Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Cabin crew πολύ ειλικρινές το ποστ σου και σε ευχαριστούμε, όπως και για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που μας δίνεις. Από αυτά που έγραψες συμπεραίνω πως για να αντέξει κάποιος εκτός από συνειδητοποιημένος πρέπει να έχει και γερό στομάχι.
Με έβαλες σε ακόμα περισσότερες σκεψεις από ότι είχα ήδη..

Καλησπέρα στην ομάδα... Θα ήθελα να ρωτήσω τον cabin crew κάτι σχετικό με το βιογραφικό. .. Έχω δουλέψει 4 χρόνια σε καφετέριες σε customer service. Ωστόσο δεν έχω κάποια συστατική επιστολή ή κάποιο τρόπο να το αποδείξω (ούτε ένσημα ) ... Οι recruiters θα μου ζητήσουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο? :?: Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Εννοείται ότι πρέπει να μπορείς να αποδείξεις την όποια προϋπηρεσία αναφέρεις στο βιογραφικό σου. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, τότε είναι στην διακριτική ευχέρεια του recruiter να απορρίψει τον όποιο ισχυρισμό περί προϋπηρεσίας.

Ευχαριστω πολυ cabin crew ... Πέρα απο τα ένσημα ή τις συστατικές επιστολές υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να το αποδείξω ;; Ακούγεται ανόητο αλλα δεν ξέρω τι να κανω ... :?:

Δυστυχώς, μόνο κάποια επιστολή από την εταιρεία ή μια βεβαίωση ενσήμων είναι τα μόνα που μπορούν να αποδείξουν την προϋπηρεσία σου.

καλησπέρα, αρχικά συγχαρητήρια για την άψογη δουλεία που έχει γίνει σε αυτο το forum.. έχω μια απορία, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα το σκουλαρίκι που έχω στο πρόσωπο (κάτω απο το χείλος)? συγνώμη εαν η ερώτηση μου θεωρηθεί χαζη και ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Εδώ, δεν πρέπει να υπάρχουν ορατές ουλές και tattoos σε χέρια, πόδια, πλάτη, νύχια , δάχτυλα και θα φαίνεται ολόκληρο piercing στο πρόσωπο....?

quoting ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ....

Καλημέρα σε όλους! Γράφω πρώτη φορα και θα θα ηθελα να μ πείτε τη γνώμη σας! Χθες πήγα Στ open day emirates Στ met hotel για 2η φορα! Την πρώτη φορα που είχα παει είχα περάσει στην φαση πριν την συνέντευξη,που πραγματικα είχαν δίκιο που με κόψανε γτ πέταξα βλακεία! Περα απ αυτο μετα απο ενα χρόνο που πήγα χθες ειπα οτι θα παω προετοιμασμένη με ενα πιο καλο βιογραφικό αυτη τη φορα και με μια γλώσσα συν ακόμη! Χθες δεν πέρασα ουτε στη δεύτερη φαση το μονο που κάναμε ήταν να δώσουμε τα βιογραφικά μας στς 2 κύριες που ήταν εκει κ φύγαμε κ θα μας ενημέρωναν σε 1μιση ωρα! Πραγματικα αν υπαρχει κάποιος που μπορει να μ τ εξηγήσει,πως γίνεται να πηγαίνω με ενα μέτριο βιογραφικό και να περνάω πριν την συνέντευξη και να πηγαίνω μετα με ενα καλο και 4 γλώσσες και να μην μ δίνουν καν την ευκαιρία ! Πραγματικα με στενοχωρει πολυ ολο αυτο!

Τα open days είναι μια ευκαιρία για όλους να έρθουν σε πρώτη επαφή με την εταιρεία. Αυτό από μόνο του δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό για τους υποψήφιους και μεγάλο φόρτο εργασίας για τους recruiters. Το γεγονός ότι σε επέλεξαν την προηγούμενη φορά δε σημαίνει κάτι για την επόμενη.
Στα open days οι recruiters δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στα βιογραφικά, γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνουν να τα μελετήσουν σωστά. Εκείνη την ημέρα, παίζει τεράστια σημασία η πρώτη εντύπωση και ο τρόπος που θα "πλασάρεις" τον εαυτό σου, ώστε να τους πείσεις μέσα στα πρώτα δύο λεπτά ότι αξίζει να σε ξαναδούν.
Μην απογοητεύεστε. Όπως έχω ξαναγράψει, υπάρχουν άνθρωποι που τα κατάφεραν μετά από 8 ή και 9 προσπάθειες. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται....

Γεια σας θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα open days και την εταιρεια..Ειμαι 25 χρονων και τα τελευταια 5 χρονια ασχολουμε με τουριστικα επαγγελματα ξενοδοχεια κυριως..Με εξιταρει αυτο το επαγγελμα του αεροσυνοδου λογο των ταξιδιων και των καλων αποδοχων και προσπαθω να προετοιμαστω οσο το δυνατων καλυτερα για το επομενο open day..10 Ιανουαριου εγινε στην θεσσαλονικη οπως και γνωριζετε..Το επομενο open day σε ποσο χρονικο διαστημα περιπου γινετε ξανα.? Αν με κοψουνε μπορω να παω στο επομενο η μετα απο 6 μηνες παλι.? Ρωταω γιατι δεν μπορω να μεινω απο δουλεια και η σεζον ειναι ενα καλο χαρτι και για φετος..Θα ηθελα επισης να σας ρωτησω αν οι τρυπες στα αφτια ειναι λογος κοψιματος απο την συνεντευξη χωρις φυσικα να φοραω σκουλαρικια..Ευχαριστω