Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν μπορώ να σου δώσω κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση. Θα σου πρότεινα όμως να κάνεις μία αναζήτηση στο Google του τύπου "LGAV Charts" ή "EGLL Charts", σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Εάν θέλεις στείλε μου ΠΜ για να σου δώσω μερικά της Jeppesen.

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.... έχω το fsx και μόλις περάσει κανένα 15λεπτό πάνω στην πτήση , κολλάει και με πετάει... :(....... θα ήθελα να μου πείτε κανένα άλλο παιχνίδι σαν το flight simulator για να αγοράσω .... επίσης θα ήθελα να με φωτίσετε με τις γνώσεις σας για το πιο παιχνίδι είναι αυτό που έχει την aegean όπως και την ολυμπιακή... γιατί καλά όλα τα ξένα αλλά όχι και σαν τα ελληνικά!!:P:P ευχαριστώ πολύ!!!!! όποια βοήθεια σχετικά με το παιχνίδι είναι ευπρόσδεκτη!!!!

Καλησπέρα,

Με τι error σε πετάει; Το FSX είναι demanding.

Επίσης, τι εννοείς να "έχει την Aegean & την Ολυμπιακή"; Αν ψάχνεις για repaints αεροπλάνων, δες στο http://www.avsim.com

Εκτός από τα Flight Simulator της Microsoft υπάρχει και το Xplane, το οποίο είναι πιο ρεαλιστικό σε flight dynamics, είναι πιο "ελαφρύ" για το PC σε σχέση με το FSX, έχει υποδεέστερα γραφικά και λιγότερα add ons.

Πιο "συγκεκριμένες" ερωτήσεις, θα σου δώσουν και πιο "συγκεκριμένες" απαντήσεις!

καλησπέρα θα μπορούσες να μου λύσεις τις απορίες μου τηλεφωνικά?? γιατί δεν μπορώ να γράφω από το πσ μου γιατί έχει μόνο αγγλικά...

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το Aerosoft Airbus X, απλά δεν έχει A319 ..... είναι όμως πολύ δύσκολο ...... μπορεί κάποιος να μου δώσει link με κάποιο tutorial στο youtube ?

δεν γίνεται αυτό... αγόρασα το fsx και με ξαναπετάει... γιατί το κάνει αυτό?? ας μου λύσει κάποιος την απορία..... υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?

Προσπάθησε να το ξαναεγκαταστήσεις! Δηλαδή βάλε στον υπολογιστή σου το Disc 1, στην συνέχεια θα βγει ένα παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να επιλέξεις "Repair". Κάνε ό,τι σου λέει και μόλις γίνει η εγκατάσταση κατέβασε και εγκατέστησε το FSX Support Pack 1 και το Support Pack 2. Μετά από αυτό προσπάθησε να παίξεις (νομίζω πως θα μπορείς :D ).

Και μην ξεχνάς πως όλοι μας είχαμε (και θα έχουμε) προβλήματα με το FSX!

Με το repair το fsx ξαναβρίσκει τα αρχεία που μπορεί να έχουν χαθεί . . . και είναι σημαντικά για την ασφαλή ροή του προγράμματος . . .