Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Γεια σας και καλημερα

Υπαρχει καποιο μελος πληρωματος καμπινας που να δουλευει στην Skywings????
Θα ηθελα να μαθω πως ειναι γενικα το κλιμα κλπ
Αν ναι παρακαλω στειλτε μου ενα πμ
Ευχαριστω προκαταβολικα :D

Καλησπέρα από Γερμανία! Θα ήθελα να ασχοληθώ με το επάγγελμα της αεροσυνόδού, φυσικά και διάβασα όλο το νήμα, αλλά παρόλα αυτά έχω μια απορία που δεν βρήκα μια σχετική απάντηση. Έχω σπουδάσει τουριστικά και συγκεκριμένα έχω και ένα μάστερ με τίτλο public relation. Mέχρι και σήμερα εργάζομαι σε αλυσίδα ξενοδοχείων στο τμήμα guest relation. Εννοείται πως το μάστερ δεν θα ληφθεί υπόψιν αν κάποια εταίρεια θέλει να με προσλάβει, αλλά μακρυπρόθεσμα θα μποούσε η εταιρεία να με χρησιμοποίησει κάπου άλλου? Ποιά είναι η ανώτερη θέση που μπορεί κάποια γυναίκα να κατακτήσει όταν έχει στα χέρια της και άλλα πτυχία? Γνωρίζετε αεροσυνοδούς που κατά την διαρκεια που εργάζοντουσαν στις Ελληνικές εταιρείες, πήραν κάποιους μεταπτυχιακόυς τιτλους και οι εταιρείες στο μέλλον το "εκμεταλλεύτηκαν" και τις αξιοποίησαν?

Στα ΝΕΑ της Δευτέρας 14.09.2009 υπάρχει αγγελία στην σελίδα 2 του ενθέτου Καριέρα για Ιπτάμενες Συνοδούς / Ιπτάμενους Φροντιστές με βάση την Αθήνα για την Olympic Air νΟΑ.

Υπάρχει καί ένα website που τελειώνει σε .gr αλλά επειδή βλέπω το .pdf δεν είναι καθαρό, όποιος έχει την σελίδα ας το γράψει εδώ!

Attachments

• Bilde 2.png
    Bilde 2.png
    102,3 KB · Προβολές: 1.425
Μαρακι καλησπέρα!βασικα κάνεις το δρομολόγιο σου κ γυρνάς..τώρα το αν θα έχει διανυκτέρευση ή όχι εξαρτάται από την εταιρεία..

cotton":37wlr12m said:
Καλησπέρα από Γερμανία! Θα ήθελα να ασχοληθώ με το επάγγελμα της αεροσυνόδού, φυσικά και διάβασα όλο το νήμα, αλλά παρόλα αυτά έχω μια απορία που δεν βρήκα μια σχετική απάντηση. Έχω σπουδάσει τουριστικά και συγκεκριμένα έχω και ένα μάστερ με τίτλο public relation. Mέχρι και σήμερα εργάζομαι σε αλυσίδα ξενοδοχείων στο τμήμα guest relation. Εννοείται πως το μάστερ δεν θα ληφθεί υπόψιν αν κάποια εταίρεια θέλει να με προσλάβει, αλλά μακρυπρόθεσμα θα μποούσε η εταιρεία να με χρησιμοποίησει κάπου άλλου? Ποιά είναι η ανώτερη θέση που μπορεί κάποια γυναίκα να κατακτήσει όταν έχει στα χέρια της και άλλα πτυχία? Γνωρίζετε αεροσυνοδούς που κατά την διαρκεια που εργάζοντουσαν στις Ελληνικές εταιρείες, πήραν κάποιους μεταπτυχιακόυς τιτλους και οι εταιρείες στο μέλλον το "εκμεταλλεύτηκαν" και τις αξιοποίησαν?
Η δουλειά της αεροσυνοδού δυστυχώς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να εξελίξει κάποιος/α τα πτυχία του,μιας και οι ρυθμοί είναι συχνά εξωντωτικοί.
Παρόλα αυτά αν κανείς προσπαθήσει σκληρά μπορεί να τα καταφέρει,ενώ ευκαιρίες πάντα υπάρχουν και για αναβάθμιση-μετακίνηση σε άλλα πόστα,αν και σπάνιες.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Το ίδιο βρέθηκαν να με ενημερώσουν και 2 κύριοι μέσα απο ΠΜ. Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τις αγγελίες για τις Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποια αγγελία σχετικά με δημόσιες σχέσεςι, marketing κτλ και θεώρησα πως το προσωπικό για αυτές τις θέσεις, είνα προσωπικό που ήδη δουλεύει, κατέχει τίτλους μεταπτυχιακούς ή μή και στο πρώτο κενό η εταιρεία ψάχνει απο μέσα για να καλύψει τις πιο υψηλές κενές θέσεις.

Αυτα μπορει να γινονται στη Γερμανια, αλλα οχι στο Ελλαντα.. ;)

:banana:

To B747 της Wardair (κλειστη - συγχωνευμενη απο το 1989-90 αν θυμαμαι καλα;) που το ψωνισανε; :wall: :wall: :wall:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.