Emirates interview

• Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
dimitris chatz":3tqq7r1r said:
Εντάξει, πεντάλεπτο ακριβώς δεν είναι, πρέπει να κάτσεις λίγο να ασχοληθείς..
Λοιπόν σε Open Day μπορείτε να πάτε ΧΩΡΙΣ να συμπληρώσετε online αίτηση. Μόνο για την Etihad είναι απαραίτητο, γιατί πάτε μόνο με πρόσκληση στα assessments.
Για χιλιοστή φορά(μέχρι να μας κλειδώσουν εγώ θα επιμένω) ΔΙΑΒΑΣΤΕ λίγο το φόρουμ, παλιές συζητήσεις και θέματα, και ψάξτε λίγο και στα ξένα sites..

ρε Δημήτρη, σε εκλιπαρώ, άνοιξε ένα τοπικ σε styl FAQ για το κάθε reqruitment, να γίνει pined, κι να έχουμε ησυχία, γιατί κατάντησε κουραστικό, να απαντάς σε καθε μία ερώτηση το ίδιο κι το ίδιο

(άμα θες μπορώ να σε βοηθήσω, μιας κι είμαι free όλη την βδομάδα :) )

Καλησπέρα παιδιά!!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά είπα να σας ενημερώσω για το open day της Εmirates.

Ημουν μία από τις κοπέλες που πήγαμε το Σαββατο 7/1/2012. Τα άτομα ήταν γύρω στα 200 με 250 διοτι έγιναν 2 group. Ενα στις 9 κι ένα στις 14:00. Μετά από όλα τα στάδια, φθάσαμε στο τέλος 41 άτομα.

Όσο για την online αίτηση, όσες δεν την είχαμε κάνει, μας έβαλαν να την κάνουμε. Δεν είναι υποχρεωτικό να την έχεις κανει πιο πριν.

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλησπέρα Κατερίνα , καλωςήρθες !και συγχαρητήρια γιατί από ότι κατάλαβα πέρασες όλα τα στάδια ! Καλή σύνεχεια σου εύχομαι :)

στην περιπτωση που περασεις επιτυχως ολα τα σταδια της Interview και δεν τα καταφερεις στο training, τι γινεται? σε στελνουν πισω στη μαμα σου? :p
ή μηπως εχεις και μια δευτερη ευκαιρια..? σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα... :oops:

Γιατί δε στέλνεις ένα mail στην ΙΔΙΑ την Emirates, να ρωτήσεις ΟΛΑ όσα θες να μάθεις για τα οποία ΔΕ θα πάρεις ΠΟΤΕ απάντηση από δω μέσα ?

μηπως εχεις και μια δευτερη ευκαιρια
Αυτό μου θύμησε το ανέκδοτο " Δώστης άλ-λη μία ευ-και-ρί-α..."
(Sorry αλλά δεν άντεξα)

Γεια σου φανή , εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να σου απαντήσω (σε αντίθεση με κάποιους που κουράζονται από ότι φαίνεται να βλέπουν ποστ -αν δεν θέλετε μην απαντάτε καν από το να ειρωνεύεστε ) . Λοιπόν αν δεν τα καταφέρεις στην εκπαίδευση σε στέλνουν πίσω .

Για ηρεμήστε λίγο
Όταν κάνουμε ερωτήσεις του τύπου ''τι χρώμα πρέπει να είναι τα νύχια μου'' ή ''πρέπει να κάνω online αίτηση(που έχει απαντηθεί 2 σελίδες πιο πίσω)'' λογικό είναι να μας κράζουν!
Φίλη Φανή, πραγματικά το να αποτύχει κανείς στη εκπαίδευση του πληρώματος καμπίνας είναι τόσο δύσκολο που και να θες να κοπείς, δε σου το επιτρέπουν. Οι εταιρείες πληρώνουν μεγάλα ποσά για την εκπαίδευσή σου κατά τους πρώτους μήνες της πρόσληψής σου, και δεν πρόκειται να σε αφήσουν να φύγεις έτσι απλά. Αν φύγεις στην εκπαίδευση, θα είναι επειδή θα το επιλέξεις εσύ, οπότε και θα χρειαστεί να τους τα σκάσεις χοντρά. Είπαμε, δεν παίζουν οι Άραβες!
Παρ' όλα αυτά πρόσφατα άκουσα από φίλη μου που κάνει εκπαίδευση στην ΕΚ, ότι μια άλλη Ελληνίδα εκπαιδευόμενη κατόρθωσε να ''κοπεί'' στο άνοιξε-κλείσε την πόρτα του αεροπλάνου.. :wall: :with:
Αυτά για την ΕΚ και για το φημισμένο recruitment campaingn της, που παίρνει ΜΟΝΟ τους καλύτερους..Όλοι κάνουμε λάθη, τι να πεις

Νομίζω ότι αυτοί που χρειάζεται να ηρεμήσουν είναι αυτοί που κάνουν το κράξιμο. Αν σας ενοχλούν τόσο τα ποστ αυτά απλά μην απαντάτε είναι απλό και αφήστε να απαντήσουν αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να το πουν 50 φορές. Με όλη την καλή διάθεση πάντα.

Εντάξει, ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ, που προσπαθούμε να κάνουμε μια ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ συζήτηση!
Όλα τα περίμενα, όχι κι αυτό ρε παιδιά!
Καληνύχτα σας! Και καλή τύχη!

Δηλαδή, αγαπητή annia και κάθε annia, θεωρείς την προτροπή μου να απευθυνθείτε ΟΛΕΣ ΣΑΣ, στην εταιρεία που σας ενδιαφέρει για να πάρετε ΕΠΙΣΗΜΕΣ απαντήσεις κράξιμο ? Δηλαδή, τόσο καιρό εδώ μέσα, πήρατε τις απαντήσεις που θέλατε ? Αν ναι, τότε γιατί ρωτάτε ΟΛΕΣ τα ίδια πράγματα και απαντάτε μεταξύ σας τα ΙΔΙΑ πράγματα για να τα ξαναρωτήσετε τα ΙΔΙΑ μετά από λίγο.

Δηλαδή η ερώτηση (σε άλλο topic) αν οι αεροσυνοδοί ξυπνάνε νωρίς το πρωϊ TI είδους απάντηση περίμενες να πάρει, ειλικρινά πες μου τώρα.

Μόνο ο Δημήτρης , αποτελεί φωτεινή εξαίρεση στο σύμπαν των wannabe και του εύχομαι ολόψυχα, να πετύχει το όνειρό του.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.