EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εχει και το αγαπημενο μου plane! DC9-83!! Δηλωνω Euroair fan Ελπιζω να ανταπεξελθει στην ελληνικη αγορα απεναντι στους γιγαντες Thomas Cook, First Choice, Monarch etc etc

Σε πρώτη φάση ελπίζουμε όλοι μας να πάει καλύτερα απότι με την προσπάθεια με τα ATP!!.. Και ίσως κάποια φορα να έχει δίκιο με αυτό που λέει στο site της ότι από άποψη στόλου έχει τον τρίτο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, αρκεί να μην βάζει κάτι Piperακια κλπ.. ;)

-EDIT-
H Alexandair μάλλον δεν έχει χρήμα για να πετάξει, η EuroAir χρειάζεται MD's οποτε 1+1=4 (μαθηματικά Fissler!) ;)

SX-BEU

An krino apo tin emfanisi tou MD , fenetai oti afti ti fora egine pio sovari kai sistimatiki douleia.
Epitelous kai enas Ellinikos Charter operator, pou exei (aeroporiki) istoria kai oxi kapios pou arpaxtika mpainei stin agora.

Re: SX-BEU

Epapa":329wrkad said:
An krino apo tin emfanisi tou MD , fenetai oti afti ti fora egine pio sovari kai sistimatiki douleia.
Epitelous kai enas Ellinikos Charter operator, pou exei (aeroporiki) istoria kai oxi kapios pou arpaxtika mpainei stin agora.

Συμφωνώ, αλλά με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα έχω ακόμη κάποιες επιφυλάξεις.
Ας δούμε πρώτα και το δεύτερο να έρχεται.

Πιθανό αυριο να έχω φωτο απο το εσωτερικό του SX-BEU (απο ένα φίλο του αγοριού μου που έχει σχέσεις με EuroAir). Δεν υπόσχομαι όμως τίποτα...

Αυτό που ήρθε (SX-BEU) και το επόμενο (SX-BEV) θα πετάνε σε συνεργασία με την JP Air και ανήκουν σε αυτήν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 3ο θα είναι ιδιοκτησίας Euro Air.

Στην ιστοσελιδα της EuroAir υπαρχει πλεον και λινκ για κρατησεις Ηρακλειο-Πεσκαρα, σε συνεγρασια με την ΟnΑιr. Το προβλημα ειναι οτι το συστημα κρατησεων της εν λογω εταιρειας δεν λειτουργει, και δεν ειναι δυνατον να γινει καμμια κρατηση, ασχετα με διαδρομη! (αφου διαλεξει κνεις διαδρομη, στο επομενο βημα βγινουνε καμμια 20-30 καθετες γραμμες που καλυπτουνε ολη τη σελιδα! Το N814PG πηρε ελληνικο νηολογιο? Ποτε θα παρει (αν δεν το εχει ακομα?)

The flights to Paris, Charleroi, Split, Bucarest and Creta are operated by Euro Air (http://www.euroair.gr ) by using MD82 with 162 seats.

Σύμφωνα με το site της On Air δηλαδή οι πτήσεις γίνονται από τη EuroAir. Και από οτι βλέπω η On μάλλον σαν agent λειτουργεί αφού και οι υπόλοιπες πτήσεις της γίνονται από άλλες εταιρειές.

Καλησπέρα,
Ακουσα οτι το πρώτο MD της EuroAir, πήρε το νηολόγιο (SX-BEU).
Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;