Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Γεια και από εμένα! Κάτι παρόμοιο αντιμετωπίζω κι εγώ...
Έχω το προφίλ μου στο σάιτ από το 2013 αλλά πάντα κάτι γινόταν και δε μπορούσα να πάω σε όσα event γίνονταν με invitation only... και τώρα στις 21/2 που μπορώ, δε με έχουν καλέσει! Συνήθως μου έστελναν 10 μέρες πριν, και τώρα εφόσον δεν έβλεπα μήνυμα... είπα να σβήσω το προφίλ και να φτιάξω καινούργιο... χτες το έκανα αυτό. Και μέχρι τώρα το status είναι στο... application received... δηλαδή να μην ελπίζω για προσκλησούλα; ΑΧΧΧ :cry:

Παιδια, δεν εχει καποιος την διαθεση να απαντησει??

Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω εν συντομία πως λειτουργεί το recruitment της εταιρείας. Υπάρχουν πάνω από 100 recruitment officers, οι οποίοι όταν δεν απασχολούνται σε κάποια πόλη για ένα OD ή AD, είναι στο γραφείο τους και αξιολογούν τις υποβληθείσες αιτήσεις. Πέρα από τα εταιρικά guidelines, σε πολύ μεγάλο ποσοστό λειτουργεί και το προσωπικό ένστικτο, το οποίο έχουν εκπαιδευτεί να καλλιεργήσουν. Επειδή λοιπόν κάποιος σας έκρινε ικανό-ή πριν ένα ή δυο χρόνια, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα εγκρίνεται κάθε σας αίτηση στο μέλλον. Αντίστροφα, μπορεί να εγκριθεί και η αίτηση κάποιων που είχαν απορριφθεί στο παρελθόν. Όσοι θέλετε πάρα πολύ αυτή τη θέση, πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή....

Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν για τα Open Days της Emirates πρεπει να εχουμε βγαλει διαβατηριο. Εγω δεν εχω, πρεπει να βγαλω για να γινω δεκτη στο open day ή περναω απο τη συνενετευξη και εαν με προσλαβουν,τοτε παω και βγαζω?

Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν για τα Open Days της Emirates πρεπει να εχουμε βγαλει διαβατηριο. Εγω δεν εχω, πρεπει να βγαλω για να γινω δεκτη στο open day ή περναω απο τη συνενετευξη και εαν με προσλαβουν,τοτε παω και βγαζω?

Το δεύτερο, αν και καλό θα ήταν να έχεις έτοιμο διαβατήριο, για να γλιτώσεις χρόνο.

Επίσης, δε χρειαζόταν να ποστάρεις σε δύο υπάρχουσες κατηγορίες και να φτιάξεις και τρίτη δική σου.

eiriniflo":4svom1a9 said:
οχι το διαβατηριο δεν ειναι απαραιτητο για να γινεις δεκτη στο open day.

Αν με το καλο επιλεχθεις τοτε θα σου ζητησουν να εκδοσεις διαβατηριο

Ευχαριστω παρα πολυ! Και μια τελευταια ερωτηση: Τα απαραιτητα δικαιολογητικα για το od ειναι :
- βιογραφικο
- 1 φωτο διαβατηριου
- 1 φωτο ολοσωμη 10 επι 15.
- αποδεικτικα των οσων αναφερω στο βιογραφικο (αντιγραφα πτυχιου..κ.λ.π)
Ξερετε αν χρειαζομαι τπτ αλλο? Καπου διαβασα και οτι ζητουν φωτο με κανονικα ρουχα. Ισχυει? Επισης, οι φωτογραφιες θα πρεπει να προσκομιστουν ξεχωριστα απο τ βιογραφικο ή να τις εχω στο βιογραφικο?

Την ημερα εκεινη χρείαζονται το βιογραφικο με τις φωτογραφιες που ανέφερατε,τιποτε αλλο Εχω παει σε open day και γνωριζω την διαδικασια. Καλη εμφανιση ,χαμογελο και τα παραπανω χρειαζονται για την πρωτη ημερα.