Ενοχλητικοί Συνεπιβάτες

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έμεινα άφωνος .... κοκαλο...

η φατσα μου πρέπει να ειχε πάρει μια απίστευτη μορφή απορίας κ πιθανον ηλιθιοτητας...

τέλος πάντων οτάν συνήλθα της έριξα ενα ευγενικο καντηλι μου ζήτησε συγνώμη και ναι τελικα βγηκαμε για καφε.

Αυτα.....

Pocopico":3anfjq3e said:
Έμεινα άφωνος .... κοκαλο...

η φατσα μου πρέπει να ειχε πάρει μια απίστευτη μορφή απορίας κ πιθανον ηλιθιοτητας...

τέλος πάντων οτάν συνήλθα της έριξα ενα ευγενικο καντηλι μου ζήτησε συγνώμη και ναι τελικα βγηκαμε για καφε.

Αυτα.....

Tο κανατε μετα? Ελα, μη μας κρατας σε αγωνια....

Sory... Με την αγωνία θα μείνετε....

Φανταστήτε ότι σενάριο θέλετε...

Μη μετατρέψουμε κ το topic σε Arlekin... :lol: :lol: :D :D 8) 8)

Καλά,όταν θά ετοιμάσετε τά προσκλητήρια γιά το γάμο,μή μάς ξεχάσης,έτσι; :lol:

Πάντως μιά τέτοια συνεπιβάτιδα μόνο ενοχλητική δέν θά την έλεγα....

Με ΟΑ προς JFK μόλις έχω μπει στο αεροσκάφος και κάθομαι με την σύζυγο. Μπροστά μας μια ελληνοαμερικανίδα (το κατάλαβα γιατί μιλούσε με προφορα τύπου "Εσείς εντω στο Ελλαντα..." ). Το πιστεύετε οτι έτρωγε σπόρια μέχρι να σερβιριστεί το φαγητό και μετά ξανασυνέχισε μέχρι να την πάρει ο ύπνος και να ησυχάσουμε! Έκανε τόσο θόρυβο τρώγοντας τα σπόρια της που ούτε ο θόρυβος του αεροσκάφους δεν μου επέτρεψε να το ξεχάσω και να κοιμηθώ ήρεμα ή να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Τελικά βρήκα λύση να βάλω ακουστικά και να δω τον Μαμαλάκη αλλα όταν τα έβγαλα την ώρα που κοντεύαμε, ξανάρχισε !!!!! Ακόμη έχω στα αυτιά μου τον εκνευριστικό ήχο των χιλιάδων σπορακίων (όπως θα έλεγε και η Καντακουζίνα) που καταβρόχθιζε η στοματική της κοιλότητα.

Socrates":1cbkbzyg said:
που ούτε ο θόρυβος του αεροσκάφους δεν μου επέτρεψε να το ξεχάσω και να κοιμηθώ ήρεμα ή να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Άλλη μια απόδειξη ότι το 340 είναι πάρα πολύ αθόρυβο... :wink: Γιαυτό την άκουγες τόσο έντονα...

ΑΧ! που να δείτε τι γίνεται στο τσεκ ίν με τους επιβάτες,τους έλληνες επιβάτες που τσακώνονται για την σειρά λες και οι θέσεις είναι ντομάτες και θα τελειώσουν.¨Οταν τους λέμε οτι οι μεγάλες χειραποσκευές απαγορεύονται για λόγους ασφαλείας γελάνε η τις κρύβουν με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα πληρώματα.Καλημέρα σε όλους :D

