Διαβασα και τις 12 σελιδες, και θελω να πω την αποψη μου.
Το να παρεις δυπλωμα φορτηγου και λεωφοριου στην Αυστραλια ειναι καλο.
Το να πας ομως αμεσως μετα να πιασεις εργασια στην Ινδια ( γιατι εκει υπαρχει εργασια ) δεν το βρησκω και αριστο.
Δηλαδη θελω να πω οτι δεν μπορεις να εισαι Ελληνας πολιτης, και να βαζεις υποψηφιοτητα για προεδρος Αμερικης.
Δεν εχω χρηματα να σπουδασω πιλοτος. Αν ομως τα ειχα θα πηγαινα σε σχολη κοντα στο σπιτι μου. Γιατι τα χρηματα
που με κοπο εβγαλα στην Ελλαδα δεν θελω να τα παρει ο Κινεζος εκπαιδευτης μου στην σχολη τις Νορβηγιας.
Δεν θελω απο τον δικο μου κοπο να γινονται μεγαλες και τρανες οι σχολες τους, οταν μπορω να δοσω εργασια και
προοπτηκη σε Ελληνικες προσπαθειες και σχολες. Ολα ετσι ξεκινουν, αν δεν πηγαινε ο Αμερικανος στην FLIGHT SAFETY
πως θα επιβιωναι τα πρωτα χρονια το μαγαζακι εκεινο. Πως θα γινοταν η σημερινη μεγιστη σχολη που σημερα δινει
type raiting απο piper meridian μεχρι A380. Τα δυπλωματα ο καθε πιλοτος τα πηρε απο την ΥΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΚΡΑΤΟΣ. Η σχολες μονο σε προετημαζουν, τιποτα παραπανω. Δωστε τα χρηματα σας σε Ελληνες ,μονο ετσι η σχολες θα
μεγαλωσουν, και καποια μερα ολοι θα ερχονται να εκπαιδευτουν στην FLORIDA της Ευρωπης. Με τα χρηματα που θα
εχουν οι σχολες απο εσας που σπουδαζεται εκει (ΕΛΛΑΔΑ) θα ανανεωνουν στολους αεροπλανων,βοηθηματα και θα
ερχονται και ξενοι να τους εκπαιδευεται ΕΔΩ και τοτε, ολοι με υπεριφανια θα παραδεχονται οτι τελειωσαν Ελλαδα.
Εσεις θα εχετε εργασια στον τοπο σας πχ εκπαιδευτες, πιλοτοι αεροταξι (πολλες σχολες ανοιγουν με αποφοιτους) κλπ.
Ετσι θα αποκτησουμαι το σεβασμο ολων. Και αφου γινουν ολα αυτα, αν ακομη οι κινεζοι και οι ινδοι δεν εχουν πιλοτους
για τα αεροπλανα τους, ε τοτε θα πρεπει να πληρωσουν παρα πολλα χρηματα για να τους παρεχουμε τους καλητερους
πιλοτους που εκπαιδευσαμε στην χωρα μας με τις σχολες μας.