fotis":1lufe9vx said:
Περιμένοντας στο check in της Aegean, παρατηρώ μια μεγαλούτσικη κυρία .....
....
....
...Ένιωσα εκείνη τη στιγμή μια απίστευτη ευχαρίστηση (όσο κι αν ακούγεται αυτό σαν κακία)
Κάτι ανάλογο συνέβη και σε εμένα τις προάλλες που ταξίδευα.
Περίμενα στην ουρά στο check-in και πίσω μου ήταν πέντε - έξι άτομα ακόμα με τα πράγματά τους. Κάποια στιγμή εκεί που περιμέναμε όλοι και προχωράγαμε σιγά-σιγά μπροστά, καταφτάνει ένας τύπος με την κοπέλα του και τα μπαγκάζια τους, κλασσικός ελληνάρας θα έλεγα, και με τσαμπουκά προσπερνάει όλους τους από πίσω μου και έρχεται και κάθεται δίπλα μου με βλέψεις να κάτσει ακριβώς μπροστά μου.
Και το περίεργο ήταν ότι δεν ήθελε να τους περάσει όλους...αλλά να κάτσει μπροστά από εμένα για κάποιον λόγο τον οποίον δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Μου έκανε εντύπωση κιόλας ότι κανείς δεν έδειξε να ενοχλείται με την συμπεριφορά του. Εγώ δεν μίλησα άλλα έκανα λίγο μπροστά το καρότσι μου και τον ψιλό κοίταξα σε style...οκ...δεν μιλάω...αλλά βλέπω τι πας να κάνεις μην μας περνάς και για βλάκες!
Κάθε φορά που προχωράγαμε μπροστά λοιπόν, αυτός έσπρωχνε όλο και πιο πολύ το καρότσι μου! Μία, δύο, τρεις, ε....άστο να πάει στα κομμάτια λέω...σιγά μην κάτσω να το κάνω και θέμα, και κάνω το καρότσι μου πίσω για να του αφήσω την θέση που τόσο ήθελε. Αυτός όχι μόνο δεν πέρασε μπροστά μου διακριτικά...αλλά όρμηξε στην κυριολεξία! Μόνο που δεν μου είπε ότι τον ενοχλώ κιόλας!
Αποτέλεσμα: 30 δευτερόλεπτα μετά...: Παρακαλούνται οι επιβάτες της τάδε πτήσης (
της δικιάς μου δηλαδή και όχι της δικιάς του) να περάσουν μπροστά!!!
Με τι βαριά καρδιά τράβηξε το καρότσι του για περάσω και με τι ύφος με κοίταξε...δεν περιγράφεται...
Συμπέρασμα: Όλα εδώ πληρώνονται!
Όλοι παίρνουμε αυτό που μας αξίζει τελικά. Sooner or Later.