Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
σορρυ κιολας αλλα απ οσο εψαξα η ερωτηση που εκανα δεν εχει απαντηθει σε κανενα προηγουμενο ποστ. και εν παση περιπτωση, το φορουμ δεν ειναι για ανταλλαγη αποψεων, ερωτησεων κτλ ? ποιο το προβλημα να ρωτησεις κατι εδω και οχι στην εταιρεια? αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν φορουμ.. ηθελα μια απαντηση απο καποιον που -ισως- εχει βιωσει ή εχει ακουσει κατι.. οπως και να΄χει ευχαριστω για τις απαντησεις! :D

Αγαπητέ, θεωρώ πολύ πιο σωστό το να μην ειρωνεύεσαι όταν κάτι σου φαίνεται αστείο. Η προτροπή ήταν το <Αυτό μου θύμισε ένα ανέκδοτο? > Δεν διαφωνώ ότι κάποια πράγματα έχουν ειπωθεί αλλά αυτό που με προβληματίζει έιναι το τι σε ενοχλεί? σε ενοχλεί η θέα ενός ποστ με την ίδια ερώτηση ή σου χτυπάει ειδοποίηση κάθε φορά όταν γίνεται ένα νέο ποστ οπότε και σου κάνει spam? Άστο αναπάντητο ! Εκτός και αν ο σαρκαστικός σου χαρακτήρας δεν σε αφήνει να το περάσεις έτσι ! Και σε παρακαλώ να μην το γυρνάς σε προσωπική επίθεση δεν ξέρεις τι ψάξιμο έχει ρίξει ο κάθε ένας πριν κάνει ανάρτηση εδώ. Και στην τελική Δεν σε αφορά κιόλας για να κράζεις ! Αυτά και ελπίζω να τελειώσει εδώ το θέμα. Ας αφήσουμε τις ειρωνίες στην άκρη ! Ειρήνη Υμιν!

dimitris chatz":2ep67qs5 said:
Εντάξει, ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ, που προσπαθούμε να κάνουμε μια ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ συζήτηση!
Όλα τα περίμενα, όχι κι αυτό ρε παιδιά!
Καληνύχτα σας! Και καλή τύχη!

Επικοιδομητική συζήτηση είναι όταν ειρωνεύεσαι ? Αν ενοχλείσαι τόσο πολύ στείλε στην κοπέλα ενα ΠΜ και πες της αυτό που θέλεις !!!! Το να την κράζεις δεν είναι επικοιδομητικό είναι αγενές. Και εν παση περιπτωση δεν σας πήρε και τηλέφωνο να σας ενοχλήσει ένα ποστ έκανε η κοπέλα να της πάρουμε το κεφάλι? Καλή συνέχεια και σε σένα και καλή τύχη !

Τον φαγατε τον ανθρωπο.

Ο μοναδικος που απανταει υπομονετικα στις ιδιες ερωτησεις εδω και ποσο καιρο!!

Διαβαστε λιγο νωριτερα και μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα.

Καλησπέρα!!
Ημουν και γω απο τα ατομα που ηθελαν να πανε σε open day της Emirates αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν αξιζει τον κοπο..Επρεπε να παει ενας πολυ δικοσ μου ανθρωπος,αδελφικη φιλη,στο Dubai(ειναι ηδη 2μηνεσ εκει) για να πιστεψω οτι πολλα απο οσα ακουγονται για την Emirates ειναι αληθεια!!η επιθυμια μου να γινω cabin crew δεν εχει αλλαξει απλα αλλαξε η αντιληψη μου,για το πως ειναι αυτη η αεροπορικη και το Dubai..ολοι φαντασιωνονται οτι θα παω Dubai θα εχω την σπιταρονα μου θα φοραω την τελεια στολη θα βγαλω τρελα λεφτα και θα ειμαι μεσα στα γουστα..αυτο ακριβως θελει να περασει η εταιρια στα open day,εχουν απιστευτο μαρκετινγκ!Βεβαια για να ειμαι αντικειμενικη δεν ειναι και τοσο τερατα οσο ελεγαν καποιοι!!
απλα καλυτερα προσπαθηστε για μια ευρωπαικη αεροπορικη αν θελετε τοσο πολυ να εργαζεστε ως cabin crew!!
δεν προσπαθω να καταγγειλω κατι, απλα γραφω αυτα που ξερω!
δεν εχει αναρωτηθει κανεισ γιατι τα τοσα open day στην ελλαδα??ενω παλια καναν 2 το χρονο!!28/1 θεσσαλονικη,18/2 αθηνα,10/3 ξανα αθηνα!!γιατι ολοι πανε σαν τρελοι, λογω τησ κρισης και τησ ανεργιας και η εταιρια καλα κανει και το εκμεταλλευεται!