Σπρώξιμο στο check in

Περιμένοντας στο check in της Aegean, παρατηρώ μια μεγαλούτσικη κυρία (θα την έλεγα κυράτσα, αλλά φοβάμαι μη με πείτε κω.......λόπαιδο), η οποία σπρώχνει συνεχώς, κλέβει στα μουλωχτά τη σειρά των άλλων και τέλος πάντων κάνει τα απίστευτα έτσι ώστε να περάσει μπροστά από όλους.
Το όφελός της δεν ήταν και πολύ μεγάλο γιατί ενώ ξεκινήσαμε περίπου μαζί στην ουρά, η κυράτσα αυτή (ουπς, σορρυ, η κυρία ήθελα να πω) έφτασε στο γκισέ περίπου δύο επιβάτες πριν από εμένα. Ήταν τέτοια η διαφορά μας σε απόσταση που μπορούσα να ακούσω την υπάλληλο της Aegean να της λέει όταν είδε το εισητήριο: "Ταξιδεύετε με Ολυμπιακή".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένιωσα εκείνη τη στιγμή μια απίστευτη ευχαρίστηση (όσο κι αν ακούγεται αυτό σαν κακία)

Συνεβει μολις εχθες.. Στην πτηση επιστροφης μου, (A3502 - SKG-MUC) εγω στην 7Α και στην 7C ενας κοιμωμενος Ολλανδος.. Αχ.. Τι ροχαλητο ητανε αυτο.. :wall:

Η αεροσuνοδος τον ξuπνησε διακριτικα κοπανοντας του το τρολει στο γονατο!! :mrgreen:

:thx: :thx: :thx:

fotis":1lufe9vx said:
Περιμένοντας στο check in της Aegean, παρατηρώ μια μεγαλούτσικη κυρία .....
....
....
...Ένιωσα εκείνη τη στιγμή μια απίστευτη ευχαρίστηση (όσο κι αν ακούγεται αυτό σαν κακία)

Κάτι ανάλογο συνέβη και σε εμένα τις προάλλες που ταξίδευα.
Περίμενα στην ουρά στο check-in και πίσω μου ήταν πέντε - έξι άτομα ακόμα με τα πράγματά τους. Κάποια στιγμή εκεί που περιμέναμε όλοι και προχωράγαμε σιγά-σιγά μπροστά, καταφτάνει ένας τύπος με την κοπέλα του και τα μπαγκάζια τους, κλασσικός ελληνάρας θα έλεγα, και με τσαμπουκά προσπερνάει όλους τους από πίσω μου και έρχεται και κάθεται δίπλα μου με βλέψεις να κάτσει ακριβώς μπροστά μου.
Και το περίεργο ήταν ότι δεν ήθελε να τους περάσει όλους...αλλά να κάτσει μπροστά από εμένα για κάποιον λόγο τον οποίον δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Μου έκανε εντύπωση κιόλας ότι κανείς δεν έδειξε να ενοχλείται με την συμπεριφορά του. Εγώ δεν μίλησα άλλα έκανα λίγο μπροστά το καρότσι μου και τον ψιλό κοίταξα σε style...οκ...δεν μιλάω...αλλά βλέπω τι πας να κάνεις μην μας περνάς και για βλάκες!
Κάθε φορά που προχωράγαμε μπροστά λοιπόν, αυτός έσπρωχνε όλο και πιο πολύ το καρότσι μου! Μία, δύο, τρεις, ε....άστο να πάει στα κομμάτια λέω...σιγά μην κάτσω να το κάνω και θέμα, και κάνω το καρότσι μου πίσω για να του αφήσω την θέση που τόσο ήθελε. Αυτός όχι μόνο δεν πέρασε μπροστά μου διακριτικά...αλλά όρμηξε στην κυριολεξία! Μόνο που δεν μου είπε ότι τον ενοχλώ κιόλας!

Αποτέλεσμα: 30 δευτερόλεπτα μετά...: Παρακαλούνται οι επιβάτες της τάδε πτήσης (της δικιάς μου δηλαδή και όχι της δικιάς του) να περάσουν μπροστά!!!
Με τι βαριά καρδιά τράβηξε το καρότσι του για περάσω και με τι ύφος με κοίταξε...δεν περιγράφεται...
Συμπέρασμα: Όλα εδώ πληρώνονται!
Όλοι παίρνουμε αυτό που μας αξίζει τελικά. Sooner or Later.