Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Gonso 2010

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απλά ο gonso δεν θα τα είδε ακόμη. Τελευταία φορά που ήταν online ήταν στις 04 Ιαν 2011, 03:51. Ηρεμία και όλα θα πάνε καλά :D

Akis":dmq3nuuu said:
Τελευταία φορά που ήταν online ήταν στις 04 Ιαν 2011, 03:51.

Δεν θα έπρεπε αν μη τί άλλο να τιμωρηθεί γι αυτήν του την προκλητικά αδιάφορη στάση; Λέω τώρα.

Επειδή αδειάζει η κλεψύδρα και gonso δε βλέπουμε, να προσθέσω κι εγώ το όνομά μου στη λίστα όσων έχουνε στείλει απαντήσεις αλλά δεν έχουνε φτάσει ακόμα στον τελικό τους προορισμό...gonso δώσε αίμα στο λαό σου...(πλιιιζ;)

Και εμένα στα εξερχόμενα είναι..θα θελα και μια επεξησούλα αλλά είναι πλέον αργά εκτός αν δωθεί παράταση για το σ/κ :thx: .. !

Έχω λιώσει από την αγωνία. Ξέρω πως δεν πήγα και πολύ καλά (απάντησα σε 18/20 και χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτές που απάντησα), αλλά παρόλα αυτά το σαράκι του ανταγωνισμού και της (αυτο)επιβεβαίωσης με κατατρώει. Ξέρει κανείς τη διεύθυνση του Γκόνσου να πάμε από κάτω να κάνουμε διαδήλωση; Έχω έτοιμο πλακάτ με τη φράση: "Δώσε απαντήσεις στο λαό σου". Άλλα 45 λεπτά έμειναν.... :bash:

Gonso σε ευχαριστούμε για το Κουίζ..

ηταν πολύ διασκεδαστικό και.. μας έμαθε πολλά πράγματα..

σου έστειλα της απαντήσεις μου.. 7 λεπτά πριν τις 12.. είχες πει ότι λήγει τα μεσάνυχτα.. :P

Σιγά ....σιγά, μή βαράτε όλοι μαζί, όλοι θα βαρέσετε!

Επέστρεψα απόψε από ταξίδι, μετά την πάροδο της λήξης του κουίζ. Τα μηνύματα φαίνονται ώς εξερχόμενα και όχι απεσταλμένα απλά επειδή δεν τα έχω διαβάσει ακόμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όμως μεγάλη απάιτηση για παράταση οπότε ...σφύριξε η λήξη.

Έχω πάνω από 20 νέα μηνύματα να διαβάσω και επεξεργαστώ βαθμολογικώς ώπερ σημαίνει ότι θα κάνετε λίγη υπομονή.

Η διαδικασία έχει ώς εξής:

Πρώτα θα αναρτηθούν οι σωστές απαντήσεις. Μετά οι βαθμολογίες.

Ειλικρινά χάρηκα για την ανταπόκριση και την συμμετοχή, που είναι μακράν η μεγαλύτερη όλων των ετών !

Αρχίζουμε με τα "στατιστικά"

Στο εύκολο κουίζ έλαβαν μέρος .....29 μέλη !!!!

Στο δύσκολο κουίζ έλαβαν μέρος 6 ηρωικά μέλη ! Kudos gentlemen

Ρεκόρ και στα δύο.

Λόγω της νέας μορφής της βαθμολογίας (και με δεκαδικούς) και του μεγάλου αριθμού απαντήσεων το έργο της καταμέτρησης είναι γιγάντιο. Έχω ήδη ξεκινήσει την βαθμολόγηση και θα αρχίσω σύντομα παράλληλα να ποστάρω τις σωστές απαντήσεις.

Είσαι απαράδεκτος. Έχουνε περάσει 120 ολόκληρα λεπτά από το τελευταίο σου ποστ και τίποτα νεώτερο. Όλο λόγια είσαι, από έργα τίποτα. Έχεισ εξαφανιστεί και 4 μέρες σε ταξιδάκι αναψυχής και έχεις αφήσει το λαό σου να βράζει στο ζουμί του. Θα εισηγηθώ για τιμωρία να φτιάχνεις ένα κουίζ κάθε βδομάδα,και τα δώρα να τα αγοράζεις από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε τιμή λιανικής.

(Δεν αργείς πάντως έτσι δεν είναι; ε; φανταστικέ gonso;)

Παραβλέπω τα σχόλια !!!

Συνεχίζεται η ενημέρωση με τον απαραίτητο για το σασπένς ρυθμό χελώνας (όχι ότι προλαβαίνω γρηγορότερα!)

Στο εύκολο κουίζ, τελείωσε η βαθμολόγιση.

Όπως είπα, συμμετείχαν 29 μέλη (υπήρχε και τριακοστό μέλος το οποίο απεκλείσθει επειδή απάντησε και στο δύσκολο, οπότε θα λάβω υπ'όψιν μόνο τις απαντήσεις του στο δύσκολο).

Έχουμε ισοβαθμία στην κορυφή 2 μελών μόνο (ευτυχώς!). Αρχικά νόμιζα ότι θα υπήρχαν παραπάνω από 2 ισοψηφίες στην κορυφή. Είναι όμως μόνο 2. Βοήθησε πολύ ο νέος τρόπος βαθμολόγισης.

Επανέρχομαι με τις απαντήσεις πρώτα, πολύ σύντομα......