Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: EUROAIR

Ξέρω άτομα από euroair και εκεί τα ίδια. Πολύ κούραση,πρόγραμμα που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή,φεύγεις για δύο μέρες και καταλήγεις να λείπεις ένα μήνα! Τώρα μου είπαν ότι πήραν άλλα δύο md τα οποία θα πετάνε από Ιορδανία. Τι να σου πω,αν δε βρείς κάπου αλλού, στείλε εκεί...Στην α3 πως είναι τα πράγματα;

Re: EUROAIR

zafeiriag":2o8uufox said:
παιδια καλη η Α3 σαν εταιρεια αλλα απο κουραση δεν μπορω να σας περιγραψω...χωρις υπερβολες!!!!τους τελευταιους 2 μηνες φυγαν γυρω στα 30 ατομα.
εσυ κλεοπατρα εχεις καποιον γνωστο εκει στην EURO AIR που δουλευε??πω πω πρεπει να παραιτηθω αμεσα κ με προβληματισατε τωρα!!!μονο τα 2 τα MD εχει σωστα?παιδια ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας!
όταν λες κούραση δηλαδή τι παραπάνω σας βάζουν και κουράζεστε? έχετε περισσότερες ώρες πτήσεων?
ρε συ τα md είναι αίσχος σαν αεροσκάφη.....

καλησπέρα σε όλους.Είχα στείλει βιογραφικό στην aegean για αεροσυνοδός κ με πήραν τηλ για να περάσω από τα γραφεία τους την Πέμπτη.Το θέμα είναι οτι διάβασα τόσα πολλά γι αυτή την δουλειά κ μου είπαν κ άλλα τόσα που πιστεύω οτι θα πάω τσάμπα...Εντωμεταξύ ζητάνε τώρα κ υπάλληλους εξυπηρέτησης επιβατών που μάλλον θα με βόλευε καλύτερα.Πειράζει αν ξαναστείλω βιογραφικό γι αυτη την θέση ή να περιμένω μέχρι την Πέμπτη κ να τους το πω από κοντά???

εγώ πάντως ψηφίζω αεροσυνοδός δαγκωτό!!!

Καλησπέρα σε όλους!!!Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη η δεύτερη ξένη γλώσσα για την πρόσληψη ως αεροσυνοδός???

prigipisa22":2zv8aaq2 said:
Καλησπέρα σε όλους!!!Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη η δεύτερη ξένη γλώσσα για την πρόσληψη ως αεροσυνοδός???

απο οτι ξερω (και εχω δει) δε ειναι αλλα παντα θα το παρουν συν
(αν κανω λαθος μην αρχισετε το κραξιμο)

αγαπητή christine,
τι έκανες τελικά;πήγες στα γραφεία τους την πέμπτη?

Tελικά πήγα αλλά θα πρέπει να ξαναπάω σε έναν μήνα!Τωρα το γιατί είναι περίεργη ιστορία πάντως τους έκανα.Αυτό έλειπε...(ψωνάρα)! 'Οποια κοπελίτσα θέλει να μάθει για την συνέντευξη ας μου στείλει.Η aegean πάντως θέλει 2 ξένες γλωσσες.αγγλικά τέλεια κ η αλλη να είναι σε καλό επίπεδο κ εξετάζονται προφορικά κ οι δύο...

Καλησπέρα σας,

για όσες ενδιαφέρονται, η http://www.abi.gr/ ψάχνει Cabin Attendant για πτήσεις VIP ;)

γεια σας κι απο μενα,για το επαγγελμα της αεροσυνοδου οι εταιριεσ ζητανε απαραιτητως αγγλικα σε σχεδον αριστο επιπεδο και μια δευτερη ξενη γλωσσα σε πολυ καλο επιπεδο. Συγγεκριμενα στην Aegean οταν σε καλουν για συνεντευξη ενα μερος αυτης γινεται στα αγγλικα και μπορει να σε ρωτησουν και καποια πραγματα στα γερμανικα ή γαλλικά εξαταται τι εχει δηλωσει η/ο υποψιφια/ος.Συγκεκριμενα μια φιλη μου που την καλεσαν πριν 10 μερες περιπου την εβαλαν να πει καποια πραγματα για το βιογραφικο της στα αγγλικα και τη ρωτησαν και καποια πραγματα στα γερμανικα(αυτο ειχε δηλωσει σαν δευτερη ξενη γλωσσα).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.