Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λοιπον σας στελνω δυο βιντεακια που εχω κανει και τα χω βαλει στο youtube.

Πτηση Αθηνα/Φρανκφουρτη με Α300 της LH να προσγειωνετε.
http://www.youtube.com/watch?v=4BZXrVSuxF4

Βραζιλιανικη Πολεμικη αεροπορια - Πτεριγα Ακροβασιας
Esquadrilha da Fumaça - αεροπλανα: Super Tucano
http://www.youtube.com/watch?v=q7v9krXn-SY

Δεν ειδα κατι το παραξενο στην απογειωση του 747.Ειναι μια απλη απογειωση και μαλιστα οπως φαινεται κι απο το rolling take off προκειται για reduced thrust take off.Δεν υπαρχει κατι το παραξενο.

faapilot":10va2qr1 said:
Δεν ειδα κατι το παραξενο στην απογειωση του 747.Ειναι μια απλη απογειωση και μαλιστα οπως φαινεται κι απο το rolling take off προκειται για reduced thrust take off.Δεν υπαρχει κατι το παραξενο.

Δεν ειπα οτι υπαρχει κατι το παραξενο. Ειναι μια συνηθισμενη "πυραυλικη" απογειωση απο ενα 744 με εντυπωσιακο βαθμο ανοδου. Και αν ειναι και με μειωμενη ωση,οπως λες, ακομα πιο εντονο το point μου!
Εγω, συγκριση με το 340 κανω, που και αδειο απογειωνεται οριζοντια... :wink:

Τι γωνία ανόδου ήταν αυτή στο τέλος; :shock: Προς στιγμή νόμισα θα stallάρει!

Εκτός κι αν ήταν κόλπο με την camera. :twisted:

Συγγνώμη αν χάσει τον έλεγχο από αυτό το τέρας τί θα κάνει ο πιλότος?Γιατί συγνώμη δεν είναι λίγο και να κάνεις τέτοια με ένα 747!

RYANAIR....

RYANAIR TRAINING AUGUST 2006

Δείτε πόσο σκληρά...εκπαιδεύονται τα κορίτσια..
Εεε...και μετά τις επιτυχείς εξετάσεις (όπου πέρασαν όλοι....!!!) να μήν το ρίξουν και λίγο έξω..??

Τι παει να πει "να κανεις τετοια με ενα 747"? Ελεος ρε παιδια, ο Κ1 δηλαδη το εκανε για την κ@βλα του, μην υπολογιζοντας το αν μπορει το αεροπλανο του αν το κανει (για αν το θεσω απλα) και εντος ποιων οριων? Και ειδικα στην Qantas... Απλα, ετσι σηκωνεται αυτο το αεροπλανο. Ειναι φυσιολογικο. Καθημερινο. Τελος.
:?
Οσο για κολπο με την camera, δεν νομιζω να μπορεσε ο φωτογραφος να παει πιο ψηλα απο το αεροπλανο για να φανει μεγαλυτερο το climb rate, ε? :wink: