Eπιλογή σχολής

• Thread starter Thread starter victor
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά traveler1 η ηλικία σου δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 15...Μάθε αγόρι μου ότι στις εποχές μας ο πιλότος πρέπει να 'ναι σε θέση να βρεθεί οπουδήποτε για να βρει δουλειά.

Καλα ... δεν χαθηκε και ο κοσμος. Ο καθε ενας εχει την αποψη του. Αλλα μου κανει εντυπωση το παθος σας ....... Μηπως εχεται καποια ασχημα βιοματα ............. ? :|

Αν έχει κανείς εντυπώσεις από αεροπορική εκπαίδευση(σχολές) και δουλειές προς Atlanta μεριά ας μας πει..

Εχω ενα γνωστο μου που ειναι εκπαιδευτης στο miami αν θες στειλε μου πμ

Tι διαβαζουν τα ματια μου...το εχω ξαναπει ομως,αυτη ειναι η μαγεια του διαδικτυου και των forum για να γινω πιο σαφης,δεχονται ολες τις αποψεις!!Οποιος κι αν κρυβεται πισω απο το πληκτρολογιο....Traveler 1 μαλλον θελεις να μας στειλεις για επανεξεταση του medical 1!!!!Λυπαμαι αλλα μαλλον απεχεις μακρυ δρομο απο την πραγματικοτητα!!!!Να τελειωσεις Ελλαδα(επιλογη σου) και επειτα θα εχεις τα μουτρα να χτυπησεις την πορτα του κ.Βγενοπουλου αλλα τωρα που το θυμηθηκα αυτος δεν ειναι που διωχνει 6 Airbus;;;;Αυτος δεν ειναι που ''προσλαμβανει'' αλλοδαπους χειριστες με 3-6 μηνων συμβολαια αντι να απασχολει μονιμα ικανους Ελληνες;;;;Zητω το ελληνικο μεγαλειο!!!!!!Florida των Βαλκανιων;;;;Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;;;;;;

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!!! Οτιδήποτε άλλο σαν κριτική δεν ανταποκρίνεται και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα!! Μόνο αυτή η λέξη.ΑΙΣΧΟΣ!!

Παιδια μπορει να συγκριθει ποτε η Αμερικη ή ο Καναδας ή ακομα και η Αγγλια στο θεμα της αεροποριας με την Ελλαδα μας. Στην φασολαδα, στον μουσακα, στην φιλοσοφια ανευ πραξης, στην εσωτερικη διαφθορα, προδοσια, συμφεροντολογικο αλληλοσπαραγμο, πολιτικη και πολιτισμικη πλεον ανυπαρξια και παει λεγοντας τους παταμε στα ισα. Την αεροπορια ομως ας την αφησουμε εκει που γεννηθηκε. Μην αναφερει κανεις τον Δαιδαλο και τον Ικαρο αγιες μερες ερχονται... :twisted:

Re: Egnatia Aviation

Για σε όλους. Καταρχάς είμαι 17 ετών και αποφάσισα να παω σε καποια σχολη για επαγγελματικό. Ξέρω ότι υπάρχει αυτό το θέμα αλλα ειναι απο το 2006 2007 τέλος πάντων παλιό. Εν έτη 2011, 1) πια σχολη θα μου προτείνετε εντός Ελλαδος;
2) πια η γνώμη σας για την Egnatia aviation 3) η σεχοα όπου απο ότι κατάλαβα ειναι της ολυμπιακης για πιο λόγο ειναι πιο ακριβή προσφέρει τίποτα παραπάνω έχει μεγαλύτερο κύρος στα μάτια των εταιριών; 4) πόσο κρατά η φοίτηση στη σχολη 1 ή 2 χρόνια ; 5) έπειτα απο την άποφοιτηση απο την σχολη τι κάνω δουλεύω ως συγκηβερνητης μέχρι να συμπληρώσω ωρες (περιγράψετε την διαδικασία που θα ακολουθήσω μετα την σχολη μέχρι να γινω κυβερνήτης) 6) πια ειναι η ζιτηση αυτή την εποχή και πια η προοπτική ;
Τέλος γνωρίζω ότι έχουν χιλιουποθη αυτά που ρωτάω και τα έχω διάβαση αλλα θελω να μάθω για σήμερα τι γίνετε το 2011. Συγνώμη για τις πολλές ερώτησης μου και ευχαριστω εκ των προτέρων)
Στη σχολη θα παω να γραφτω αφού τελείωσω το Λύκειο του χρονου δηλαδή.