Κατ'αρχην οσον αφορα τις αποδοχεσ,οταν φτανεισ στο αεροδρομιο του DUbai κατευθειαν σου δινουν στο χερι 700ευρω για τα εξοδα που ηδη εχεισ κανει(medicals,μεταφρασεισ κτλ) που φυσικα μετα αυτα στα κοβουν απο τον βασικο μισθο που παιρνει στην διαρκεια του training..σιγουρα θα σου κανουν και αλλα εμβολια,εξετασεισ..σιγουρα θα παρεισ ενα την απο το σταθερο ελλαδα(γιατι internet δικαιουσε να παρεις μετα απο 3 βδομαδες)...ολα αυτα στα κοβουν απο το μισθο σου αρα για κανα 3-4μηνο εισαι με 700-800 ευρω!!πολλεσ κοπελεσ ειναι ηδη αφραγκεσ εκει!!
τωρα να πω για το φοβερο accommodation..συνηθως θα τυχει να μεινεισ ή στο κεντρο ή στουσ ουρανοξυστεσ που ειναι στη μεση τησ ερημου, που τσιγαρα να θες θα παρεις ταξι!!στο κεντρο ειναι καλυτερα!α!!μην ανοιξω το θεμα αν σου τυχει καμια τρελη συγκατοικοσ!!
Οσον αφορα στο training..οι καινουργιοι για μια βδομαδα περιπου κανουν ενα introduction και μετα πανε στο college!αν κοπεισ σε καποια εξεταση,ξαναδινεισ δευτερη φορα και αν ξανακοπεισ,τοτε ξανακανεισ ολη την βδομαδα απο την αρχη!!στισ 8 ωρεσ που εισαι καθε μερα στο college παρακολουθησε και αξιολογησε ολη τη ωρα, ακομα και στο διαλειμμα.

οσοι επιθυμουν να αποχωρισουν απο την εταιρια δεν υπαρχει κανενα προβλημα..απλα πρεπει να τους δωσεισ πισω τα χρηματα που σου εδωσαν μεχρι εκεινη τη στιγμη και σου δινουν το διαβατηριο σου και φευγεισ!!(το αναφερω αυτο γιατι ειχα ακουσει κατι τρελα για σχεδον ομηρια)ΟΧΙ οποιοσ θελει φευγει,αρκει να εχει χρηματα!!
το training ειναι πολυ σκληρο και εχεισ 2 ρεπο την εβδομαδα!!για να βγεισ,αν βρεισ χρονο (15e η μπυρα) αρα δεν πολυ βγαινεισ!μετα απο ενα μιση μηνα παιρνεισ στολη και roster.οι πρωτεσ 2-3 πτησεισ ειναι σαν πρακτικη οπου εξεταζεσαι..Τελοσπαντων αν ηταν να τα γραψω ολα θα επρεπε να γραφω μεχρι αυριο!!
Επιπροσθετα,οσον αφορα την ποιοτητα ζωησ στο Dubai,για μια γυναικα ειναι πολυ πολυ δυσκολα,δεν κυκλοφορεισ μονη σου!!δεν το πιστευα ουτε εγω..οι αντρεσ ειναι παντελως ταλιμπαν.
εγω καταληγω στο συμπερασμα οτι η emirates ειναι η καλυτερη αεροπορικη ΟΝΤΩΣ αλλα για τους πελατεσ και η χειροτερη για τους εργαζομενους!!θεωρω οτι ειναι καλυτερα να πασ σε μια ευρωπαικη εταιρια για cabin crew,αλλιως πρεπει να εισαι πολυ συνειδιτοποιημενοσ και προετοιμασμενοσ για το που πασ και τι πασ να κανεισ!!οπως μου ειπε και η φιλη μου.."Τωρα που μπηκα στο χωρο θα χορεψω!!"
Συγνωμη αν σας κουρασα,το σκεφτομουνα απο καιρο να γραψω...Ευχαριστω για το χρονο σας! :)

