Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Gonso 2010

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
gonso":14dfa5fc said:
Στο δύσκολο κουίζ υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχω πάρει σωστές απαντήσεις ακόμα και ....ανυσηχώ. Τί έγινε? ???? Η πλάκα είναι ότι τις συγκεκριμμένες τις θεωρούσα από τις εύκολες!

Και εμάς μας ανησυχείς με αυτά που λες.... :)
Αντε Χρόνια Πολλά! Από μεθαύριο πάλι το quiz!

Ναι Gonso έτσι όπως τα λες είναι.. απλά μερικοί είπαν ότι δε θα ήταν τίμιο κάτι τέτοιο.. και επειδή σκέφτηκα ότι μπορεί να έχουν και δίκαιο.. αν και μου ακούγεται χαζό.. σου ζήτησα την γνώμη σου.. μια που εσύ είσαι και ο ιδρυτής του... θεσμού.. :D

Χρόνια πολλά! Και όπως πάντα.. καλές προσγειώσεις.. σε εσένα και σε όλους :)

Aγαπητέ gonso, το ότι έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο σημαίνει ότι πρέπει να του δώσουμε και λίγο αέρα στη σκέψη και χρόνο για έρευνα. Από μία πρώτη εικόνα πάντως, 2-3 ερωτήσεις έχω την εντύπωση ότι θα μου σπαταλήσουν αρκετή ενέργεια. Υπομονή. Θα σε κρατάμε σε αγωνία μέχρι το τέλος :mrgreen:

δικός σου

ΥΓ: Χρόνια καλά σε όλους και όλες και εύχομαι η αγάπη για την αεροπορία να μας κρατά πάντα έτσι όμορφα.

Μετά τη ραστώνη των τελευταίων 4-5 ημερών, οι απαντήσεις ξανάρχισαν να έρχονται βροχή. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, πράγμα ενθαρρυντικό και ευχάριστο :great:

Η μάχη σκληρή σε όλα τα επίπεδα και ο συναγωνισμός παραμένει ανοικτός.

Εφιστώ την προσοχή σε όλους, να διαβάζουν προσεκτικά την ερώτηση. Έχω πάρει μερικές λανθασμένες απαντήσεις, μόνο και μόνο από προφανή βιασύνη στην ανάγνωση της ερώτησης.

KEEP WALKING.......

gonso":1j675ik0 said:
Έχω πάρει μερικές λανθασμένες απαντήσεις, μόνο και μόνο από προφανή βιασύνη στην ανάγνωση της ερώτησης.
πέσ' τα Χρυσόστομε... :wall:

Κι εγώ, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω... :evil:

Αγαπητοί "παίχτες" σας εύχομαι καλή χρονιά.

Τα κουίζ είναι στην τελική ευθεία και το thread έχει ξεπεράσει τις 3000 προβολές !

Υπενθυμίζω ότι θα δεχτώ απαντήσεις μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 7ης Ιανουαρίου (ξημερώνοντας Σάββατο). Εάν αρκετοί ζητήσουν να παραταθεί το κουίζ ώστε να συμπεριλάβει και το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα ενημερώσω για την παράταση.

Από την αρχή της άλλης εβδομάδας, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση ισοβαθμιών, να είστε standby γιατί θα πάμε σε διαδικασία "πέναλτυ", οπότε έχετε τον νού σας για να είστε ενήμεροι.

Και πάλι καλή χρονιά σε όλους

Προς μέγα Quizαδόρο:

έστειλα με PM τις απαντήσεις μου. Για κάποιο λόγο είναι 'ακόμα' στα εξερχόμενα, και όχι στα απεσταλμένα, αν και ξανα-μανα-πάτησα το Υποβολή. Κάνω κάποιο λάθος;

Ευχαριστώ

Και εμένα το ίδιο!!! Τι θα γίνει με εμάς;;; Ή μήπως δεν τις έχει διαβάσει ο καλός, χρυσός και άγιος Gonso;;;

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με το mailbox του ή με το σύστημα αποστολής. Έστειλα ακόμα ένα ΡΜ με 'μικρό' κείμενο κι ακόμα είναι στα 'εξερχόμενα' και όχι στα 'απεσταλμένα'. Μήπως μπούκωσε το σύστημα?