Emirates

• Thread starter Thread starter TAKIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Emirates.....miracle!!!!

Το IFE είναι το παλιό και όχι το ICE που έχει στα Β773. Δεν γνωρίζω αν έχει πέσει καμμιά ανανέωση. Και το παλιό όμως είναι αρκετά καλύτερο από άλλες όπως ΒΑ.

Τώρα για το αεροδρόμιο θα έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις μιας και κάνεις μετεπιβίβαση σε ώρες αιχμής. Αν έχεις ώρα μπορείς να πάρεις το μετρό και να πας μια βόλτα στην πόλη.

Με τις θέσεις πιστεύω ότι αν ζήτησες κάποιες συγκεκριμένες τότε αυτές θα πάρεις.

ΟΑ277

Thanks :) Έχει δηλαδή προσωπικές on demand; Ή μόνο overhead screens; (όχι, δε νομίζω να παίζει ανανέωση, δε γράφει για ICE)

Θα είναι δηλαδή ανοιχτά τα πάντα στο αεροδρόμιο στις 4 τα ξημερώματα; Καλή φάση :D 24ωρα είναι όλα;

Μου θυμίζεις και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω: μια και έχω ένα 4 ωρο και δε με βλέπω να κοιμάμαι... μπορώ να βγω από το αεροδρόμιο; Ή αφού είμαι through passenger δεν παίζει αυτό; Και αν τι διατυπώσεις χρειάζονται; Visa κανονικά από το αεροδρόμιο κλπ;

Επίσης, αν κάποιος γνωρίζει κατά πόσον η EK δίνει τίποτα vouchers... :)

Έψαχνα κάτι εισιτήρια στο site της emirates για φθηνόπωρο (για έναν φίλο αφού εγώ δυστυχώς θα είμαι στρατό τότε) και μου έβγαζε μόνο μία πτήση ανά ημέρα ATH-DXB, μεσημεριανή και μάλιστα με 330. Σε άλλη περίοδο δε, μου έβγαζε τις τωρινές πτήσεις, αλλά το 777 το είχε αντικαταστήσει με 340. Γνωρίζουμε για τίποτα αλλαγές στο μέλλον....;

πραγματοποιεί ορισμένες τροποποποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων όσον αφορά τα αεροσκάφη.
η απάντησή σου εδω:

http://airlineroute.net/2010/02/22/ek-201011-update6/

Thanks! Με λίγα λόγια δηλαδή αρχικά κάνει το 777 -> 340, κάνει για το καλοκαίρι και το 330->340 και μετά τα κάνει όλα 330, με βάση τα updates του airlineroute.net.

menelaos":2n892q2k said:
Thanks :) Έχει δηλαδή προσωπικές on demand; Ή μόνο overhead screens; (όχι, δε νομίζω να παίζει ανανέωση, δε γράφει για ICE)

Θα είναι δηλαδή ανοιχτά τα πάντα στο αεροδρόμιο στις 4 τα ξημερώματα; Καλή φάση :D 24ωρα είναι όλα;

Μου θυμίζεις και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω: μια και έχω ένα 4 ωρο και δε με βλέπω να κοιμάμαι... μπορώ να βγω από το αεροδρόμιο; Ή αφού είμαι through passenger δεν παίζει αυτό; Και αν τι διατυπώσεις χρειάζονται; Visa κανονικά από το αεροδρόμιο κλπ;

Επίσης, αν κάποιος γνωρίζει κατά πόσον η EK δίνει τίποτα vouchers... :)

Φίλε Μενέλαε,

Τα 330 που στελνει η Emirates στην Αθηνα εχουν προσωπικες οθονες σε καθε καθισμα της οικονομικης. Φυσικα δεν ειναι το πιο μοντερνο video on demand σε σχεση με αυτα που εχει σε αλλα αεροσκαφη, δεν παυει ομως να ειναι εξαιρετικο σε επιλογες και πολυ ανωτερο απο πολλες αλλες αεροπορικες εταιρειες. Βεβαια δεν ειναι στανταρ το 330 για αθηνα. Παιζουν 2 τυποι απο ντουμπαι, το 330 και το 340/300 ή 340/500 (ειδικα τωρα τελευταια) και αλλες φορες, σε περιπτωσεις πολυκοσμιας και το 777/300ER. Οπως και να εχει μπορεις να διαλεξεις τυπο αεροσκαφους και να κανεις την κρατηση σου αναλογα.
Οσο για το αεροδρομιο του ντουμπαι ειδικα αν πηγαινεις για πρωτη φορα, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα πληξεις. Τα παντα ειναι εικοσιτετραωρα και θα σου φανει απιστευτο ποσος κοσμος πηγαινοερχεται συνεχεια. Πολυβουο και πολυπολιτισμικο με εξαιρετικα καταστηματα για τις αγορες σου, ωραιες καφετεριες, εστιατορια, wine bar και φυσικα κοσμηματοπωλεια!!Οποτε πραγματικα μην σε ανησυχει καθολου, η εμπειρια σου με την emirates θα ειναι something to remember.

η εταιρεία-miracle έχει άρρωστο εδώ κ μια βδομάδα το online σύστημα της κ οι τιμές σε μερικά multicity που δοκιμάζω είναι
00Ε fare + 00E taxes = total 00E
κρίμα που δεν μπορώ να το κλείσω :wink: αλλά έτσι όπως πάει το πουλάκι θα πετάξει για αλλού.. :1:

Όσο για τα παραπάνω, ναι το αεροδρόμιο του Ντουμπάι κ ειδικά το τερμιναλ της emirates μάλλον απέχει από να χαρακτηριστεί πληκτικό..

Από 1 Αυγούστου η εταιρεία με την ΕΚ 306/307 θα ενώσει το Ντουμπάι με το Πεκίνο με Α380, για να γιορτάσει την πρώτη πτήση που έκανε με το ίδιο αεροσκάφος την 1 Αυγούστου του 2008 από Ντουμπάι για Νέα Υόρκη. Είναι η 8η πόλη στον κόσμο που συνδέεται με το Ντουμπάι με Α380. Με την παραλαβή του 8 αεροσκάφους εντός του 2010, η ΕΚ σκοπεύει να ξαναρχίσει το δρομολόγιο για Νέα Υόρκη, καθώς επίσης για Μάντσεστερ και Σαγκάη.

Λέτε να αλλάξει το 773ER με 380 από PVG για DXB στις 18 apr το βράδυ; :great: Το ελπίζω εδώ και καιρό, τι διάολο αμέσως μετά από ολόκληρο grand prix θα είναι, δε μπορεί να μην έχει κόσμο!!!!

(όχι ότι με χαλάει να δω και το 773 τους, αλλά κάτι η πόρωση για το 380, κάτι το ότι έχουν ΟΛΑ τα 380 laptop power.... δε με χαλάει :mrgreen:)

Καλησπέρα!

Χωρίς να θέλω να γεμίσω το thread με posts μου, παρατήρησα σήμερα ένα 340 της Emirates στον Ελ Βεν. Τελικά επισπεύστηκαν οι αλλαγές;