Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κοίτα,δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σχολή.Είναι λίγο χαμένος χρονος οι ιδιωτικές για αεροσυνοδούς γιατί εκπαιδεύεσαι έτσι κι αλλιώς όταν προσληφθείς σε κάποια εταιρεία.Δεν θα τους δείξεις το χαρτί από τη σχολή κ θα σου πούνε 'άντε να δουλέψεις τώρα'..Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιες ξένες γλώσσες,ευγένεια,κ κάποιο παρουσιαστικό που κατά εμένα είναι τελευταίο.Κι εμένα είναι αυτό το όνειρο μου αλλά πριν αρχίσω τις αιτήσεις σε εταιρείες προτίμησα να τελειώσω τη σχολή που είχα περάσει για παν ενδεχόμενο,οπότε καταλαβαίνω την αγωνία σου .

Παιδιά, πρόσφατα άρχισε να λειτουργεί εκπαιδευτικός οργανισμός εγκεκριμένος από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας για βασική εκπαίδευση, και παίρνεις χαρτί, όπου είσαι έτοιμη για πρόσληψη, και αυτό συμφέρει τις αεροπορικές εταιρείες, μια και είναι εγκεκριμένο από την ΥΠΑ. Βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και η εκπαίδευση είναι αντιστοιχη των αεροπορικών εταιρειών! Πυρόσβεση, πισίνα κλπ κλπ. Τα τμήματα είναι εντατικά και οι εκπαιδευτές άψογοι, πρώην ιπτάμενοι. Παραθέτω link για το site. Ψάχνοντας το βρήκα, και ρωτώντας έμαθα. Νομίζω ότι εκεί εκπαιδεύθηκαν και οι αεροσυνοδοί της Athens. http://www.jetstream.gr/
Aviation Academy GR
TRTO/ FTO-010 Athens International Airport B46
19019
Spata, Greece
Tel : +30 210 3541333 Fax : +30 210 3541381 info@jetstream.gr

@dogli, Εύγε! Άξιος ο μισθός σου και αυτό το μήνα … :twisted:

Πολυ χρησιμη πληροφορια..Μπηκα στο site αλλα δεν βγαινει κατι αλλο εκτος απο τηλεφωνα και ενα e mail..

Γεια σας και απο εμενα,

Την καλυτερη εκπαιδευση πιστευω πως στην δινει η αεροπορικη εταιρια απο την οποια θα προσληφθεις
Π.Χ
Ολυμπιακη εχει περαν του εκπαιδευτικου της κεντρου εκπιαδευση και στην Λαρνακα οπως και Αιγυπτο
Αιτζιαν στην Φρανκφουρτη οπωσ και Παιανια

Γεια σε ολους!τελευταια σκεφτομαι πολυ εντονα το επαγγελμα της αεροσυνοδου. ακουσα οτι ειναι περιοδος αιτησεων.
ξερει κανεις μεχρι ποτε?

Καλημέρα και καλό μήνα! Πήρα χθές τηλέφωνο σε αυτήν την σχολή στο αεροδρόμιο, την jetstream και μου είπαν ότι θα αρχίσουν εκπαιδεύσεις εντατικά στα μέσα Μαΐου. Την Δευτέρα θα πάω από εκεί για περισσότερες πληροφορίες.

flora pr":25ti869u said:
Γεια σε ολους!τελευταια σκεφτομαι πολυ εντονα το επαγγελμα της αεροσυνοδου. ακουσα οτι ειναι περιοδος αιτησεων.
ξερει κανεις μεχρι ποτε?

Κοίτα, πάντα την άνοιξη οι εταιρείες κάνουν προσλήψεις ενόψη του θερινού προγράμματος. Ξέρουμε όλοι ότι έχει κάνει προκύρηξη η MIG, δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μία αίτηση , το πολύ πολύ να είναι εκτός προθεσμίας. Ακόμη, η AΕGEAN παραλαμβάνει συνέχεια καινούρια αεροπλάνα, και σίγουρα θα χρειαστεί και άλλα πληρώματα. Κοίτα και εκεί. Για την Athens δεν ξέρω, νομίζω ότι προς το παρόν δεν έχει παραλαβές νέων αεροπλάνων..
Κατά την γνώμη μου, δεν χάνεις τίποτα να μπείς στα site των εταιρειών ή ακόμη και να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις. Καλή τύχη!! :)

έστειλα βιογραφικό στην Α3 το Σεπτέμβριο μα δεν με κάλεσαν για συνέντευξη. διαβάζω όμως συνέχεια στο forum οτι καλούν ακόμη και τώρα άτομα τα οποία έχουν στείλει βιογραφικό απο τον Σεπτέμβριο . Το ίδιο μου συμβαίνει και με τη MIG , έχουν καλέσει τόσο κόσμο εκτός απο εμένα. Τόση γκαντεμιά πια; Θα αρχίσω να πιστεύω οτι με το που βλέπουν το όνομα μου στα mail τα σβήνουν. Δεν ξέρω τι άλλο να πιστέψω πια.

Μην είσαι απαισιόδοξη..κι εγώ είχα στείλει στην Α3 τον φεβρουάριο αλλά δεν με είχαν καλέσει.βέβαια ξέχασα να επισυναψω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αυτό.Στην ολυμπιακή καλούν ακόμα οπότε μη χάνεις τις ελπίδες σου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.