την υπαρξη της elite την εμαθα μεσω μιας πολυ εγκυρης πηγης που ειναι μεσα μεσα στα πραγματα και μου ειπε η ιδια οτι αυτη η εταιρια ειναι ας το πουμε προεκταση μια εταιριας που εκανε δρομολογια απο Τουμπαι προς αμερικη και ο ιδιοκτητης αποφασισε να επενδυσει και στην ελλαδα. Επισης αν αναρωτηθει κανεις που βρηκε τα λεφτα θα σας πω αμεσως.
λεει οτι οταν μοιραζαν τη γη ο καθενας πηρε και απο ενα οποιοδηποτε κομματι.
ενα απο αυτα τα κομματια τα ειχε μια πολυ φτωχη γιαγια.
βασικο να αναφερω οτι το νερο εκει το πηγαινουν με πλοια.
αυτος λοιπον που ειχε το πλοιο εδινε νερο σε εναν τυπο ο οποιος το μοιραζε στους κατοικους.
αυτη η γιαγια επειδη ηταν πολυ φτωχη της πηγαιναν δωρεαν νερο.
μετα απο καιρο ανακαλυψαν πετρελαιο στη γη της πολυ φτωχιας γιαγιας.
αυτη ομως τι να το εκανε? και εδωσε την εκμεταλευση και τα κερδη στον νερουλα και στον καπετανιο. αυτοι πλουτισαν και καναν μια αεροπορικη εταιρια εκει για πολυ σημαντικα προσωπα πιο συγκεκεριμενα VIP.
τοσο σημαντικα που στην οικονομικη θεση σερβιρουν μαυρο χαβιαρη.
ε, αυτο θα κανουν και εδω με αεροπλανα που ειδη εχουν...μεταχειρισμενα...
αυτα. τωρα δεν ξερω αν ειναι μια ομορφη ιστορια αλλα η πηγη που μου τα ειπε ειναι πολυ εγκυρη.
λεει οτι οταν μοιραζαν τη γη ο καθενας πηρε και απο ενα οποιοδηποτε κομματι.
ενα απο αυτα τα κομματια τα ειχε μια πολυ φτωχη γιαγια.
βασικο να αναφερω οτι το νερο εκει το πηγαινουν με πλοια.
αυτος λοιπον που ειχε το πλοιο εδινε νερο σε εναν τυπο ο οποιος το μοιραζε στους κατοικους.
αυτη η γιαγια επειδη ηταν πολυ φτωχη της πηγαιναν δωρεαν νερο.
μετα απο καιρο ανακαλυψαν πετρελαιο στη γη της πολυ φτωχιας γιαγιας.
αυτη ομως τι να το εκανε? και εδωσε την εκμεταλευση και τα κερδη στον νερουλα και στον καπετανιο. αυτοι πλουτισαν και καναν μια αεροπορικη εταιρια εκει για πολυ σημαντικα προσωπα πιο συγκεκεριμενα VIP.
τοσο σημαντικα που στην οικονομικη θεση σερβιρουν μαυρο χαβιαρη.
ε, αυτο θα κανουν και εδω με αεροπλανα που ειδη εχουν...μεταχειρισμενα...
αυτα. τωρα δεν ξερω αν ειναι μια ομορφη ιστορια αλλα η πηγη που μου τα ειπε ειναι πολυ εγκυρη.