Επιλογη σχολης και λοιπες λεπτομεριες

Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα πανω στην επιλογη σχολης και για καποιες φημες που εχω ακουσει για καποιες συγκεκρημενες. 

Αρχικα θελω να σημειωσω οτι ειμαι 21 χρονων αι σκοπευω συντομα να ξεκινησω μια σχολη πιλοτων πολιτηκης αεροποριας διοτι λογω της μυωπιας μου δεν μπορω να μπω στην ικαρων. 
2 σχολες εχω ψαξει περισσοτερο την Jet Stream που ειναι στα Σπατα και την Oxford Aviation Academy. Θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα. 

Επιπλεον θελω να σας ρωτησω για κατι φημες που εχω ακουσει για την Oxford και αναρωτιωμουν αν ισχυουν η τουλαχιστον αμα γνωριζεται κατι. 
1ο. Η OAA σε συνεργασια με καποιες εταιριες οπως easyjet προσφερει ενα προγραμμα χρηματοδωτησης για το πτυχιο MCPL( η MPL διωρθωστεμαι αν κανω λαθος ) και μετα την αποφοιτηση σου σε βαζει αναγκαστηκα να δουλεψει για την εκαστοτε εταιρια με πολυ χαμηλο η κ καθολου μισθο για 5 χρονια και μετα σε αποδεσμευει. 
2ον. Εχω διαβασει οτι το πτυχιο ΜCPL( MPL) ειναι κατωτερο απο το ATPL intergrated γιατι το 1ο ειναι mentored και εκπαιδευεσαι με βαση τα στανταρ και την φιλοσοφια καθε εταιριας. Επισης διαβασα οτι αν θες μετα να πας να δουλεψεις σε μι αλλη εταιρια πρεπει να δωσεις ξανα μαθηματα και να περασεις ξανα σχολεια για να παρεις το ATPL. 
 3ον
Η OAA εχει 3 σταδια επιλογης για τους σπουδαστες της και αποφοιτουν καθε φορε στανταρ 5 απο ολο το
Συνολο των σπουδαστων της. 

Επισης για την jetstream εχω ακουσει παρα πολυ καλα σχολια και οτι συνεργαζεται με την Aegean προτεινωντας σε αυτην αποφοιτους της. 

Εχω επισης την απορια θα σου προσφερει μια καλυτερη καριερα η καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση αμα παρεις το πτυχια απο την OAA 
Σε αντιστοιχηση με το πτυχιο της JETSTREAM. Εινα σαν να λεμε οτι η μια ειναι ΕΜΠ και η αλλη μια σχολη στην κολοπετινιτσα;;;

Τελος θα ηθελα να προσθεσω οτι λογω του γεγονοτος οτι ο πατερας μου δουλευε σε αεροπορικη στην ελλαδα δεμ θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω εδω την καριερα η τουλαχιστον δεν θα ηταν πιο ευκολο παρα να φυγω στο εξωτερικο και να σπουδασω σε μια αγνωστη χωρα με αβεβαιη επαγγελματικη αποκατασταση. 

Θα με βοηθησει παρα πολυ η γνωμη σας πανω στα ερωτηματα μου. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. 

Όπου σας αρέσει μπορείτε να πάτε, αρκεί να ψαχτείτε πρώτα!!! Και όπου αντέχει η τσέπη σας.
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα μάθετε με λίγο search στο φόρουμ.

Τα βύσματα και οι γνωριμίες μετράνε παντού!