Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έτσι είναι!είναι μικρόβιο αυτό,δεν κόβεται!Αλλά όση εξάντληση κ αν έχεις πάνω στην πτηση,όσο κ να σε έχουν ταλαιπωρήσει οι επιβάτες,όταν τους βλέπεις ευχαριστημένους να φεύγουν,τότε καταλαβαίνεις ότι αξίζει τον κόπο!

Γεια σας συνάδελφοι :D
Ήθελα να ρωτήσω ,τώρα με την περιβόητη γρίπη των χοίρων ,υπάρχει κάποια ελληνική εταιρία που έχει πάρει μέτρα για τους εργαζομένους της?

πιστεύω ότι δε γίνεται να έχει παρει.
το αναφέρω επειδή το άκουσα ως ερώτηση και από δικές/δικούς μου συναδέλφους.
το ελληνικό κράτος ζήτησε 24.000.000 εμβόλια.
το θέμα είναι να επιτευχθεί η έγκριση.
από εκεί και πέρα όλοι θα εμβολιαστούμε ώστε να αποφύγουμε το κακό.
άλλα έτσι και αλλιώς είμαστε και νέοι και υγιείς άνθρωποι εκτός της ομαδας επικινδυνότητας.
αποφύγετε τις πολλές ειδήσεις κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Καλημέρα σε όλους!Ξεκινάω αυτές τις μέρες εκπαίδευση στη Μig και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος-α ήταν στην γνωριμία της Δευτέρας γιατί δεν κατάφερα να παρευρεθώ.Έγινε διαχωρισμός σε group?Kαι αν ναι με τι κριτήριο?Επίσης γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρξει ταξίδι στο εξωτερικό ως μέρος της εκπαίδευσης?Ευχαριστώ!

Golden_Princess":3i4fset4 said:
Γεια σας συνάδελφοι :D
Ήθελα να ρωτήσω ,τώρα με την περιβόητη γρίπη των χοίρων ,υπάρχει κάποια ελληνική εταιρία που έχει πάρει μέτρα για τους εργαζομένους της?
Εχουν παρει μετρα ως προς επιπλεον γαντια και μασκες κι ειδικα σπρευ για τα χερια μας..

Γειά σας, μόλις έγινα μέλος :banana: και όπως φαίνεται με ενδιαφέρει το επάγγελμα της αεροσυνοδού.
Έχω ρίξει μια μάτια στις 48 σελίδες συζήτησης σας και μπορώ να πώ ότι έχω καλυφθεί σε κάποια θέματα -απορίες που'χα.
Εμένα προσωπικά μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η εταιρεία της Hellas Jet.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω :?: ποια είναι ακριβώς η διαδικασία σύνεντευξής για την συγκεκριμένη πάντα εταιρεία μιλάω?
Είδα κάποιος να την χαρακτηρίζει 'πρόχειρη' τη διαδικασία της σύνεντευξής.Γιατί! Δε θυμάμαι το όνομα ζητώ συγνώμη.
Η σύνεντευξή αποτελείται: γραπτά-προφορικά, μισή συνεντευξή γίνεται στα ελληνικά και μισή γίνεται στα αγγλικά :?:
Έχω δεί αυτά τα στοιχεία για την Aegean στις προηγούμενες σελίδες!
Για την Hellas Jet τι ισχύει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μου απαντήσει.
Υ.Σ: Συγχαρητήρια για την αρκετά διαφωτιστική ιστοσελίδα σας.

Καλως ήρθες!Η συνέντευξη είναι στα ελληνικα συνήθως κ σε ρωτάνε τις γνωστές ερωτήσεις..Απ'όσο ξέρω γραπτό μέρος δεν υπάρχει..Γύρω στα 15' κρατάει..

