jerry
Concorde-Class-Member
Fanis Velakos":2xx4tgzd said:P.S. *Φίλε jerry, να θυμάσαι ότι λέμε "what happens in the cockpit, stays in the cockpit" όπωτε καλό είναι να λείπουν οι ιστορίες του τύπου: "Να σου πω εγώ ιστορίες με τον κυβερνήτη να ψάχνει μέσα στο cockpit το laptop του για να μου δείξει κάτι φωτογραφίες που είχε τραβήξει και μέσα στη φούρια του να μου λέει "για σήκω λίγο, έλα πιο δω" και ο συγκυβερνήτης να του λέει πως πρέπει να ξεκινήσουν προσέγγιση " ρόμπα τους έκανες τους ανθρώπους. Οι πιλότοι μαζί με τους ψαράδες και τους κυνηγούς έχουν τις καλύτερες ιστορίες να σου διηγηθούν, αλλά λίγο τακτ και σκέψη πριν κάνουμε κάτι δημόσια δεν βλάπτει! :?
Φιλικά
Αγαπητέ (πιλότε, αν κατάλαβα καλά..)
Αν ψάξεις τις αναφορές που έχουμε σε αυτό το forum (ταξίδια κλπ), δεν έχω αναφέρει ΠΟΤΕ επίσκεψή μου στο cockpit εν πτήσει (ούτε καν ανώνυμα) παρότι έχω διάφορες εμπειρίες, για τις οποίες φυσικά ευχαριστώ τα πληρώματα. Απο κει και πέρα για μένα, το παραπάνω σχόλιο δεν είναι καθόλου ρόμπα αλλά ίσως παραπάνω ζήλος να μου δείξει κάποια πράγματα και το οποίο εμένα με είχε συγκινήσει. Παρόλα αυτά έμεινα στην ανωνυμία νομίζω και δεν θίχτηκε κάποιος..
Επίσης :
Fanis Velakos":2xx4tgzd said:τους κάναμε και ένα fly by πάνω από την πόλη τους να την δούν από ψηλά πριν προσγειωθούμε.
Νομίζω πως τέτοιους εργαζόμενους στο χώρο της αεροπορίας κανένας δεν θα είχε σκοπό να εκθέσει.