει ουτε για τα προιοντα της Microsoft αλλα ουτε γενικα εως κανονας, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα!

Παρ'ολα αυτα εκανα λαθος και αυτο που ειπα πιο επανω, το εσβησα για να μη μπερδευτει κανεις μελλοντικα, ειναι σε ισχυει μονο εαν θελεις να εγκαταστησεις το Flight Simulator X: Acceleration.

Δηλαδη οταν εγκαταστησεις το FSX και το Flight Simulator X Service Pack 1, δε χρειαζεται οταν εγκαταστησεις το Flight Simulator X: Acceleration, να εγκαταστησεις το Flight Simulator X Service Pack 2.
Στη περιπτωση που εχεις εγκαταστησει το Flight Simulator X Service Pack 2 θα πρεπει να το βγαλεις πριν εγκαταστησεις το Flight Simulator X: Acceleration.