Emirates

• Thread starter Thread starter TAKIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το πρώτο Α350 της Emirates ( A6-EXA ) έκανε την εμφάνιση του φορώντας πλέον και τους κινητήρες.

Δεν το λες και άσχημο.

Υπενθυμίζω την σχετικά πυκνή διαμόρφωση των καθισμάτων: 32J, 21W & 259Υ για ένα σύνολο από 312 θέσεις.

Η Emirates παρουσίασε ένα Α380 βαμμένο σε ειδικά χρώματα για να προωθήσει την συνεργασία της με το αμερικανικό ΝΒΑ.
Νομίζω πολύ όμορφο.

Attachments

• Screenshot 2024-10-18 at 11.40.08 pm.png
    Screenshot 2024-10-18 at 11.40.08 pm.png
    1,5 MB · Προβολές: 52
Η Emirates παρέλαβε χπροχθες το νέο της τύπο αεροσκάφους, το Α350-900 με νηολόγιο Α6-ΕΧΑ.
Ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους στον επίσημο λογαριασμό του Instagram της εταιρίας.

Ούτε κακό ούτε wow αν με ρωτήσετε.
Και προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι το τέλειο αεροσκάφος για Αθήνα, ειδικά για την ΕΚ103.

Αυτή η απομίμηση χρυσού και ξύλου είναι τόσο κιτς. Ειδικά στα παράθυρα...

Ένα ενδιαφέρον βίντεο / παρουσίαση του νέου Α350 της Emirates από τον γνωστό ( αν και ελαφρώς εκνευριστικό ) Sam Chui.

Είναι στενά τα καθίσματα της Business ή μου φαίνεται; Αλλά μου αρέσουν οι τουαλέτες...Μάλλον εκεί θα την βγάζω.;)

Ο δεύτερος πιο αχώνευτος μετά τον Cahill, που προηγείται με τεράστια διαφορά ως ό,τι πιο τοξικό, κακεντρεχές, ύπουλο και ξεπουλημένο στο aviation vlogging, IMHO.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το νέο A350-900 της Emirates, παραγγελία που ανέρχεται συνολικά σε 65 αεροσκάφη. Σίγουρα θα το δούμε Αθήνα στο άμεσο μέλλον, καθώς ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Καταπληκτικά τα καθίσματα της Business και Economy class, αναμενόμενο από την Emirates. Για εμένα το καλύτερο αεροσκάφος αυτήν την στιγμή το A350-900.

Όσο αφορά τους YouTubers μόνο Simply aviation και Nonstop Dan βλέπω, καθώς τους θεωρώ τους καλύτερους με διαφορά στο είδος τους.