Elite Airlines

Επειδη εδω εχει αρχισει και πνεει ανεμος ριγανατος, να ρωτησω αν εχετε κατι νεοτερο σχετικα με την εταιρεια. Αν οχι, φαγωθητε στα ΠΜ και οχι δημοσια!!!! Και αν τιθεται θεμα προσβολης τιμης, φαγωθητε στυην Κρητη (για να μη σας καταλαβουν με τους πυροβολισμοπυς!!( Ημαρτον πια, τετοιους παιδιαρισμους εχω πολυ καιρο να διαβασω! Αν και παλι θελετε να προβαλέτε τις εξεχουσες προσωπικοτητες σας, καντε το ανοιγοντας ενα τοπικ εδω και χαριεντιστειτε!!!

Μη μας ζαλιζετε πια αλλο τον Ερωτα!!! :wall:

Σημερινό δημοσίευμα για την Elite, βάσει του οποίου η εταιρία θα κάνει cargo πτήσεις με...747-100 ( :!: :shock: :!: ):
http://www.capital.gr/news.asp?Details=620759

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και κάτι περί ανάκλησης της άδειας της ΗΙΑ...

Πέραν από την παρατήρηση του George βλέπω ότι και στην Elite συμμετέχει και ο κ. Καραμπάτης που είχε Venus, Princess, Gee Bee (και καμιά που ίσως να μου διαφεύγει). Νέα προσπάθεια λοιπόν, ελπίζω με καλύτερο μέλλον.

Υ.Γ. Εγώ πάντως την Vision Air που γράφει ο αρθρογράφος δεν την γνωρίζω. Μάλλον Gee Bee ήθελε να γράψει ;)

Σορι ρε παιδια αν εγω παλι παρεξειγησα κατι.. Απο τα γραφομμενα βγαζω ακρη οτι η εταιρεια θα εκτελει εγχωριες πτησεις καργκο με Β747!!11;;!;!;!;!;!;!;

:shock:

Τζάμπα μάθανε νά..περπατάνε.

Σύμφωνα μέ το δημοσίευμα,"Η εταιρεία ετοιμάζεται, εντός 10ημέρου, να καταθέσει αίτημα αεροπορικής εκμετάλλευσης στην ΥΠΑ, προκειμένου να ξεκινήσει πτήσεις cargo μακρινών αποστάσεων από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»."

Απορία πρώτη:Τό 747-100 πού θά τό βρούν;Εδώ καλά-καλά δέν βρίσκεις εύκολα 742άρια (μεταχειρισμένα βεβαίως βεβαίως...).

(μήπως εννοεί 747SP;)

Απορία δεύτερη:Ολους αυτούς καί αυτές που είχαν περάσει από συνεντεύξεις καί που θά τους μάθαιναν ακόμα καί νά..περπατάνε (!),τί τους έκαναν;Τους έδωσαν τουλάχιστον κάποια αποζημίωση γιά τόν χρόνο (καί τά κιλά) που έχασαν;

Αποζημιωση???μας εχουν γραμμενους κανονικα...Δεν πηραμε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ...
Αλλα να σας πω και κατι αλλο???Εχω γνωστους που τελειωσαν την εκπαιδευση σε πολυ γνωστη εν ενεργεια τσαρτερ εταιρια εδω στην Ελλαδα απο το μηνα Αυγουστο και ακομα περιμενουν...Δεν εχουν υπογραψει κανενα συμβολαιο,δεν πληρωθηκαν για τπτ και τους εχουν ακομα στην αναμονη...Οποτε δεν ειναι να εμπιστευεσαι τελικα κανεναν και τιποτα.... :( :wall:

εγινε cargo η εταιρια πηρε εμαθα το icao και iata και θα ξεκινισει απο γαλλια να πετανε

Tina,
Τα λέει όλα ευγενικά η ενημέρωση του Ακις παραπάνω !!
Χρήσιμο είναι πάντα να προσπαθείτε να μαθαίνετε και το επιχειρηματικό μητρώο των φορέων του "επιχειρείν"!

Και σε αυτό το σημείο, να σας υπενθυμίσω παλαιότερο post μου. Ίσως να πρόκειται για αυτό το αεροπλάνο.

AirNewZealand":2ux3xx5w said:
Σύμφωνα με το CH-Aviation, η Elite θα παραλάβει ένα B747SR Freighter. Κατά πόσο είναι αξιόπιστη η πηγή βέβαια, δεν γνωρίζω. Και σύμφωνα με το airfleets.net, το μόνο διαθέσιμο είναι αυτό. Εν αναμονή λοιπόν...

Δεν νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που εταιρια αλλαζει τα επιχειρηματικα της σχεδια...... :with:

Οπως λενε και οι δημοσκοπησεις το passenger traffic μειωνεται συνεχως! :wall: http://www.airtransportnews.aero/articl ... =&id=14541

Το ιδιο και οι εργασιακες δυνατοτητες! :( http://www.airtransportnews.aero/articl ... =&id=14572

Απο πλευρας του να "βγαλουμε" η αλλαγη αυτη εχει καποια βαση...

Την εξελιξη της θα την δουμε "προσεχως".....η αλλιως για να το βατοπεδισουμε λιγο.......

"Κοντος ψαλμος αλληλουια!"