Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ενδιαφεροντα αεροπορικα βιντεο στο Internet.

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ... «αντικανονική προσπέραση» ;;; :D

http://www.youtube.com/watch?v=XYplNHxCRQk

Και μόνο το οτι βρέθηκε σε αυτό το σημείο και είχε κάμερα στα χέρια του με το 172, πρέπει να θεωρηθεί "ευτυχής συγκυρία". Μακάρι να τύχαινε σε όλους μας να είχαμε τέτοια βιντεάκια. :D
Ξαναανέβασα 2 βιντεάκια btw στο youtube, με 2 προσγειώσεις στη Χίο, στον διάδρομο 19.
:arrow: Μέρα
και
:arrow: νύχτα
Με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα από αυτήν του cessna :mrgreen:

Το βίντεοαπό την πρωτη άφιξη του 380 στη Ζυρίχη.

just epic...........

Απιστευτη η μουσικη στο βιντεο... Του δινει αλλον αερα(οχι οτι δεν εχει ηδη!)...!

Απογείωση από τον 25 του Διαγόρα μέ C-130, cockpit view

Η ποιότητα του βίντεο που έβαλα για upload ήταν 200 φορές καλύτερη, αλλά το αποτέλεσμα στο youtube το θεωρώ απογοητευτικό. Υπάρχει τρόπος να ανεβάζω βίντεο με καλύτερη ποιότητα; Τώρα που άλλαξε το youtube, μου φαίνεται πως τα έκανε ρόιδο.... :rant:

Εγω φιλαρακι μια χαρα την βλεπω την ποιοτητα! Ωραιο βιντεο btw! Ζηλευω! (Προσχη: Δεν φθονω, ζηλευω!) :)

http://a380.lufthansa.com/TAKEPART/#/DE/EN/HOME

Όχι ακριβώς βίντεο αλλά πατήστε για 3D tour... κ μετά μιλάμε ξανά για το μάρκετινγκ των Ελληνικών..

flying Doc":27igs6no said:
Το βίντεοαπό την πρωτη άφιξη του 380 στη Ζυρίχη.

Το βίντεο αυτό, αν και επαγγελματική παραγωγή, με συγκίνησε βαθύτατα. Εκεί, στο ~1:00 που το blast των κινητήρων διώχνει το νερό από την πίστα, με έπιασε δέος.... :thx: Ευχαριστούμε για το link Σώτο :thx:

Άλεξ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :mrgreen: . Να δω αν έχεις εξίσου κολακευτικά σχόλια και για το επόμενο βίντεο, του οποίου η ποιότητα, απλά δεν περιγράφεται (επειδή ντρέπομαι) :mrgreen: . Απλά, θα ρίξω τη δικαιολογία μου: Μου τελείωσε η μπαταρία της μηχανής και τράβηξα την προσγείωση στην Ελευσίνα με κινητό (cockpit view και πάλι). :wink:

Το βίντεο είναι 5 λεπτά και ξεκινάει 13ΝΜ νότια της Ελευσίνας, στα 3000'. Δώστε βάση στα warnings του ραδιοϋψομέτρου, τα οποία εγώ προσωπικά πρώτη φορά ακούω σε C-130 (αρχίζουν κάπου στο 3:30, στα 500΄).

Μην ξεχάσω να βάλω το link :mrgreen: .