Elite... story

παιδια εχετε απολυτο δικιο.....
αλλα η κορο'ι'δια ειναι περιττη...
απλα προσπαθησα να βοηθησω....
τη λεξη ντουμπαι οπως λετε και με διορθωνετε δε τη χρησιμοποιω ποτε. επισης το D δεν ειναι ελληνικο αρα η μετατροπη του στα ελληνικα ειναι σχετικη και χωρις καθολου σημασια.
τη λεξη αφετηρια δεν την εχω χρησιμοποιησει κυριολεκτικα ποτε, παρα μονο στη μονοπολη κατα τα αλλα ειμαι αστερι στην ορθογραφια.
αλλα φυσικα καλαμπουρι να γινεται και να περναμε καλα....
ηθελα να πιστευω καποια στιγμη στη ζωη μου οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων αποτελειται απο μια βαθυτερη ουσια και οχι απο κατι ρηχο.
δυστυχως η ευτυχως καποιοι συνεχως μου υπενθυμιζουν ποσο λαθος κανω!

απο μενα για εσας....

pandwra":307zbcfj said:
αλλα λεγοντας τουμπαι εννοω το ενα και μοναδικο στη μεση ανατολη.

padwra":307zbcfj said:
τη λεξη ντουμπαι οπως λετε και με διορθωνετε δε τη χρησιμοποιω ποτε. επισης το D δεν ειναι ελληνικο αρα η μετατροπη του στα ελληνικα ειναι σχετικη και χωρις καθολου σημασια.

Δηλαδη, την πρωτευουσα του Κατάρ να την λέμε Τόχα?

**VanZanten Eχεις ΠΜ

pandwra":pokju593 said:
παιδια εχετε απολυτο δικιο.....
αλλα η κορο'ι'δια ειναι περιττη...
απλα προσπαθησα να βοηθησω....
τη λεξη αφετηρια δεν την εχω χρησιμοποιησει κυριολεκτικα ποτε, παρα μονο στη μονοπολη κατα τα αλλα ειμαι αστερι στην ορθογραφια.
αλλα φυσικα καλαμπουρι να γινεται και να περναμε καλα....
ηθελα να πιστευω καποια στιγμη στη ζωη μου οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων αποτελειται απο μια βαθυτερη ουσια και οχι απο κατι ρηχο.
δυστυχως η ευτυχως καποιοι συνεχως μου υπενθυμιζουν ποσο λαθος κανω!

απο μενα για εσας....

Τελικά αγαπητή pandwra,έχεις κάποια σοβαρή πληροφορία γιά την εταιρεία αυτή,ή όχι;

Γιατί άν θεωρείς σοβαρή πληροφορία τίς ιστορίες γιά νερουλάδες και γιαγιάδες καί μάλιστα τόσο σοβαρή ώστε να την αναφέρης και σέ ένα φόρουμ αεροπορικού περιεχομένου,στο οποίο βεβαίως μπαίνουν καί επαγγελματίες τού χώρου,τότε επίτρεψέ μας να προβληματιζόμαστε γιά την εταιρεία αυτή όσο δέν φαντάζεσαι.....

Καί τί σχέση έχει η ουσία και η ρηχότητα τών ανθρώπων μέ την ιστορία που μάς ξεφούρνισες;

Μήπως αντί να "τη λέτε" ο ένας στον άλλο για το αν το Ντουμπάι είναι Τουμπάι ή όχι να μιλήσετε για την εταιρεία?
Εκτός κι αν όλοι εδώ μέσα είναι καθηγητές φιλολογίας με ειδίκευση στην ορθογραφία!
Μας πείραξε το "Τουμπάι"?
Δεν βλέπετε που όταν κανουν post κάποιοι, οι υπόλοιποι κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε (ή μάλλον με την ορθογραφία που τα γράφουν)?

Επειδή αυτά που γράφτηκαν στα τελευταία posts είναι (για μένα) χωρίς λόγο ύπαρξης, ας συνεχίσουμε εδώ τις ωραίες ιστοριούλες μας όπως, τα παραμυθάκια, το D που επειδή δεν είναι ελληνικό γράμμα το προφέρουμε όπως μας κατέβει :oops: , τις λέξεις που τις ξέρουμε μονο απο τη Monopoly :D , τις γιαγιάδες με τους νερουλάδες :rolleyes: κλπ κλπ.
Αν και το βλέπω για κλειδαριά και σύντομα μάλιστα :?

Γιά να είμαι ειλικρινής,εγώ βλέπω να πηγαίνει γιά κλειδαριά η ίδια η εταιρεία...

Πάντως,θά συμβάλω και εγώ στο παρόν τόπικ παραφράζοντας ένα παλιό τραγουδάκι γνωστού Ελληνικού συγκροτήματος:

Θά'θελα να'μουν νερουλάς
στά παραμύθια τής γιαγιάς
ο νικητής και ο γενναίος
Νά είχα πετρελαιοπηγές
εταιρείες αεροπορικές
γιά τήν ελίτ καί τούς σπουδαίους

Μά η καλή μας η γιαγιά
έφυγε απ'τόν κόσμο πιά
και παραμύθια δέν ακούμε

Refrain
ΕΑ ΕΑ ΕΑ Ε
Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ......

Κοίτα,
έσπασες το μέτρο κανα δυο τρεις πέντε φορές...ανέμπνευστο περιεχόμενο, απλοϊκή δομή...τι να πω...ευχαριστούμε, θα σας ειδοποιήσουμε εμείς

Χίλια συγνώμη που δε παρακολούθησα από την αρχή αυτό το τόπικ για να προσφέρω απλόχερα το δικό μου contribution. Παρ'όλα αυτά ήταν άκρως entertaining, μου φτιάξατε τη νύχτα! το γεγονός είναι για μένα αφ' εταιρεία (Ανώνυμος) για μια πολύ όμορφη Κυριακή. Καλημέρα σας.

Θα ηθελα να ενημερωσω οτι το Ντουμπαι δεν εχει ουτε ενε γραμμαριο πετρελαιο στο υπεδαφος του. Πετρελαιο εχει το abu dhabi, Tarif.

Δευτερο το εδαφος ανοικει εξ ολοκληρου στο σειχη, τα σπιτια δεν πωλουνται αλλα ενοικιαζονται για εκατο χρονια. Το πετρελαιο ανοικει στο σειχη δηλαδη ειναι δικο του, αυτος το διαχειριζεται δηλαδη η εταιρεια adnoc. Αν το αφεντικο σου καταγετε απο την οικογενεια Zayed τοτε μπορω να πιστεψω τα λεγομενα σου.....

Τριτον το αφεντικο σου δεν νομιζω να ειναι και τρελα πλουσιος γιατι εχει αεροπλανα δεκαετιας του 70. Η μοδα στα UAE ειναι να αγοραζουν Α345 και 777 και να επιδεικνυουν το χρημα και την εξουσια.

Ζω στο ντουμπαι εδω και 20 χρονια ξερω πολλα πραγματα στον αεροπορικο χωρο της χωρας αυτης.