Ενοχλητικοί Συνεπιβάτες

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@ ΤΟGA

Βρε συ λες να ηταν ο τυπος που εφαγε το φαγητο του view from the top και να τον επιασε κοψιμο? :lol: :lol:

Οταν πεταξα με το ολοκαινουργιο 787 των ΟΑ, στην πτήση Αθήνα - Σεντ Μαρτιν, καθόταν δίπλα μου ενας δεινόσαυρος...

... ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!
... Κ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ!!!!

Σοβαρά τωρα.. για να μη φαω κ κανενα ban στο τελος απο το χαβαλε...

το μονο που μου εχει συμβει ειναι να τσιριζουν μωρα... αλλα.. σε χορωδιακο συντονισμο!!!

Α εχω πετυχει κ ενα φλυαρο μια φορα... μεταμεσονυχτια πτηση κ να θελω να κοιμηθω ο χριστιανος..

η πιο ενοχλητικη μου εμπειρια ηταν σε πτηση της KLM, AMS-ORD. ειχα απο καιρο κανει κρατηση θεση με παραθυρο διοτι δεν ηθελα να ξαναζησω την εμπειρια 10 ωρης πτησης σε μεσαια θεση. με την επιβιβαση μου διαπιστωσα οτι η θεση μου ηταν κατηλημενη απο νεαρο (ετων περιπου 30, οχι παιδι δηλαδη) ο οποιος οταν του ζητησα ευγενικα να μου την παραχωρησει μου απαντησε οτι μου παραχωρει τη δικη του (!!) διοτι ειχε αποφασισει να καθησει εκει!! κατοπιν, αφου σηκωθηκε εμφανως δυσαρεστημενος απευθυνθηκε σε καποιον αλλο επιβατη 5-6 σειρες πισω και σε απταιστα-φωναχτα ελληνικα του ειπε για τον μ..... που τον σηκωσε απο τη θεση (δηλαδη....εμενα!). εκνευριστηκα τρομερα και αποφασισα να μην μιλησω η να πω οτι ειμαι κι εγω ελληνας, δινοντας τοπο στην οργη.
κατα τη διαρκεια της πτησης η κατασταση εγινε αφορητη. ο νεαρος και η μητερα του δεν σταματησαν να συνομιλουν με αλλους τους Ελληνες που βρισκονταν στην πτηση ΧΩΡΙΣ κανεις να σηκωθει απο τη θεση του! φανταστειτε ενα τεραστιο αεροπλανο να ακουγονται ελληνες να φωναζουν απο τη μια πλευρα και αλλοι απο αλλου να απαντανε! αφου αυτο συνεχιστηκε σχεδον καθολο το περασμα του ατλαντικου ακουσα και τα σχολιανα μου, αφου ο τυπος προφανως δεν ειχε ξεπερασει το γεγονος οτι τον σηκωσα απο μια θεση που δεν ηταν δικη του!
το ολο θεμα εκλεισε την ωρα που επρεπε να συμπληρωσουμε τα δελτια του immigration καθως εβγαλα το Ελληνικοτατο διαβατηριο μου και το εναποθεσα στο τραπεζακι. απο εκεινη την ωρα και μετα δεν ακουσα τιποτα και οι φωνες του νεαρου μετατραπηκαν σε ψιθυρους στο αυτι της μαμας!

Το πασχα η μανα μου πηγαινε απο ντουμπαι και καθοταν ενας κυριος-μαυρος απλωθηκε και την ενοχλουσε με τις σπασμοδικες κινησεις που εκανε, σε καποια περιπτωσει την ακουμπησε και του εκανε παρατηρησει οτι την ενοχλει, αυτος της απανταει με υφος νευριασμενο

Εδω δεν ειναι ελλαδα, ευρωπη ειναι ντουμπαι!!! και την εβρισε επιπλεον με χυδαιο τροπο μεσα στο αεροπλανο. Οι αεροσυνοδοι τρομαξαν και πλησιασαν την μανα μου και την πηγαν στην πρωτη θεση και της ζητουσαν συγγνωμη.Ωστοσο ο πιλοτος το εμαθε αυτο το σκηνικο και αμεσως ειδοποιησε την στρατονομια. Μολις εφτασαν μπηκαν δυο αραβες στο αεροπλανο τον εβγαλαν με τη βια εξω και το πηγαν αμεσως στο τμημα, η μανα μου εδωσε μια καταθεση σε μία γυναικα οποια τις ζητουσε συγγνωμη συνεχως και της ειπε αν θελει ψυχολογικη υποστηριξει απο γιατρο.....

Αυτος δεν ξερω τι του εκαναν.............

Αεροπορικη Σφαλιαρα

Πτηση βραδυνη Αθηνα Λονδινο...

Φοιτητοκοσμος,,,, φοιτητής κ εγω...

καθεται διπλα μια τυπισα αρκετα συμπαθητικη....

οκ ολα καλα... σε καποια φαση την παιρνει ο υπνος.... και γερνει το κεφαλι της επανω μου.....

δεν μπορω να πω οτι με χαλασε τρελα γι αυτο δεν εδωσα σημασια...

ολα καλα... κοιμαται σαν ζωο το μμοσχαρι κ δεν ξυπναει ουτε απο την αεροσυνοδο που περνα καθε τρεισ κ λιγο... μεχρι που....
πεφτουμε σε αναταραξεις....