Στο inrerview μπαινουν δυο ατομα.Μιλατε ελαχιστα στα Ελληνικα(ολες οι πληροφοριες σχετικα με εσενα δινονται στα Αγγλικα).
Επίσης αφου εχεις ακουσει καποια αλλα πραγματα για την αλλη κοπελα που θα ειστε μαζι στο interview θα πρεπει να τα επαναλαβεις εσυ στα αγγλικα.
Γενικα δεν ειναι δυσκολη η διαδικασια-θα σε ρωτησουν, γιατι θελεις να γινεις αεροσυνοδος, πως αντιμετωπιζεις την κριτικη και την κακοβουλη κριτικη.
Καλως ηρθες στο forum!

Τώρα ξανασυνδέθηκα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα sonia86 και ΜαρίαΓ και για τις απαντήσεις σας.
Απ' ότι κατάλαβα σε συνδιασμό απο τις απαντήσεις σας υπάρχει η περίπτωση ενός διαλόγου στα αγγλικά αλλά όχι και απαραίτητα και μόνο γραπτά δεν υπάρχουν! Αν και απ' ότι ξανακοίταξα στις προηγούμενες σελίδες αναφέρετε ότι γίνεται η συνέντευξη μισή στα ελληνικά και μισή στα αγγλικά.
Ενδιαφέρομαι να στείλω cv μου το Σεπτέμβριο στη Hellas jet.
Εγώ έχω τελειώσει μια σχολή ΙΕΚ-βέβαια οι γνώσεις μου έχουν να κάνουν με τουριστικά γραφεία και γνωρίζω αρκετά καλά αγγλικά.
Τώρα θα στείλω και ελπίζω να γίνει κάτι.
Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρεία που μπορεί να θεωρηθεί ' αξιόπιστη' ?
sonia86 είσαι ευχαριστημένη απο την εταιρεία Hellas jet?Σ' αυτή δουλεύεις έτσι δεν είναι?
Με το περιβάλλον εργασίας ?(προσωπικά το θεωρώ αρκετά σημαντικό)Συνήθως λένε ότι όταν βρίσκονται πολλές κοπέλες μαζί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ τους! Το διάστημα της εκπαίδευσης υπάρχει πληρωμή? Με τα αεροσκάφη που πετάς απο πλευράς ασφαλείας-καθαριότητας? Με την ασφάλισή σου και τον μισθό σου? Οι συμβάσεις πόσων μηνών είναι συνήθως? Πόσες είναι οι εργάσιμες μέρες και απο ρεπό τι γίνεται? Τώρα για τις ώρες δε ρωτώ νομίζω θα' ναι αρκετές!
Ξέρω ότι θαχεις βαρεθεί να απαντάς σε ερωτήσεις και ξέρω ότι και οι δικές μου είναι πολλές αλλά δείχνεις στο site ότι γνωρίζεις κάποια πράγματα και ειδικά γι' αυτή την εταιρεία. Ευχαριστώ και πάλι.....

Καλησπέρα παιδιά, είμαι ολοκαίνουρια στο σάιτ και χαίρομαι που υπάρχει γιατί το επάγγελμα με ενδιαφέρει πολύ...
Εγώ πέρασα από συνέντευξη τον Ιούλιο στην Αιτζίαν και με κόψαν χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όταν τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τον λόγο που κόπηκα η κοπέλα αρνιώταν κατηγορηματικά να μου απαντήσει λέγοντας μου πως εφόσον κόπηκα κόπηκα και δεν μπορεί να μου πει περισσότερα πράγματα. Μπορεί κανείς να μου πει τα στάνταρ αυτής της εταιρίας γιατί ακόμη δε μου έχει φύγει η απορία. Γνωρίζω άπταιστα 3 ξένες γλώσσες και δε νομίζω το παρουσιαστικό μου να τους ενόχλησε. Είμαι 1.64 και ζυγίζω 57 κιλά. και απ'οτι μου είπε μία φίλη μου που την δέχτηκαν μάλλον φταίει το ύψος. ξέρει κανείς το όριό τους γιατί η κοπέλα δεν το γνώριζε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.