Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ας το προσέξουμε όσοι πετάμε με Sky και εδώ είμαστε να το δούμε

Last edited:
Εδώ κολλάει το αγαπημένο μου: «Πριν από τα social media, μόνο οι δικοί σου ήξεραν ότι είσαι ηλίθιος»

Η Ελλάδα του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ''. Κάθε ανθυποσελέμπριτι και βλαχοδήμαρχος κάθονται και καφρίζουν εργαζόμενους, λες και ο άλλος γουστάρει να σπάει τα νεύρα των επιβατών για 800Ε τον μήνα. Η άλλη άκουσα κόλλησε στην τουαλέτα και δεν την περιμέναν; Πόσο ''πληροφορία'' να καταναλώσουμε πλέον.

• Ο επιβάτης με κατοικίδιο/ζώο πρέπει να προσκομίσει το βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιου προς έλεγχο και να έχει φροντίσει για την τοποθέτηση του απαιτούμενου μικροτσίπ-ταυτότητας.

Μόνο διαφήμιση θα μπορούσε να είναι για την εκάστοτε αεροπορική το να σε κράζει κατ' αυτόν τον τρόπο και για αυτούς τους λόγους η κάθε Τούνη, Σολωμού και Μακρυπούλια.

347006071_1922830131427155_2781886710346428678_n.jpg

Facebook

Μα γιατί ασχολούμαστε με όποιον θεωρεί τον εαυτό του σπουδαίο; Θα έπρεπε να αρχίζουμε να σχολιάζουμε τον μέσο Έλληνα.

Καλα η Σολωμου την μια μας λεει εχω 5 γκομενους μαζι,την επομενη μην ασχολειστε με τα προσωπικα μου την αλλη κατι θα βρει σχετικα με το φαγητο που τρωει.. Αλλα εκει Ιουλιο Αυγουστο στα καλυτερα resort της Μυκονου και της Σαντορινης την βρισκεις.. Χορηγιες παντα... :banana: Οταν το ποπολο δεν μπορει να παει ουτε για μπυρα μεχρι την πλατεια... Πως το λενε στο εξωτερικο... Α attention W*****e για οποιον καταλαβαινει..

Ήταν και αεροσυνοδός κάποτε παναθεμα την! Εντωμεταξύ η Μακρυπούλια μετά την γενική κατακραυγή στα social όπου το συντριπτικό ποσοστό της την είπε, το έριξε στην πλακίτσα και το χιούμορ για να το ισορροπήσει.

Όλες οι καβαλημένες παρέα...

Δια τους μη γνωρίζοντες, μόνο η Βάνα Μπάρμπα έχει γυρίσει αεροπλάνο για να την πάρει και αυτήν. Το 1999 περίπου, τροχοδρόμησε ένα ATR και ενώ πήγαινε σιγά-σιγά προς το γκολφ για να πάρει τη στροφή, ενεφανίσθη η εν λόγω και έκανε τέτοια φασαρία στον προϊστάμενο αιθούσης που αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν στη συχνότητα με τον πιλότο, ο οποίος αφού έμαθε ποιά ήταν, περιέργως δεν έφερε αντίρρηση και επέστρεψε στην πίστα. Δεν φταίει όμως εκείνη αλλά η ΟΑ με τις διαφημίσεις της: «Ολυμπιακή Αεροπορία, η δική σου εταιρεία». Λογάριασαν όμως χωρίς την τσαούσα κυρία. Αυτά όμως στα Σπάτα που είναι γερμανικό έδαφος δεν περνάνε.