Elite Airlines

fish":36kfpi9g said:
Στην εκπαίδευση μας είχαν πει ότι τα αεροπλάνα είχαν κάνει τέτοιο service που τους επέτρεψε να μηδενίσουν τα χιλιόμετρα.

ΑΠΛΑ........ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! :thx: :thx: :thx:

Μου θυμίζει την φοβερή ατάκα του προέδρου της Κρέταν που διαλαλούσε το '93 : " Tα αεροπλάνα μας είναι ...τσί κούτας" :thx: :thx: :thx:

Πρόταση πρός τους moderators (σοβαρά και χωρίς πλάκα). Γιατί δεν έχουμε ένα τόπικ όπου να μπορούμε να βάζουμε όλες αυτές τις ατάκες-κοσμήματα. Έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια στο airliners.gr φοβερά, τέτοιου είδους, πράγματα. Γιατί να μήν τα έχουμε συγκεντρωμένα κάπου αντί να τα αφήνουμε να "θαλασσοδέρνονται" στον κυβερνοχώρο χωρίς την απαραίτητη αξία και περίοπτη θέση που τους αξίζει. Προσφέρομαι να βοηθήσω αν απαιτηθεί.

Ζητώ συγνώμη από όλους όσους είναι γνώστες της αεροπορικής ορολογίας και κατάστασης για τον απλοικό τρόπο με τον οποίο αναφέρομαι σε κάποια θέματα. Επίσης ευχαριστώ όσους μου απάντησαν σοβαρά και με επαγγελματικό ενδιαφέρον στις ίσως χαζές ερωτήσεις μου χωρίς να με ειρωνευτούν. Σέβομαι το χώρο και τους κανονισμούς του επειδή υπάρχουν επαγγελματίες αλλά και λάτρεις της αεροπορίας που σου εμπνέουν αυτό το σεβασμό.

Fish, αυτά που γράφω στο προηγούμενο πόστ δεν έχουν στόχο εσένα αλλά αυτούς που τα λένε. Εσύ γράφεις ότι έτσι σας είπαν στην εκπαίδευση. Αυτούς που τα είπαν καυτηριάζω και ειρωνεύομαι και προφανώς όχι εσένα.

Τώρα, αν δεν είπαν αυτό που λές ότι είπαν ή αν είπαν κάτι άλλο, τότε η "ροπαλιά" πέφτει στο κεφάλι σου. Θα μπορούσες να είχες μεταφέρει (εφόσον το μεταφέρεις σαν λεγόμενο κάποιου) αυτό που ακριβώς είπαν. Αν δεν το θυμάσαι.....άστο καλύτερα, πές κάτι άλλο παρά να τους εκθέτεις.

νά'σαι καλά !

αχ αχ αχ το στυλατο περπατημα, το χαβιαρι, τα ασημενια μαχαιροπηρουνα, οι εποχες Ωναση που χαθηκαν ετσι ξαφνικα... οταν τα λεγαμε μας λεγανε κακους που θελαμε το κακο της νεας εταιρειας ... απλα επειδη ημασταν ρεαλιστες...
:with: :with: :with:

Ακόμα κι αν δεν ήσουν κακός όταν "προέβλεπες" την κατάληξη της elite, τώρα είσαι ότι χειρότερο μπορεί να υπάρχει! Δεν μπορείς να αφήσεις τα ειρωνικά σχόλια στην άκρη και να προσπαθήσεις να σεβαστείς κάποιους ανθρώπους με αγάπη στην αεροπορία, όπως εσύ μάλλον, που αφιέρωσαν χρήματα, χρόνο κτλ και είναι σε πολύ δύσκολη θέση αυτήν τη στιγμή;
Το 90 % του προσωπικού της elite απαρτιζόταν απο άτομα που είχαν δουλέψει χρόνια στον χώρο, όταν άρχισε και η εκπαίδευση συνειδητοποίησα και εγώ ότι πραγματικά γινόταν σωστή δουλειά στην εταιρία. Όλοι ρωτήσαμε ανθρώπους που "ξέρουν" και το γεγονός ότι αρκετές εταιρίες προσπάθησαν να ανοίξουν και δεν πήραν καν άδειες ποτέ έπρεπε να με κάνει να μην εμπιστευτώ κάποιους ανθρώπους που μου είπαν " Ιούνιο πετάς"; Έπρεπε να πω όχι; Έπρεπε να εμπιστευτώ εσένα που στα Posts σου έλεγες ότι δεν θα ανοίξει εταιρία στην Ελλάδα; Ούτως η άλλως η κομπίνα και το ξέπλυμα χρήματος απο Έξω έγινε.
Μπορείς να φανταστείς πως είναι να αγαπάς μια δουλειά και ο μόνος τρόπος να την κάνεις να είναι να μεταναστέυσεις στην Μέση Ανατολή;
Ή σου έχουν έρθει όλα στην ζωή όπως τα ζήτησες ή είσαι τόσο αποτυχημένος που τα κόμπλεξ σου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Ελπίζω πραγματικά να σου συμβαίνει το πρώτο...και αυτό ειναι που διαφοροποιεί εμάς τους δύο...και για αυτό εγώ δεν μπορώ να θεωρηθώ κακός ενώ εσυ ναι.

