Elite Airlines

Λογικά, όταν αναφέρεται κάποιο όνομα από κάποιο μέλος, αυτο το όνομα πρέπει να σβήνεται από το πόστ. Έτσι δεν ισχύει στο φορουμ;

Φιλε Α300 δεν ξερω τι γινεται εγω απλα επειδη εχω παρατηρησει σαν νεος καποια πραγματα μεσα στο φορουμ γι αυτο τα σχολιαζω..κανονικα κανενας δεν πρεπει να λεει ονοματα.αυτη ειναι η δικη μου αποψη..απο κει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει..ετσι δεν ειναι???

καλη ανασταση

Χριστος Ανεστη σε ολους Κυριοι,το θεμα εδω ειναι ELITE Airlines και μετα απο τοσα ασκοπα ποστ το βλεπω για κλειδωμα,για αυτο ας προσεξουμε λιγακι........ ;)

Γιατι τοση σιωπη πια...Απ'οτι εμαθα απο συναδελφους μου της ΗΙΑ η elite εχει πια κλεισει...(τα γραφεια και την under construction σελιδα της γιατι δεν εχει και τιποτα αλλο).Ψεμματα μου λενε... :?:

ίσως πηγαίνει για το CARGO

Καλο μηνα!

Φιλε μου cabincrew4ever οι πηγες σου δεν ειναι καλα πληροφορημενες. H Elite δεν εχει κλεισει. Τα γραφεια της υπαρχουν. Οι εργαζομενοι και τα στελεχη συνεχιζουν κανονικα. Ρωτησα για το website που εμφανιζεται under construction και η απαντηση που πηρα ειναι λογικοτατη. Το website θα τεθει σε λειτουργεια με την εναρξη των πτησεων, ως τοτε δε χρησιμευει σε κατι.
Οσο για το cargo που αναφερθηκε κι εγω καπου το ακουσα αλλα οι πληροφοριες προς το παρον ελεγχονται.

Athineos":2ifhwtzg said:
Ρωτησα για το website που εμφανιζεται under construction και η απαντηση που πηρα ειναι λογικοτατη. Το website θα τεθει σε λειτουργεια με την εναρξη των πτησεων, ως τοτε δε χρησιμευει σε κατι.

Δικιο εχουν. Σε τιποτα δεν χρησιμευει το website. Ουτε για προβολη της νεας εταιρειας, ουτε για διαφημιση, ουτε για (λεμε τωρα) κρατησεις θεσεων on-line, ουτε για πληροφορηση στην αγορα εργασιας οσον αφορα σε ελευθερες θεσεις, ουτε πουθενα.
Δηλ. θα ξεκινησουν πτησεις (...) και μετα θα ανεβασουν και στον αερα το site? Εμπνευσμενο...

Λογικοτατη απαντηση,οντως... :stupid:

Καλο μηνα σε ολους.

Λοιπον πρωτον εγω ακουσα οτι η εταιρεια εκλεισε.
Και δευτερον τα υπολοιπα τα ειπα για πλακα -δεν εννουσα οτι οντως εκλεισαν τα γραφεια της και η σελιδα της- απλως ειπα τι ειχε να κλεισει εκτος απο αυτα τα δυο αφου αεροπλανα δεν εχει...
Οσο για τα γραφεια μαλλον μπορουν και λειτουργουν χωρις "αεροπορικη εταιρεια" οπως δειχνουν και τα πραγματα τοσο καιρο...
αχ πια ελεος ρωτησα...δεν τη ειπα και "καμπουρη" την εταιρεια... :arrow: :wall:

Αχ εδω κανουν προτασεις στα στελεχη π.χ. αρχισυνοδους κτλ να δραστηροποιηθουν στο χωρο του cargo... :? ποτε θα δεχθουμε την αληθεια...
:thx:
Τις κατακαημενες αεροσυνοδους λειπαμε που μαθανε να περπατανε και να σερβιρουνε χαβιαρι οπως μας ειπανε καποτε οι ιδιες. :shock: Αλλα ετσι ειναι αν τα ματια σου τα εχεις κλειστα...ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΗ - LAX ΚΑΙ ΑΤΗ - YYZ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ??? Τρελα θα με πιασει. :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
:with: :with: :with:

Εσυ το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να λες κακιες και πολλες μαλιστα...αλλα εγω επειδη ξερω καποια πραγματα παραπανω ενα θα σου πω και αν θελεις ακουσε με..¨Προσεχε λιγακι τι λες...