d|m|tr|s
First-Class-Member
- Περιοχή
- Mosquito land
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ΑΕΕ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
killerwing":h4kmynz4 said:5/12/2004 πτηση της ΟΑ348 4:00 DXB-ΑΤΗ economy class και να κλαιει ενα αραβακη μωρο,να ουρλιαζει,χαμος στο αεροπλανο,οι ελληνες επιβατες οποιοι γυριζαν απο διακοπες αρχισαν τα σχολια.οταν ειχαμε φταναμε αθηνα ο πιλοτος εκανε καθοδο και ειχαμε φτασει στα 10000 ποδια και κανει περιστροφη και να αρχιζουν μεσα στο αεροπλανο να ακουγεται μια φωνη μιας γριουλας ¨πεφτει το αεροπλανο θα σκοτοθουμε,παναγια μου μεσα σε κλασματα δευτερολεπτον αρχιζαν να φωναζουν και αλλοι και να προσευχονται.
Είναι όπως στη διαφήμιση που λέει η γιαγιάκα: "Πέεεεφτει" :shock:
Εμένα πάντως δεν μου συμβαίνουν συχνά τέτοια απίστευτα που διαβάζω σε αυτό το topic!
Πέρυσι το καλοκαίρι μόνο σε μια πτήση SMI-ATH είχα ζητήσει στο ATR πίσω σειρές για να αποφύγω τον πολύ θόρυβο από τους κινητήρες. Τι το ήθελα, έπεσα σε 3 ασυνόδευτα παιδιά (δεν με πειράζουν γενικά αλλά μάλλον στο αεροπλάνο είναι γενικά ανήσυχα) εκ των οποίων το μικρότερο (περίπου 5 χρονών) καθόταν ακριβώς πίσω μου. Και κλώτσαγε, και ξανα-κλώτσαγε... του έκανα παρατήρηση αλλά που να καταλάβει...
Μια άλλη φορά έγινε το εξής στη στεριά: Καθόμουν πριν λίγα χρόνια σε γνωστή ταβέρνα των Σπετσών. Εκεί κοντά λοιπόν, αν θυμάμαι καλά, είχε κάποιο ελικοδρόμιο. Οπότε κατέβηκε ένας με μια παρέα 4-5 ατόμων, κάθησαν ωραία και καλά να φάνε και άρχισαν την κουβέντα... Τι για Ρωσίδες αεροσυνοδούς άκουσα, τι για Ουκρανές, τι για Πολωνές, όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ πέρασε από τα αυτιά μου εκείνο το μεσημέρι!
Κατά τα άλλα μου τη σπάνε πολλοί φαντάροι στο AXD που καπνίζουν ενώ υπάρχουν πινακίδες που λένε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αλλά εδώ που τα λέμε έχω δει και μερικούς υπαλλήλους να επιδίδονται στο συγκεκριμένο ανθυγειινό σπορ.