sissyprincess86
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OLY
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGIR
γεά σας παιδιά και πάλι!λοιπόν,πριν 10 ημέρες πήρα το θάρρος και πήγα μέχρι το αεροδρόμιο Νίκου Καζατζάκη στο Ηράκλειο Κρήτης για να αφήσω(για πολλοστή φορά) το βιογραφικό μου..μια πολύ χαριτωμένη κυρία στην OLYMPIC ήθελε να με κεράσει καφέ γιατί όπως μου είπε "ψιλοβαριόταν",στην skyexpreess δεν υπήρχε κανένας υπεύθυνος όπως και στις κυπριακές αερογραμμές και το αποκορύφωμαααααα..φτάνω στα γραφεία της aegean όπου μια κυρία,νεάρά και έγκυος μου είπε ορθά κοφτά πως δεν παίρνουν κόσμο..της λέω "μα το ξέρω,απλά να σας αφήσω ένα βιογραφικό μου για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θέση" η κυρία λοιπόν αρχίσε να ορίεται μέσα στο γραφείο και να λέει πως δεν πάω καλά που θέλω να αφήσω το βιογραφικό μου και πως θα πρέπει ή να το στείλω ηλεκτρονικά στα κεντρικά στην Αθήνα ή να κλείσω προσωπικό ραντεβού με τον υπεύθυνο προσωπικού κάτι που βέβαια όπως μου έλεγε είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ...φαντάζεσαι μου λέει η καθεμία που θέλει να δουλέψει εδώ να την έβλεπε ο τάδε.. ????και με μια απότομη χειρονομία μου εδειξε την έξοδο..σαν να είμαι κανένα σκουπίδι!αχ και όλα αυτά όταν η "κοντή"(διάβασε σε παλαιότερη μου δημοσίευση,την ιστορία της) βρίσκεται ΗΔΗ για εκπαίδευση στην aegean...Nanda έχεις απόλυτο δίκιο για όσα λες!