Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βέβαια είναι ευχάριστα πράγματα αυτά,αρκεί να ολοκληρωθή το έργο και να μήν μείνη μόνο σ'αυτά τά "αρχικά".

Ξαναρωτώ (διότι απάντηση δέν έχω λάβει):υφίσταται ακόμη αυτή η ΠΟΛΚΕΟΑ;Αν όχι,ποιοί είναι αυτοί που κάνουν το "σουλούπωμα";

Τέλος,παρατήρησα ότι και το BAC1-11 που έχασκε ώς ιπποπόταμος επανέκτησε το ρύγχος του και μετακινήθηκε(;) ώστε να είναι "παράλληλο" με τά υπόλοιπα αεροπλάνα....

Ωραια! Παω να τα δω σημερα! Δεν ειχα δει κατι αν και περναω παρα πολυ συχνα απο εκει. Ναι το ΠΟΛΚΕΟΑ υπαρχει ακομα.. Μαλιστα εχω δει εδω και καιρο στο κτιριο που βρισκεται απεναντι απο το BAC111 να λεει "Μουσειο Πολιτικης Αεροποριας" κατι τετοιο με γραμματοσειρα ΟΑ..

Hastaroth":2b4efofd said:
Β
Τέλος,παρατήρησα ότι και το BAC1-11 που έχασκε ώς ιπποπόταμος επανέκτησε το ρύγχος του και μετακινήθηκε(;) ώστε να είναι "παράλληλο" με τά υπόλοιπα αεροπλάνα....
Δεν νομίζω ότι παρατήρησα κάτι τέτοιο. Απ' όσον έχω δει το BAC είναι ακόμα κάθετο στα άλλα. Δεν είναι και τόσο εύκολο να μετακινηθεί... :roll:

GP707":3s62zkpv said:
Απ' ότι φαίνεται θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να βγάλουμε ψηφιακή φωτογραφία, αεροσκάφος της ΟΑ με τα παλιά χρώματα. :thx:

...μεχρι να βαλουν και το logo, ας συμβιβαστουμε με αυτο:
http://www.airpics.net/photo/SX-CBA-Boe ... ys/18833/L

Μακαρι να συνεχιστει αυτο το οποιο "restoration" ...

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!! Ποσο μου εχει λειψει να δω ενα τετοιο αεροπλανο................ Με αυτα τα χρωματα!!

Κοίτα, μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Στην Κολομβία έχουν λεφτά (χασισοφυτείες γαρ). Εδώ υπάρχει λιτότητα ελέω Μνημονίου :!: :!: :!: :D :D :D

Tα αεροπλάνα αυτά σαπίζουν εκεί από το 2001 και μετά, όταν "υπήρχαν λεφτά" ... δεν είναι θέμα χρημάτων μόνο, αλλά θέμα νοοτροπίας!!!! Αν είναι να τα βλέπουμε να σαπίζουν, καλύτερα να τα στείλουν για κατσαρόλες, παρά να βλέπουμε τα κουφάρια γιατί αυτό είναι χειρότερη κατάντια...

Περνώντας το πρωί από το σημείο, παρατήρησα τις emergency doors των 737 και 727 να λείπουν. Δεν ξέρω αν τις έβγαλαν για κάποιο λόγο ή αν ήταν στη θεση τους εχθες με τις βροχές...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Δυστυχώς (για άλλη μια φορά) είναι καιρό έτσι...