Ακριβώς φίλη, αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε εδώ μέσα τόσο καιρό και μακάρι κι άλλοι να συμβάλλουν με τις εμπειρίες τους, ώστε να έχει ένα κάποιο νόημα αυτό το topic.
Και έτσι το αν αξίζει ή δεν αξίζει σαν εμπειρία να πας και να δουλέψεις εκεί να το αφήνουμε να το κρίνει ο καθένας μόνος του.
Ωστόσο είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά που πάνε εκεί κάτω απογοητεύονται, αλλά δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Τι περίμεναν? Ότι θα γίνουν managers από την πρώτη μέρα ή ότι θα είναι όλο cocktai parties στις ακρογυαλιές? Πόσοι απ αυτούς που πήγαν εκεί κάτω νόμιζαν ότι η δουλειά τους θα είναι να δείχνουν χαριτωμένα τις εξόδους κινδύνου πριν την απογείωση?
Αντίθετα όσοι πάνε συνειδητοποιημένοι για το λούκι στο οποίο μπαίνουν, ίσως θα κουραστούν λίγο παραπάνω αλλά μπορεί να πετύχουν και να μη φύγουν σαν κηνυγημένοι μόλις τελειώσει το probation, και ίσως να βάλουν τις βάσεις για μια αξιοπρεπή καριέρα στις αερομεταφορές ή στον τουρισμό.

KARALI22":33donj6k said:
οι αντρεσ ειναι παντελως ταλιμπαν

Επειδή έχω οικογένεια 30 χρόνια στην Μέση Ανατολή, δεν νομίζω ότι στο Ντουμπάι οι άνδρες είναι ταλιμπάν. Μπορεί να μην είναι όπως στην Ευρώπη, αλλά καλό είναι να μην υπερβάλουμε.

Επίσης, φιλική συμβουλή: αν πατήσεις το πλήκτρο με το ''W'' θα σου βγει το γράμμα ''ς'', που λέγεται σίγμα τελικό ;)

Με συγχωρεις που καθησα και εγραψα ολοκληρο κειμενο και δεν εβαλα ''ς'' τελικο στις λεξεις!!Οπως και τονους..ειναι δυνατόν??!!
Πραγματικα σεβομαι τη ζωη σου στην Μεση Ανατολη με την οικογενεια σου και φυσικα σεβομαι εσενα,γιατι προφανως εισαι και μεγαλυτερος μου.Αλλα κατα κοινη ομολογια κοριτσιων που βρισκονται εκει,ολες παρενοχληθηκαν στο δρομο...και οχι καμακι..κανονικα, ''προσφορες''!!Ειναι λιγο σοκαριστικο...ακομη και η ιδια η εταιρια τους εκανε νυξη για τετοιες συμπεριφορες!Ισως δεν ειχες προβλημα ποτε εσυ ή η γυναικα σου για το λογο οτι ησασταν παντρεμενοι..
Εν παση περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν και αν το εκανα με συγχωρεις.Kαι γενικα δεν το τραβηξα το ολο θεμα για το Dubai για αυτο το λογο!

εμενα παντως μια γνωστη μου που ειναι στην emirates, ειναι μια χαρα.. στην αρχη ειναι οντως ζορικα τα πραγματα αλλα πιστευω πως καποια πραγματα ειναι και θεμα θελησης.. αυτο που ηθελα να πω ειναι πως εγω ηξερα πως η ζωη στο Dubai ειναι σχετικα φθηνη (σχετικα με την ελλαδα..) μπορω να πω πως το παραδειγμα "15 ευρω η μπυρα" με εκπλησσει.. :?

Π.χ.Τα τσιγάρα ειναι φθηνά 1,5ευρω το πακέτο..ειναι ανάλογα!Απλά έτυχε να αναφερθώ σε αυτό... :)
Είσαι σωστή σε αυτά που λές,κάποιοι αντέχουν κάποιοι όχι..Και ναι είναι θέμα θέλησης...Αλλά άμα είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία κάποιου(να γίνει cabin crew) γιατί πάει στην Emirates ξέρει?!!
Μήπως γιατί η Emirates δίνει σπίτι,τάζει 1200ευρω και κάνει open day έξω απο την πόρτα του?!!Όλοι έχουν ξεσηκωθεί με τα open day..Δεν ξέρω πραγματικά και γω τι έχουν στο μυαλό τους!!Θα μου πείς είναι δικαίωμα του καθένα να κάνει οτι θέλει,απλά λέμε-συζητάμε, μην περιμένουν όλοι τα ''χαϊλίκια'' και μετά μόλις δούν τι παίζει,όπου φύγει φύγει..Αυτό δεν είναι θέληση είναι απερισκεψία! :(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.