Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ενδιαφεροντα αεροπορικα βιντεο στο Internet.

Εμενα παλι μου φαινεται για Fokkeraki 70/100 της KLM..καταπληκτικο βιντεο :great:

Απογειώσεις heavies στο Manchester

Ωραίο video με πολύ καλό ήχο από απογειώσεις 747, 777 και ... μια έκπληξη στο Manchester.

http://www.youtube.com/watch?v=oq8bZlNZRe0

Ποιό είναι πιο εντυπωσιακό;

O ελεφαντας.. Τουλαχιστον δεν ειναι σαν να τον εχουν τραβηξει απο τα μαλλια... λολ :mrgreen: :wink:

Αλλα ο ηχος του DC-10.... :thx: Ολα τα λεφτα!..

Έχει κανείς την άποψη πως το aviation hobby είναι ακριβό? Και πως με ελικόπτερο γίνεται ακόμα ακριβότερο?
ΛΑΘΟΣ
Με 35 -μόνο - χιλιάδες ευρά, λιγότερα δηλαδή από ένα καθωσπρέπει αμάξι, αγοράζετε αυτό το ελικόπτερο. Μαθήματα δι αλληλογραφίας δίνονται τζάμπα...

edit: Πάνω που μίλησα για αμάξι, βρήκα και αυτό: Το ιπτάμενο αυτοκίνητο

Ασε ρε το ασχημοπαπο... Εδω πεταει το νεο Corsa!!!! Δεν σας κανω πλακα, ειναι ενα κανονικοτατο αμαξι, στο μεγεθος ενος αμαξιου οπως πρεπει να ειναι και ΟΧΙ δεν ειναι FAKE!

PS: αν δωσεις στο youtube "flying car" θα σου βγαλει περιπου 20900 βιντεο... :wink:

To Astra είναι.

Νά υποθέσω τότε οτι θά είναι ό επόμενος τύπος αεροπλάνου τής Astra Airlines;

:oops: ...

Απο αεροπλανα κατεχω κατι.. Απο αμαξια ομως.. λολ

Αλβερτη ας τα ανεκδοτα πρωι πρωι.. :P

Οχι και..πρωί-πρωί στίς 1 τό μεσημέρι χεχεχ

Φαντάζεσαι πάντως να κλείσεις κανένα SKG-ATH μέ την Astra καί στο Μακεδονία νά σέ περιμένη..ένα Opel Astra;

Πάντως το βιντεάκι εμένα μού φαίνεται ολίγον fake,ό,τι και να λέη αυτός που το ανέβασε.Κάποιος μάλιστα σχολίασε οτι πρόκειται περί μπαλλονιού μέ μικρούς έλικες (κι'εμένα έτσι μού φάνηκε δηλαδή,οτι είναι κάτι διαφημιστικό).

ΥΓ.Ούτε εγώ ξέρω από αυτοκίνητα.Αλλά ένας φίλος μου είχε τέτοιο κάποτε κι'έτσι το έμαθα.

Ειναι 11 μοντελο φτιαγμενο απο πολυ λεπτο πλαστικο. Το οτι δεν ειναι πραγματικο αυτοκινητο φαινεται στην αρχη απο εκεινη την αντανακλαση στο παραθυρο του οδηγου, που το πλαστικο φαινεται οτι ειναι πλαστικο. Και ναι οντως εχει μικρους κινητηρες, κατι σαν αυτοκινητοζεππελιν δλδ... :lol: