sagittarius
Low-Cost-Class-Member
Πόσο πιο σαφής να γίνει ο άνθρωπος. Εσάς δεν αντιληφθήκαμε πλήρως...
valentinovissi":11mo1j56 said:Ποτε θα το καταλαβουν οτι δεν εχουν υποθεση και να αρχιζουν ν'αλλαζουν σιγα σιγα αλλα ΔΕΝ........
Ναι, αυτό γράφω και εγώ. Διάβασα το thread που μίλαγε για τον λόγο pax or exits / crew. Είδα 5 μέλη πληρώματος (τυχαία όλες κοπέλες, αν και δεν είμαι σεξιστής, ούτε αρπάζομαι όταν κάποιος είναι) και φαντάστηκα ότι είναι κάποιο μεγάλο αεροσκάφος, γιαυτό πήγα και τους μίλησα.vassdel":2k8ehcs4 said:Επειδή διάβαζα σε κάποιο άλλο θρεντ ότι για να υπάρχουν 5 κοπέλες, πρέπει να είναι μεγάλο το πλοίο τους (5 έξοδοι ή 250 pax, ή κάτι τέτοιο)
Είπα, για μένα άγνωστη. Εσύ φυσικά την ξέρεις και μπράβο σουvassdel":2k8ehcs4 said:τις ρώτησα από ποιά εταιρία ήταν και μου είπαν την πρωτάκουστη για μένα Eurocypria.
Δεν μίλησα πουθενά για μουγκά, κουφά, ή κουλά. Αν έχεις πρόβλημα με τις σωματικές λειτουργίες εν γένει, η μόνη σωτηρία είναι η τουαλέτα.cabincrew4ever":2k8ehcs4 said:ουτε ειναι τοσο κουφο
Αυτό είναι το πρόβλημα? Η λέξη πλοίο? Όπως π.χ. σκάφος αντί για αεροσκάφος? Παίζει κάνα κόμπλεξ με τους ναυτικούς ή τελικά μόνο εμένα δεν χωνεύεις και μου επιτέθηκες έτσι?cabincrew4ever":2k8ehcs4 said:Ναι μονο που εδω μιλαμε για αεροπλανα και οχι πλοια