docORL":2s1xxscb said:
Για ρωτιστε πρωτα, απο ποτε εχουν ν α πληρωθουν τα ανωτερα στελεχη, οπως ο ΔΠΕ, ο γενικος αρχιχειριστης, και μετα τα λεμε! :mrgreen:
Ειπαμε, ο σοφος ελληνικος λαος, κατι λεει για π%$#ες, και βαφη αυγων! :with:

Θα συμφωνησω σε ολα καλε μου φιλε δυστυχως τους γνωριζω και τα πραγματα ειναι ετσι και χειροτερα απο οτι μου ειπαν!!!

Athineos":ettk57xv said:
Δεν εχω καμια διαθεση να επιτεθω σε κανεναν. Οσο τυχαιος ειμαι εγω αλλο τοσο εισαι κι εσυ. Ολοι βρισκομαστε εδω για να βρουμε μια ακρη. Δημοσιευοντας ομως ανακριβειες δε βοηθαμε την κατασταση. Εχω μιλησει με στελεχη της Elite και τα πραγματα δεν ειναι οπως τοσο προθυμα τα παρουσιαζεις. Υπαρχουν καποιοι συνταξιουχοι της ΟΑ μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που δεν πηραν τους παχυλους μισθους τους τους 2 τελευταιους μηνες λογω καποιων οικονομικων εκκρεμοτητων της εταιρειας. Τα υπολοιπα στελεχη και ολοι οι υπαλληλοι μηδενος εξαιρουμενου πληρωνονται κανονικα. Οι εκπαιδευσεις συνεχιζονται κανονικα. Και ολα αυτα σε μια εταιρεια που ακομα βρισκεται στη διαδικασια αποκτησης AOC...

τι ειναι αυτα που λες???η επιθεωρηση εργασιας τα γνωριζει????

εσυ που δουλευεις και εχεις σηκωσει τετοιο λαβαρο?????ποια συμφεροντα εξυπηρετεις????

ακου εκει μετρημενοι στα δακτυλα και παχυλους μισθους!!!αρθρο 1 του εργατικου κωδικα λεει οτι τα δεδουλευμενα πληρωνονται στο ακεραιο και εσυ μετρας
δακτυλα?????ΑΙΣΧΟΣ

Ζαντε εισαι τελειος ζαντο... αλλιως δεν θα εγραφεσ αυτα στο ποστ... λυπαμαι πολυ γιατι μιλας χωρις να ξερεις... οχι μονο καποιοι εχουμε μεταναστευσει στη μεση ανατολη και την αφρικη για να κανουμε αυτη τη δουλεια αλλα κοντευουμε να ανατιναξουμε ολοκληρη τη ζωη μας για παρτι της... οποτε καλο ειναι να προσεχεις τι λεσ...

Φυσικά και δεν ξέρω τι μπορει να έχεις κάνει, υπόθεση έκανα βάσει αυτών που έγραφες. Τώρα που έμαθα όμως λυπάμει ακόμα πιο πολύ για σένα... ΣΕΒΑΣΜΟ σου ζήτησα το καταλαβαίνεις; Με το να κοροιδεύεις και να ειρωνεύεσαι τι ακριβώς πετυχαίνεις;

Φιλε μου ζαντε απλως καποιοι εδω μεσα εχουν θρασος και σε εκεινους μιλας αναλογα γιατι οταν απλως λεγαμε καποιοι οτι δεν ειναι δυνατον ουτε μια στο εκατομμυριο να ξεκινησει μια εταιρεια να πεταει απο την αθηνα για τοροντο και λος αντζελες και να εχει κερδος μας σηκωνε και μας επαιρνε λες και ειχαμε λογο να θιξουμε την εταιρεια...απλα λεγαμε αυτα που με την πειρα μας μπορουμε να προβλεξουμε γιατι ενα και ενα κανει δυο οχι πεντα... τωρα αν πιστεψες οτι θα γινονται αυτα τα δρομολογια και οτι θα ζησουμε εποχες Ωναση και ολα τα υπολοιπα απλα επειδη σου φαινοταν η εταιρεια σοβαρη και οι ανθρωποι της τοτε λυπαμαι πολυ γιατι εχεις προβλημα στο να κρινεις...δεν ειρωνευτηκα κανενα απλως εβαλα στη θεση τους οσους επρεπε... γιατι το να αγαπας την αεροπορια σημαινει να εισαι πρωτα απο ολα γνωστης της και εσεις με αυτα που λεγατε μαλλον νομιζατε οτι μιλατε για ιπταμενους δισκους...λυπαμαι πολυ αλλα αν θελεις να μου μεταθεσεις την στενοχωρια σου για το οτι δεν εκανες το ονειρο σου τοτε τι να πω... κι εγω ακομη ψαχνομαι στο χωρο αλλα δεν κανω ετσι...