θελω να γινω αεροσυνοδος,ιδου το εγκλημα μου!
καλησπερα σε ολους. θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στους υπευθυνους αυτου του site,αφου καταφεραν να μου κεντρισουν το ενδιαφερον,που και ψιλοασχετη με το διαδικτυο ειμαι,και που ποτε δεν καθομουν να το ψαξω κιολας εδω που τα λεμε.τελοσπαντων,λυθηκαν καποιες αποριες μου σχετικα με τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να γινω αεροσυνοδος. παρολ αυτα, θα ηθελα καποιες γνωμες,ισως απο καποιον σχετικο στο επαγγελμα-αν και απ τα λιγα που εχω δει,τα κατεχετε υπερ το δεον τα θεματα που συζητατε.επισης θελω να κανω ενα παραπονο για τον τροπο επιλογης αεροσυνοδων στην ΟΑ-ελπιζοντας οτι δεν προσβαλλω καποιον ηδη εργαζομενο εκει- αναφεροντας οτι μετα την τελευταια προκηρυξη της ΟΑ για ιπταμενους φροντιστες με 8μηνη συμβαση,δεν εκληθη ουτε καν για συνεντευξη-αραγε εγινε καν,ή υπηρχε καποια πισω πορτα που προφανως καποιος μπαρμπας απ την Κορωνη φροντισε να ανοιξει για να μπουν ορισμενοι?και παλι ζητω συγγνωμη αν προσβαλλω καποιους αλλα αφενος το αγκαθι που λεγεται μεσο για το ο,τιδηποτε,ειναι υπαρκτο στην υπεροχη Ελλαδιτσα μας και αφετερου,δε μου φαινεται πολυ φυσιολογικο να μην επιλεγώ,οσο εγωιστικο κι αν ακουγεται αυτο,απ τη στιγμη που εχω τα τυπικα προσοντα και με το παραπανω!Η μηπως τα απταιστα αγγλικα γαλλικα ισπανικα και σουηδικα δεν ειναι αρκετα?ας με καλουσαν εστω για τη συνεντευξη και ας με κοβαν εκει,να μη μπορω και γω να πω τιποτα.εχω αδικο?sorry για την πολυλογια αλλα με πνιγει το δικιο.by the way,το elenoufi ειμαι απλα δεν ξερω αν φαινεται,καθοτι,ειπαμε,ειμαι και ψιλοασχετη