Elpizo na eimai se sosto topic (an oxi as me diorthosei kapios) molis diavasa se NAFTEMPORIKI pliroforia apo ALTER pos ΣΤΙΣ 25/9 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ.
Σωστα ειδες γιατι λενε ειχαν κολλησει στα γραναζια της γραφειοκρατιας και δεν μπορουσαν να εγκρινουν καποιο ποσο(αν θυμαμαι 3000000 δρχ!!) για την ανελκυση.Αν βρουν τιποτα μετα απο τοσο καιρο....
Απο το in.gr
Η βλάβη που προκλήθηκε στο ένα στροφείο του ελικοπτέρου από την απώλεια πίεσης στο υδραυλικό σύστημα φαίνεται να «έριξε» το Σινούκ, αναφέρεται στο σχετικό πόρισμα. Σύντομα το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.
Πρόκειται για δημοσιογραφική υπερβολή (στην δημοσιογραφική γλώσσα "Θέμα") και τίποτα άλλο. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με το γεγονός των δημοσιογραφικών "βλημάτων". Δημοσιογράφος είμαι και εγώ και ξέρω πολύ καλά πως μεταφράζονται αυτές οι καταστάσεις. Και όπως έχετε διαπιστώσει πολλές φορε΄ς στο παρελθόν (και έχω μαλώσει και εγω ο ίδιος με συναδέλφους μου) οι δημοσιογράφοι που ρεπορτάρουν αεροπορικά θέματα είναι ..... ψιλοάσχετοι! Εγω ζήτησα να διαπιστευτώ για ρεπορτάζ Μεταφορών και Επιοινωνιών αλλα <<με εφαγαν τα κυκλώματα>> όπως έλεγε και ο Ζάχος Δόγκανος.