Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Μεχρι το 2003 η πτηση για Αθηνα ηταν με διανυκτερευση. Απο τοτε γινεται turnaround. Επειδη μιλας ελληνικα και επειδη ειναι πολιτικη της εταιρειας να προσπαθει να εχει πληρωματα που μιλουν τη γλωσσα του τοπου προορισμου, θα εχεις πολυ συχνα πτησεις για Αθηνα και Λαρνακα.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση cabin crew.

γεια σας , ειμαι 17 ετων και το ονειρο μου ειναι να γινω αεροσυνοδος στην emirates.εχω αρχισει να το ψαχνω απο τωρα ομως και εχω ρωτησει μια κοπελα που μπηκε στην εταιρεια πριν τρια χρονια και μου ειπε πως καποια πραγματα και δικαιωματα εχουν αλλαξει απο τοτε μεχρι και σημερα και ποσο μαλλον σε 4 χρονια που θα κλεισω τα 21. ξερει καποιος τι αλλαγες εχουν γινει ή τι αλλαγες προκειται να γινουν;;; ευχαριστω εκ των προτερων!

Emirates info

Καλησπέρα σας..
Διάβασα αρκετές σελίδες ερωταπαντήσεων, παρόλα αυτά κάποιες ερωτήσεις μου δεν κατάφερα να τις απαντήσω, οπότε θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.
Έκανα μολις σήμερα την αίτηση online. Είναι άσχετη αυτή η αίτηση με τα open days?
Επίσης είδα πως το επόμενο, σύφωνα με το site της Emirates είναι στις 29/8 στην Αθήνα. Μόλις έκλεισα τα 30 και αναρωτιόμουν αν έχω πιθανότητες για την επόμενη φάση, ηλικιάκα καθάρα.
Σας ευχαριστώ για την/τις απαντήσεις εκ τοων προτέρων!

Στα open days μπορεις να συμμετεχεις χωρις να εχεις κανει απο πριν online αιτηση. Η αιτηση ειναι απαραιτητη για να λαβεις προσληση για τα Assessment Days (AD) ή Invitation only dates.
Η ηλικια σου είναι οριακη, καθως η εταιρεια τεινει να προσλαμβανει ολο και νεοτερους υποψηφιους. Πάντως, αν εχεις ενα αξιολογο customer service background, μεχρι τα 32-33 μπορεις να δοκιμάσεις.

Καλησπέρα στην ομάδα !!! Χρειάζομαι και πάλι την βοήθεια σας. Πέρασα από fi τον προηγούμενο μήνα, και οι κριτές είπαν πως θα απαντούσαν μέσα σε 4 εβδομάδες. Οι 4 εβδομαδες πέρασαν αλλά καμία απάντηση και φυσικά δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχουν άτομα που να συμμετείχαν στην συνέντευξη 29 Αυγούστου στην Αθήνα; Και αν υπάρχουν έλαβαν κάποιο μειλ; Αν στείλω κάποιο μειλ στους reqruiters θα θεωρηθεί αγένεια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :D :D

Άσ'το καλύτερα γιατί σε βλέπω πρωτοσέλιδο, όπως και η εν λόγω wannabe...
http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/6507675/

spoiler alert: Εμιρατοπούλα έκανε εναέριες βίζιτες και σύμφωνα με την εταιρία χρέωνε $2.000 ...το αλμυρό φυστίκι.

silvi εγω δεν γνωριζω και πολλα και δεν εχω παει ποτε σε open days ομως επειδη ξερω αρκετους που πηγαν εχει τυχει απαντηση να ερθει και σε 2 μηνες και σε 4 μηνες αλλα και σε 3 βδομαδες. Οποτε υπομονη. Γνωμη μου θα ηταν να μην ρωτησεις. Δεν κερω αν ειναι προσβλητικο ομως εγω δεν θα το εκανα. Ας μας πει ομως καλυτερα καποια κοπελα που γνωριζει. Ευχομαι να σε καλεσουν συντομα!

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου !!! Για την ωρα αναμονή ...

Emirates,διαμονή στην Ελλάδα;

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια κάποιου που να δουλεύει στην Emirates. Σκέφτομαι στο επόμενο Open Day να δηλώσω, και γενικά η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πρώτη μου επιλογή. Έχω σκοπό να πηγαίνω σε συνεντεύξεις μέχρι να με πάρουν γιατί είναι για μένα όνειρο ζωής. Ένα θέμα με απασχολεί μόνο. Ξέρω οτι εφόσον σε δεχτούν, μετακομίζεις στο Ντουμπάι. Αναρωτιέμαι αν μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα,όποιο κι αν είναι αυτό, μπορείς να γυρίσεις στην Ελλάδα. Ξέρω οτι γίνεται μετα απο 12 μήνες να γυρίσεις ως προσωπικό εδάφους,αν θέλεις να συνεχίσεις σαν αεροσυνοδός όμως?
Επίσης, υπάρχουν ξένες εταιρείες που να έχουν βάση στην Ελλάδα ,έστω και μετά απο μήνες /χρόνια παραμονής στην εταιρεία?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!