Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Αφού έχεις τρύπα στο αυτί μην μπεις στον κόπο να ψάξεις πότε είναι το επόμενο open day. Εγώ θα σε "έκοβα" με το καλημέρα σας...
Anyway, από το site της εταιρείας μπορείς να ενημερωθείς πότε είναι η επόμενη επίσκεψή τους στην Ελλάδα.

Χαλασαν ολα και το κακο ειναι οτι τα φορουσα χρονια πριν τωρα ισα ισα που φαινονται..Δν υπαρχει λετε καμια ελπιδα..?

Αν σταθείς μπροστά στον καθρέπτη και σε απόσταση ενός μέτρου, με φυσικό φως, μπορείς να διακρίνεις την τρύπα στο αυτί, τότε δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις την προσπάθεια σου, Πήγαινε σε ένα open day και βλέπεις...

Γεια σας!Γνωρίζω τα επόμενα interviews είναι στις 21 Φεβρουαρίου με προσκλήσεις μόνο.
Πρέπει να έχω κλείσει ήδη τα 21? Θα γίνω 21 τέλη Μαρτίου.
Ξέρετε πόσες φορές το χρόνο έρχεται στην Αθήνα η emirates για interviews?
Thank you in advance.

Καλησπέρα σας,

Σκέφτομαι και έγω να πάω στς 21 Φεβρουαρίου.Ήταν μία συγγενεις μου εκει αεροσυνοδος και έχω ακουσει πολύ καλα λόγια.Η συγκεκριμένη εχει 2 τατουαζ και είχε και τρύπα στο πρόσωπο αλλά το έβγαλε πριν πάει...και την πήραν και όλα κομπλε εμείνε και 2 χρόνια..σας το λέω αυτο γτ δεν χρειάζετε να σας πέσει το ηθικό λόγο τρυπας και ταττοο..έχω και έγω αλλα θα το ρισκάρω!!!!!

Young Folk από τη στιγμή που θα έχεις ήδη κλείσει τα 21 την ημερομηνία που θα σου δώσουν για Day Of Join δεν υπάρχει πρόβλημα!!Να πας!!Η ηλικία παίζει ρόλο διότι βάσει νόμου στα Εμιράτα απαγορεύεται να σερβίρουν αλκοόλ όσοι δεν έχουν κλείσει τα 21..

Ursus ευχαριστώ για την απάντηση!θα πάω!

Καλησπέρα στην ομάδα!!! Ήρθε σε κανέναν απάντηση απο το final Interview που έγινε στην θεσσαλονικη τον Ιανουαρίο;;;

Καλησπέρα στην παρέα!μολις γραφτηκα γιατι ειδα πως αναφέρεστε σε διαφορα θέματα σχετικά με το επάγγελμα που θελω να ακολουθήσω!θα ηθελα αν ξερει καποιος να με διαφωτίσει για την emirates που θελω να δωσω!καταρχας ειδα οτι εχει 21 Φεβρουαρίου συνέντευξη στην Αθήνα αλλα με invitation.ξερει κανεις τι σημαίνει αυτό? Εννοει οτι πρεπει ν στειλουμε βιογραφικό κ να μας καλεσουν ή αφορα αυτους που εχουν περασει στην επόμενη φάση? Γτ δεν ειναι open day.επίσης αν καποιος ή καποια κοπελα εχει σχετική εμπειρία θα ηθελα πολυ να μου δωσει καποιες συμβουλές.ευχαριστώ για τον χρονο σας εκ των προτέρων!!

Καλησπερα κ απο εμενα, καλως σας βρισκω. Παρακολουθω το Forum κατα καιρους εδω κ 2μιση χρονια, μετα το τελος μιας 5ετιας απασχολησης ως πληρωμα καμπινας. Συγχαρητηρια για την γνωση κ πληροφορηση που μοιραζεστε.
Στο ψητο: Εχω παρακολουθησει 4 Οpen Days εως τωρα. Προσθετη ερωτηση που θα βοηθησει στο θεμα που αντμετωπιζω¨Θυμαται καποιos στην Αθηνα ηρθε τον Ιουνιο ή τον Ιούλιο του 2014?? Νομιζω Ιούνιο.. κ σαν Open Day ή σαν invitation Day?? Παρακαλω εχει σημασια για μενα..Απετυχα τότε παντως.. Εννοω δεν περασα, ειτε στη 2η μερα, ειτε ηλεκτρονικα δεν ημουν shortlisted.. δεν μπορω να θυμηθω..
Τον 12/2014 αν θυμαμαι καλα παλι, εχοντας την εντυπωση για τον Ιουνιο, ωστε να τηρησω τον 6μηνο περιορισμο, ηταν Invitation only κ κανοντας ηλεκτρονικα αιτηση μετα το Submit, κατευθειαν το status ηταν ανεπιτυχης αιτηση, Αναστατωθηκα, γιατι συνηθως υπηρχε μια αναμονη καποιων ημερων κ δεν με εκοβαν, αλλα υπεθεσα οτι ισως δεν εχει κλεισει ΑΚΡΙΒΩΣ το 6μηνο.. Τι να πω.. Για να μην με παρει απο κατω..
Χτες παλι,- που κ Ιουλιο/2014 να ηταν-, εκλεισε το ρημαδι το 6μηνο, αιτηθηκα ξανα για το Σαββατο που ερχεται.. Μαντεψτε! Παλι κατευθειαν unsuccessful!
Tι συμβαινει βρε παιδια?? Να υπολογιζα 6μηνο απο 12/2014? Η με πηραν χαμπαρι οτι δεν το βαζω κατω κ με σταμπαραν κ θα κοβομαι αυτοματα καθε φορα?? χιχι..
Βεβαιως δεν αποκλειω να μην τους κανει κατι απο την ηλεκτρονικη αιτηση,αλλα ειναι περιεργο γιατι δεν εχω αλλαξει φωτο απο τις προηγουμενες φορες κ το βιογραφικο ειναι σχεδον το ιδιο, εμπλουτισμενο κ με νεες εργασιακες δραστηριοτητες. Θα εκτιμουσα οποια γνωση επι του θεματος. Ευχαριστω εκ των προτερων.