Flightsim

Re παιδια ποτε θα βγει ενα αξιολογο scenery της Ελλαδας?

Κατεβασα το scenery καθε αεροδρομιου που εχει φτιαξει η Greek airports prj και τα περισσοτερα εκτος της Θεσσαλονικης και Σκιαθου ειναι προχειρες δουλειες.

Ενα σκηνικο της Αθηνας περα απο την αεροφωτογραφια δε θα βγει?

Ελπιζω να γινει τιποτα και στο νεο FSX

KOTS":184jqvxg said:
Κατεβασα το scenery καθε αεροδρομιου που εχει φτιαξει η Greek airports prj και τα περισσοτερα εκτος της Θεσσαλονικης και Σκιαθου ειναι προχειρες δουλειες.
να υποθέσω ότι εννοείς την HSP?
http://www.avsim.com/greece/scenery/index_main.htm
Δεν βρίσκω καθόλου άσχημες τις δουλειές των HSP designers. Και το Attica photorealistic ειναι αρκετά καλό. Εξ' άλλου υπάρχει και πρόγραμμα του Google Earth που συνεργάζεται με το FS...

Screenshot...

Θα ήθελα να εγκαινιάσω τη δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων και σας αφιερώνω την παρακάτω screenshot που την χρησιμοποιώ σαν splashscreen στο FS9. :D

attach.gif
dlgsplash.jpg (47.41 KB)

Πολυ ομορφη η φωτο που εχεις cessna :thx:

Λοιπον, προτεινω να πουμε o καθενας μερικα sceneries και αεροπλανα (φυσικα μιλαμε ΜΟΝΟ για freewarε) που μας αρεσουν περισσοτερο απο τα αλλα τα οποια αξιζουν πραγματικα για download για το FS9.

Aπο αεροπλανα δεν εχω κατεβασει κατι αξιολογο μιας και δεν εχω ψαξει.

Απο sceneries προτεινω ανεπυφιλακτα σε ολους τη δουλεια του HSP και οχι των greek airport projects η οποια ειναι επιοικως απαραδεκτη και πασαλειμα. Βεβαια ολοι το γνωριζετε και δε χρειαζεται να σας το πω εγω. Απο ξενα αεροδρομια προτεινω τo

egssjy7.zip

πραγματικα υπεροχο..

Θα παραθεσω κι αλλα. Προς το παρον αυτο. Ψαχνω ολη την ωρα..

Kots το LGTS της G.A.P. το έχεις δεί???Πιστεύω είναι η καλύτερη τους δουλειά μέχρι στιγμής.Τωρα αν εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα δεν έχεις παρα να μας το δείξεις.Οat_student η ISD Project είναι top στα ιταλικά αεροδρόμια,εγώ έχω πολλά.Ρίξε μια ματιά και στο LIMC/MXP,αξίζει.

Επισης ειναι πολυ καλο το LGSK της GAP....
το οποιο το εχω κανει εγκατασταση(αυτοματη) και δεν μου το βγαζει.. :?: :(

stiv":25red7tb said:
Kots το LGTS της G.A.P. το έχεις δεί???Πιστεύω είναι η καλύτερη τους δουλειά μέχρι στιγμής.Τωρα αν εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα δεν έχεις παρα να μας το δείξεις.Οat_student η ISD Project είναι top στα ιταλικά αεροδρόμια,εγώ έχω πολλά.Ρίξε μια ματιά και στο LIMC/MXP,αξίζει.

Eιναι πραγματικα η ωραιοτερη τους δουλεια! Λαθος μου και ζητω συγνωμη που δε το ειπα.

Το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης ειναι φτιαγμενο απιστευτα. Ομως τα υπολοιπα βρε παιδια νομιζω οτι ειναι πολυ προχειρα φτιαγμενα.

Επανερχομαι με νεα αεροδρομια..

Φυσικα επιβαλλεται και η αεροφωτογραφια των Αθηνων που μπορεις να κατεβασεις και απο τh σελιδα της GAP :)