Προς j-skand:
Το πτυχίο δεν θα σου το ζητήσουν εφόσον μπορέσεις να απαντήσεις με σωστά αγγλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σου ζητηθεί αυτά που θα σε ρωτήσουν.
το πτυχίο είναι μεν μια απόδειξη γνώσεων αλλά δεν εγγυάται ποτέ ότι ο κάτοχός του μπορεί όντως να συννενοηθεί.
Δεν χρειάζεται να αναφέρεις στη συνέντευξη ότι δεν έχεις πτυχίο αν δεν αντιμετωπίσεις πρόβλημα συννενόησης.
Για τη συνέντευξη στη Βικινγκς:
To ίδιο πράγμα είχαν πει σε φίλη μου στην Αθενς η οποία πέρασε από συνέντευξη το καλοκαίρι -και τελικά δεν την ειδοποίησαν.
Ενώ η προθεσμία έληγε αρκετά αργότερα από όταν έστειλε βιογραφικό και τους κάλεσε για μια διευκρίνηση, της είπαν ότι έχουν επιλέξει τα άτομα που χρειάζονται. Ωστόσο, δεν θυμάμαι πόσο καιρό αργότερα, την ειδοποίησαν για συνέντευξη.
Μου κάνει εντύπωση ωστόσο που οι αιτήσεις στην βικινγκς λήγουν τόσο αργά, καθώς παρατήρησα ότι οι πτήσεις θα ξεκινούσαν αρχές φεβρουαρίου. Δηλαδή τώρα με τι προσωπικό πετάνε?
Και αν θέλετε, λύστε μου και μία απορία που έχω. Το Ιράκ είναι τόσο δημοφιλής προορισμός ώστε να τον εντάξει μια εταιρεία στα δρομολόγιά της?
Απόσο γνωρίζω από δημογραφικά στοιχεία μεταναστών, οι περισσότεροι προέρχονται από άλλες χώρες.