Πριν ξεκινήσει ο καβγάς, να πω και εγώ την ιστοριούλα μου.
Σε πτήση Aer Lingus απευθείας από Orlando-Florida με Dublin-Ireland, καθόμουν παράθυρο δίπλα σε μια κυρία μεγάλη σε ηλικία (70+) που πραγματικά πιστεύω ότι θα ένιωθε πιο άνετα σε κάποιο business class, εκεί μπροστά μπροστά και μακριά από μένα.
Ντυμένη πολύ σεμνά, πλακωμένη στα χρυσαφικά και στα μαργαριτάρια γύρω από τον λαιμό (φαντασιωνόμουν ότι την έπνιγα με αυτά) η κυρία δεν ήταν πάνω από 1.55μ ύψος, δηλαδή είμαι σίγουρος πως άνετα χωρούσε στα ντουλαπάκια χειραποσκευών.
Εγώ είμαι 1.87μ ύψος, επομένως αν δεν έχει διαθέσιμη θέση κοντά στις εξόδους κινδύνου, πρέπει να διπλωθώ σαν το τραπεζάκι για να κοιμηθώ. Λοιπόν σας πληροφορώ έφαγα τρελό χέρι πάνω από 4 φορές από αυτήν την “κυρία” γιατί όποτε με έπαιρνε ο ύπνος, το δεξί μου πόδι γλιστρούσε προς την πλευρά της και «Intruded her leg room area” όπως το έθετε αυτή με μια νότια, Τεξικανή προφορά. Με ξυπνούσε για να μου πει αυτό το πράγμα! Μιλάμε για πόσο; Ίσα ίσα να περνούσε για 10 εκατοστά; Αυτής έτσι και αλλιώς δεν έφταναν το πάτωμα και δεν είχε αποσκευές εκεί, άρα δεν την ενοχλούσα. Είμαι συμμαζεμένο άτομο και σχετικά ευγενικό, είμαι σίγουρος οτι δεν την προκάλεσα με κάποιο αδικαιολόγητο τρόπο. Εδώ όποτε με έπιαναν τα γέλια με το λάπτοπ (έβλεπα Family Guy με ακουστικά) με κοίταζε με ένα ψυχρό, φονικό βλέμμα.
Τον άντρα της τον είχε τελείως εξημερωμένο από το μαστίγωμα. Ήταν και απότομη με το προσωπικό καμπίνας...