κ εκει ξυπναει.... συνηδητοποιεί οτι εχει γυρει το κεφαλι της στον ομο μου..και αντι να πει καμια συγνωμη.... χωρις να πει τιποτα απολυτος μου τραβαει... μια σφαλιαρα............

:oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :shock: :shock:

Εχω την εντυπωση... πως θεωρησε οτι της τα εριχνες!!!! χαχαχα!!!
Τι να πει κανεις!

Μου έχει συμβεί πολλές φορές να ταξιδεύω και να είμαι τόσο γκαντέμης που να μου τυχαίνουν διπλανοί συνεπιβάτες που έχουν στομαχικές διαταραχές! :evil: Αυτά τα αέρια σε τόσο μικρό χώρο μπορεί να σε πνίξουν!
Έχω ούκω λίγες φορές αλλάξει θέση γι αυτό το λόγο!Τώρα τί να πείς?Πέρα από γκριμάτσες και από το να βάλεις στο φούλ τον κλιματισμό.
Δε ξέρω ίσως να είναι αυτά που τρώνε ή η διαφορές πίεσης!Αλλά πηγαινε ρε φίλε/φίλη στην τουαλέτα να ξεσπάσεις!Προχτές μου έτυχε το ίδιο από Ρώμη-Αθήνα.Το αεροπλάνο ήταν φούλ και δυστυχώς ήταν το Α320 της Ελλάς Τζέτ που είναι πολύ στενό(τσαρτεράδικο) σε σχέση με τα άλλα της ΟΑ.
Ένιωσα κάποια στιγμή πολύ άσχημα(κυρίως απ΄τις κλανιές).Ευτυχώς όμως το ζωάκι που καθόταν δίπλα μου κάποια στιγμή κοιμήθηκε, και επέζησα! :shock:

6 Ιουλίου 2007 αναχώρηση απο Θεσσαλονίκη για Αθήνα με ΟΑ 906(νομίζω). Μόλις προσγειώνομαι LGAV και το αεροσκάφος τροχοδρομεί στην πίστα για να σταθμεύσει πετάγεται ένας μουσάτος με δεμένο το μαλλί πίσω, σηκώνεται και κατευθύνεται στην έξοδο! Μόλις τον βλέπει ο φροντιστής τρομάζει (και με το δίκιο του) και φωνάζει "Σας παρακαλώ κύριε κάθίστε στην θέση σας, υπάρχει κίνδυνος να φρενάρει το αεροσκάφος και να χτυπήσετε"! Αυτός αντί να καθίσει κάνει νόημα στην συνοδό του να σηκωθεί και αυτή και να τον ακολουθήσει! Και αυτή το κάνει! Ο φροντιστής επαναλαμβάνει δυο και τρεις φορές να καθίσουν μέχρι που σηκώνεται επάνω! Ο αναίσθητος "κύριος" απαντά: "Έχουμε transit και δεν θέλουμε να την χάσουμε"! Οπότε πετάγεται ένας άλλος επιβάτης και του λέει: "Και πως θα πας στο αεροπλάνο σου; Με ταξί και βιάζεσαι; Όλοι με το ίδιο λεωφορείο θα γυρίσουμε!" Σωστός!!!! Μα είναι δυνατόν; Να το αναφέρουν οι φροντιστές μόλις προσγειώνται το αεροσκάφος, να μένουμε οι επιβάτες καθισμένοι και δεμένοι μέχρι να σταματήσει και κάποιοι όχι απλά να σηκώνονται και να ετοιμάζουν πράγματα αλλα να περπατούν προς την έξοδο κι ολας μην χάσουν την επόμενη πτήση! Ήταν λιγάκι πολλά αυτα που ανέφερα και συγνώμη αν κούρασα. Αν το έχει ξανασυναντήσει αυτό κανείς θα ήθελα να το ακούσω.

αναλογο περιστατικο μου εχει συμβει σε πτησεις της Air France (απο ΗΠΑ μεσω CDG για Αθηνα), αλλα εκει δεν φταιει η νοοτροπια καποιων επιβατων αλλα της εταιριας η οποια προγραματιζει ανταποκρισεις ακομα και 15 η 20 λεπτα μετα την αφιξη των πτησεων. αποτελεσμα...με το που προσγειωνεσαι αρχιζει ενα τρελλο αγχος εκ μερους των περισσοτερων επιβατων, να βρουν τα πραγματα τους και να ετοιμαστουν να διακτινιστουν σε αλλο τερμιναλ! ειδικα λιγακι πριν ανοιξουν οι πορτες βλεπεις σχεδον τους παντες με υφος "πισω και σας εφαγα--θα βγω εγω πρωτος!!".
και το τελικο γελιο ειναι το να βλεπεις σε εκεινο τον τεραστιο διαδρομο εξω απο το νεο τερμιναλ στο CGD εκατονταδες ατομα να τρεχουν πανικοβλητα προς την κατευθυνση των παλιων για ανταποκριση, σουρνοντας μπαγκαζια, μωρα κλπ...
(τις συγνωμες μου αν ελαφρως βγηκα off... :wink: )

Re: Αεροπορικη Σφαλιαρα

Pocopico":2skdiz3h said:
κ εκει ξυπναει.... συνηδητοποιεί οτι εχει γυρει το κεφαλι της στον ομο μου..και αντι να πει καμια συγνωμη.... χωρις να πει τιποτα απολυτος μου τραβαει... μια σφαλιαρα............

Είχες ένα κάρο επιλογές...
Από το να την κάνεις ρόμπα, μέχρι να βγείτε ραντεβού....
Τι έκανες? :D