Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
καλησπερα σας,διαβασα σχεδον ολες τις δημοσιευσεις αλλα παρ ολα αυτα θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.Την προηγουμενη εβδομαδα με καλεσαν απο την αιγαιου για συνεντευξη οπου ειχα στειλει βιογραφικο.στις γλωσες εγραφα απλα γνωση αγγλικων λογω του οτι δεν εχω καποιο πτυχιο απλα μιλαω αγγλικα αλλα μην φανταστειτε απταιστα.στην αγγελια ζητουν αριστα αγγλικα,καλα γερμανικα ή γαλλικα και απορω γιατι με καλεσαν.Ακουσα οτι η συνεντευξη γινεται στα αγγλικα και θα ηθελα να μαθω εκτος απο την ερωτηση που κανουν ¨γιατι θες να γινεις αεροσυνοδος ¨ τι αλλο ρωτανε.Σας ευχαριστω πολυ

Σχετικα με τις συνεντευξεις της viking ακουσα απο φιλη μου που την πηραν οτι εχουν σταματησει για αυτο τον καιρο και εχουν παρει οσα ατομα ηθελαν..Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο οταν στη σελιδα γραφει οτι ληγει η αποστολη βιογραφικων τον Απριλιο...

j_skand":2pn8maw7 said:
καλησπερα σας,διαβασα σχεδον ολες τις δημοσιευσεις αλλα παρ ολα αυτα θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.Την προηγουμενη εβδομαδα με καλεσαν απο την αιγαιου για συνεντευξη οπου ειχα στειλει βιογραφικο.στις γλωσες εγραφα απλα γνωση αγγλικων λογω του οτι δεν εχω καποιο πτυχιο απλα μιλαω αγγλικα αλλα μην φανταστειτε απταιστα.στην αγγελια ζητουν αριστα αγγλικα,καλα γερμανικα ή γαλλικα και απορω γιατι με καλεσαν.Ακουσα οτι η συνεντευξη γινεται στα αγγλικα και θα ηθελα να μαθω εκτος απο την ερωτηση που κανουν ¨γιατι θες να γινεις αεροσυνοδος ¨ τι αλλο ρωτανε.Σας ευχαριστω πολυ

To πτυχίο αγγλικών το θέλουνε σιγουρα και ειδικά στην πρόσληψη το ζητάνε σαν έγγραφο να υπάρχει στο φάκελο σου...
Καλη επιτυχία και σε εσένα και έυχομαι να είσαι μια εξέρεση (δηλ. χωρίς πτυχίο) για εκείνους... :)

j_skand":88cdmqmx said:

Καλησπέρα. Ποτέ έχεις ραντεβου για συνέντευξη? Δν υπάρχουν στάνταρ ερωτήσεις. Μπόρει να σε ρωτήσουν τι θα έκανες σε περίπτωση π κάποιος πελάτης σου μιλούσε κάπως άσχημα.κτλ

Μπορει να σε προσλαβουν αν εχεις πτυχιο αγγλικων μονο και δεν ξερεις δευτερη γλωσσα..Το πτυχιο ειναι απαραιτητο για την προσληψη ομως οπως αναφερεται και πιο πανω.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας για τις απαντησεις που μου δωσατε.Ειλικρινα ειμαι προβληματισμενη αν πρεπει να παω ή οχι.Επισης εξακολουθω να απορω πως με καλεσαν απ την στιγμη που το βιογραφικο μου δεν δηλωνε πτυχιο αγγλικων.Αν εχουν κανει λαθος ισως θα πρεπει να τους παρω ενα τηλεφωνο να το διευκρινησω γιατι η συνεντευξη θα γινει 22 του μηνα στο Ηρακλειο της Κρητης κι εγω μενω Αθηνα.Μην κατεβω αδικα....

Προς j-skand:
Το πτυχίο δεν θα σου το ζητήσουν εφόσον μπορέσεις να απαντήσεις με σωστά αγγλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σου ζητηθεί αυτά που θα σε ρωτήσουν.
το πτυχίο είναι μεν μια απόδειξη γνώσεων αλλά δεν εγγυάται ποτέ ότι ο κάτοχός του μπορεί όντως να συννενοηθεί.
Δεν χρειάζεται να αναφέρεις στη συνέντευξη ότι δεν έχεις πτυχίο αν δεν αντιμετωπίσεις πρόβλημα συννενόησης.

Για τη συνέντευξη στη Βικινγκς:
To ίδιο πράγμα είχαν πει σε φίλη μου στην Αθενς η οποία πέρασε από συνέντευξη το καλοκαίρι -και τελικά δεν την ειδοποίησαν.
Ενώ η προθεσμία έληγε αρκετά αργότερα από όταν έστειλε βιογραφικό και τους κάλεσε για μια διευκρίνηση, της είπαν ότι έχουν επιλέξει τα άτομα που χρειάζονται. Ωστόσο, δεν θυμάμαι πόσο καιρό αργότερα, την ειδοποίησαν για συνέντευξη.
Μου κάνει εντύπωση ωστόσο που οι αιτήσεις στην βικινγκς λήγουν τόσο αργά, καθώς παρατήρησα ότι οι πτήσεις θα ξεκινούσαν αρχές φεβρουαρίου. Δηλαδή τώρα με τι προσωπικό πετάνε?
Και αν θέλετε, λύστε μου και μία απορία που έχω. Το Ιράκ είναι τόσο δημοφιλής προορισμός ώστε να τον εντάξει μια εταιρεία στα δρομολόγιά της?
Απόσο γνωρίζω από δημογραφικά στοιχεία μεταναστών, οι περισσότεροι προέρχονται από άλλες χώρες.

Μια γνωστη μου που περασε συνεντευξη στην εταιρια,δεν εκανε την αιτηση στο site της viking,
Εστειλε σε ενα συγκεκριμενο mail .Προφανως οσοι εκαναν την αιτηση να περιμενουν ειδοποιηση με το που ληξει η προθεσμια.
Μαλλον ειναι δυο διαφορετικες αγγελιες,

nai η αλήθεια είνια ότι όταν με ρωτήσανε αν έχω ναυτία τους είπα την αλήθεια.και μάλιστα στην παραμικρη απότομη προσγείωση με πιάνει.δεν πειράζει που δε θα κάνω τελικα αυτη τη δουλειά!από το να βρισκόμουν σε δύσκολη θέση αργότερα,σας ευχαριστω.

γεια σας..θα ηθελα να κανω και εγω μερικες ερωτησεις! εχω στειλει αρκετες φορες το βιογραφικο μου χωρισ βεβαια καποια απαντηση!μια φιλη μου πριν μερικες μερες το εστειλε και την πηραν τηλ να δωσει συνεντευξη την αλλη βδομαδα !και σκεφτομαι τωρα εγω μηπως κανω κατι λαθος? επειδη μου φαινεται οτι ειναι πολυ απλο το βιογραφικο μου..επισης η φιλη μου εχει βαλει και μερικα ψεμματα στο βιογραφικο της οπως οτι ειναι 1,70 ενω ειναι 1,64 !θα τα κοιταξουν αυτα?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.