Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
NFEEFE":3ajyyyun said:
Παντως βλεπω οτι τα υπαρχει περιπτωση να εχει συμμετοχη το κρατος στη νΟΑ...! :shock:
Παρακατω το αρθρο που αναφερει και για το κρατος.
OA-Aegean: Πιθανή παρουσία δημοσίου στο νέο σχήμα
Προσωπικα βεβαια, νομιζω οτι αυτο δεν ειναι εφικτο.
Ήδη η ΕΕ μας έχει στην μπούκα, αν δουν ότι μπαινουμε πάλι μεσα σε αεροπορικό σχήμα , θα μας σιχτιρίσουν και θα έχουν και δικιο.
Τώρα όσο για το όνομα (αφου ολοι λένε και απο κάτι ας πω και εγώ τα δικά μου).
Ο Βασιλάκης είναι συναισθηματικά δεμένος με την εταιρεία του και το ονομα Αιγαίου, αλλά όταν πρόκειται για λεφτά στην τσέπη του δε νομίζω να κοιτάει και πολύ το συναισθημα. Συνεπώς πιστευω πως το όνομα ΟΑ θα μείνει (και όχι για τους έλληνες και περηφανιας και όλα αυτα) για λογους χρημάτων στην τσέπη τους.
Αλλωστε ηδη η ΝΕΑ ΟΑ εδειξε το προσωπο της και τη νεα ετιαρεία και στην ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι θέμα χρόνου να δείξει και το νέο προσωπο της συγχώνευσης στον κόσμο (με μια καλή διαφήμηση μια χαρα βάζεις και περνάς στον κόσμο το μηνυμα που θέλεις)
Εμεις εδώ στο φορουμ τα βλέπουμε με άλλη ματια αυτά τα θέματα γιατί μας ενδιαφέρουν , ο απλός ο κόσμος δεν τα βλέπει έτσι.
Τα πρακτορεία προωθούν την ΝΟΑ πλέον και συνιστούν και στους πελάτες τουσ να πετούν μαζί τους.
Παλία μόνο κατά ανάγκη γινόταν αυτό.
Έπίσης συμφωνώ με τον Μακεδόνα ότι όλο ήταν προγραμματισμένο απο πριν να γίνει αυτό, και όσοι νομίζουν ότι η παλιοι της Α3 που πήγαν στην ΟΑ θα πρέπει να φοβούνται, ε δεν το νομίζω!!! (το εγραψα και πιο πριν, την σκεψη μου)
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στους καιρούς που ζούμε δεν θα είναι και πολύ καλό για τον κόσμο αυτό και τις τιμές των εισιτηρίων.
δεν υπαρχει περιπτωση οταν γίνουν μια εταιρεία να κρατήσουν όλες τις πτήσεις τους (δηλαδή 22 πτήσεις SKG-ATH-SKG) και φυσικά να κρατήσουν όλα τα αεροπλάνα τους. Λογικα θα κρατηθεί τα 2/3 του συνόλου των 2 εταιρειων .
Βεβαια όλα είναι πλές σκέψης και ίσως και λίγη λογική.
Οχρόνος περνάει γρήγορα και θα φανεί τι θα γίνει.
Το θέμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ, πιστευω κάτι θα γίνει του χρόνου με το νέο σχήμα δεν μπορεί να ακουστηκε έτσι τυχαία όλο αυτό (αλλωστε αφου τα είχαν κανονισμένα οι δυο τους να γινουν μια εταρεία γιατί να ανακοινώνουν κάτι τέτοιο)