Flightsim

Oat-student το πρόσθεσες το scenery στη 'βιβλιοθήκη' ???H αεροφωτογραφία είναι καλή αλλά μου γονάτιζε τα frames και την έβγαλα...

stiv οχι δεν τo εβαλα.Απ'οτι ξερω με την αυτοματη εγκατασtαση μπαινει μονο του στη library. :rolleyes:
Αν ειναι να γονατιζει τα frames αστο δεν το βαζω καθολου... :(

oat_student":37m4xsse said:
stiv οχι δεν τo εβαλα.Απ'οτι ξερω με την αυτοματη εγκατασtαση μπαινει μονο του στη library. :rolleyes:
Δεν μπαίνει πάντα μόνο του στο Library ακόμα και αν είναι *.exe.
Εμένα πάντως δεν μου δημιουργησε πρόβλημα στα frames. Επειδή είναι καθαρά θέμα ταχύτητας Η/Υ και κάρτας γραφικών, καλό θα είναι να το βάλεις και να το δοκιμάσεις. Αν σου δημιουργεί πρόβλημα, απλά το ξετσεκάρεις απο τη library.
Εγώ πάντως, και μετά την εξόρμηση του Συλλογου στο LGSK, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

υ.γ. Connie σε έχει και σένα δίπλα στο φράχτη, δίπλα στους άλλους spotters! :D

GP707 δεν ξερω τι γινεται..ενω το κανω εγκτασταση δεν μπορω να το βαλω στο library..
και πρεπει να ειναι φανταστικο ... :(

Τι εννοείς "δεν μπορω να το βαλω στο library.. ";
Μήπως δεν μπορείς να βρεις πού είναι ο φάκελος;

Κάνε το εξής:

άνοιξε το .exe αρχείο, αλλά όταν σε ρωτήσει πού να το εγκαταστήσει, διάλεξε ένα "dummy folder", δηλαδή έναν τυχαίο φάκελο (π.χ. "Τα έγγραφά μου"). Μετά, μετακίνησε το φάκελο που δημιουργήθηκε (δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά φαντάζομαι να είναι "GAP/LGSK" ή κάτι τέτοιο) στο π.χ. \Addon Scenery του FS. Μετά, άνοιξε το FS, πήγαινε στο Settings, Add, κλπ. Την διαδικασία την ξέρεις (φαντάζομαι ;)

Το scenery της Σκιαθου καλο ειναι, αλλα μια μικρη λεπτομερεια με χαλαει. Εχει φραχτη ψηλο, και οταν κανω προσγειωσεις επιτηδες για να ξυσω το φραχτη (μην μου πειτε οτι δεν το κανετε ;) ) βγαινω λιγο ψηλοτερα.

GP707":3nf6hqrz said:
oat_student":3nf6hqrz said:
Δεν μπαίνει πάντα μόνο του στο Library ακόμα και αν είναι *.exe.
Εμένα πάντως δεν μου δημιουργησε πρόβλημα στα frames. Επειδή είναι καθαρά θέμα ταχύτητας Η/Υ και κάρτας γραφικών, καλό θα είναι να το βάλεις και να το δοκιμάσεις. Αν σου δημιουργεί πρόβλημα, απλά το ξετσεκάρεις απο τη library.
Εγώ πάντως, και μετά την εξόρμηση του Συλλογου στο LGSK, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

υ.γ. Connie σε έχει και σένα δίπλα στο φράχτη, δίπλα στους άλλους spotters! :D

Συγγνώμη αν δεν το έθεσα σωστά,αλλά εγώ αναφέρθηκα στα FPS του scenery attica photoreal και όχι της Σκιάθου.Είναι άλλωστε γνωστό οτι τα φωτορεαλιστικά sceneries ρίχνουν αρκετά τα FPS :(

Επίσης εξαιρετικά είναι τα LGKO και LGMK της HSP (Hellenic Scenery Project)... :)

Εγω κατεβασα το EGSS σημερα και ειναι φανταστικο παιδια...Οσοι δεν το εχετε, κατεβαστε το αξιζει!!!!
Μαζι με το LIRF της ISDPROJECT τα θεωρω τα κορυφαια που εχω κατεβασει μεχρι στιγμης...