Elite Airlines

Σημερα ειχα την τυχη να βρεθω με ενα στελεχος της Elite...
Δυστηχως τα πραγματα δεν ειναι και τοσο αισιοδοξα απο την πλευρα των στελεχων-εργαζομενων της εταιριας....
Εχουν να πληρωθουν 2μηνες, και σημερα εχουν συναντηση με τους ιδιοκτητες της εταιριας οι οποιοι θελουν να τους ανακοινωσουν κατι... :?:
Και δυστηχως πιστευουν οτι θα τους ανακοινωσουν την διαλυση της εταιριας μιας και το ''ξεπλυμα'' χρηματος εγινε και δεν χρειαζεται πλεον η ''μαιμου'' εταιρια...... :(

Ειδωμεν..........

Θα πρεπε να ντρεπεσαι για τα ψεμματα που διαδιδεις. Οι εργαζομενοι της Elite πληρωνονται κανονικα και στην ωρα τους και δεν τεθηκε ποτε θεμα διαλυσης παρα μονο καποιων ανακαταταξεων ορισμενων στελεχων.

Μιας και εισαι tourist εδω μεσα Αθηναιε και απλα γραφτηκες στο φορουμ για να διαψευσεις αυτα που εγραψα, και επειδη δεν γνωριζω τι ρολο βαρας, θα σου πω οτι ΔΕΝ ντρεπομαι γι αυτα που λεω μιας και ειναι λεγομενα στελεχους της εταιριας που βρισκεται εκει απο τo ξεκινημα της και που δεν εχει κανενα λογο να πει ψεμματα...σε μενα τουλαχιστον!
30000$ δεν ειναι και λιγα να σου χρωστανε. :shock:

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα συμφερον απο την εταιρια αυτη και δεν με νοιαζει και στην τελικη αν κλεισει η οχι!!!

Ο χρονος θα δειξει....φιλε μου τι ειδους εταιρια ειναι!!!! ;)

προς το παρον μας εχει αφησει στο ''coming soon''

oat_student":1yrmkmim said:
Μιας και εισαι tourist εδω μεσα Αθηναιε

[offtherecord]

Τι σημασια εχει το τι ειναι ο καθενας εδω, και τι παει να πει "εισαι τουριστας" Με αυτο το σκεπτικο τι πρεπει να σου πω εγω δλδ; Η ακομα πιο πολυ ο Ακης; Δεν εχουμε βαθμοφοριες με εξουσιες κλπ εδω! Με εξαιρεση τους συντονιστες ειμαστε ΟΛΟΙ ισοι! Τα παιδικης χαρας ισαξια δεν αρμοζουν απο κανενα μας!!!

[pleasedelete]

Παρακαλω διαγραψτε το ποστ μου αν κριθει αναγκαιο!
Ευχαριστω 4 διαβασμα!!!!

Μηπως...λεω μηπως...το στελεχος στο οποιο αναφερεσαι αναχωρει για καποιους λογους απο την εταιρεια και φροντιζει να ριξει λασπη; Μηπως;;;

Μαλλον με παρεξηγησες Μακεδονα..
Το τουριστ πηγαινε στο οτι γραφτηκε αμεσως μετα το ποστ μου για να με διαψευσει...και οχι για να δειξω οτι ειμαι παλιος...
Και δεν ανεχομαι να μου λεει ο καθε τυχαιος να ντρεπομαι....

Δεν το παιζω παλιος ουτε ψαχνω για τιτλους, και αναγνωριση!!!!Και αυτο φαινεται απο τον αριθμο των ποστ μου!!!
Εγω τουλαχιστον δεν εχω δειξει τετοια δειγματα εδω μεσα.

Αυτες τις ανευ λογου επιθεσεις δεν τις καταλαβαινω...
Ημαρτον πια...... :wall:

sorry για το off-topic :(

Αthinaios εγραψε:
Μηπως...λεω μηπως...το στελεχος στο οποιο αναφερεσαι αναχωρει για καποιους λογους απο την εταιρεια και φροντιζει να ριξει λασπη; Μηπως;;;

Οπως και σου ειπα και παραπανω ο χρονος θα τα δειξει ολα.

Δεν ξερω αν φευγει η οχι...Προς το παρον ειναι ακομα στην εταιρια!!

Δεν εχω καμια διαθεση να επιτεθω σε κανεναν. Οσο τυχαιος ειμαι εγω αλλο τοσο εισαι κι εσυ. Ολοι βρισκομαστε εδω για να βρουμε μια ακρη. Δημοσιευοντας ομως ανακριβειες δε βοηθαμε την κατασταση. Εχω μιλησει με στελεχη της Elite και τα πραγματα δεν ειναι οπως τοσο προθυμα τα παρουσιαζεις. Υπαρχουν καποιοι συνταξιουχοι της ΟΑ μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που δεν πηραν τους παχυλους μισθους τους τους 2 τελευταιους μηνες λογω καποιων οικονομικων εκκρεμοτητων της εταιρειας. Τα υπολοιπα στελεχη και ολοι οι υπαλληλοι μηδενος εξαιρουμενου πληρωνονται κανονικα. Οι εκπαιδευσεις συνεχιζονται κανονικα. Και ολα αυτα σε μια εταιρεια που ακομα βρισκεται στη διαδικασια αποκτησης AOC...

Ειναι φυσικό αφου εχει εμπλακει και ο Καραμπατης στην Elite.

Πάντως, μια σειρά ολόκληρη νέων πληρωμάτων καμπίνας στην οποία είχαν υποσχεθεί να πληρώνονται και στην εκπαιδευση, εκπαιδεύτηκε και φυσικά κάποια στιγμή τους αναίρεσαν την πρόθεση πληρωμής. Τότε μάλιστα, κάποια παιδιά -μερικοί από τους οποίους είχαν αφήσει σιγουρες δουλειές για να πεταξουν με Ελίτ- διεκδίκησαν τα χρήματα που η εταιρία η ίδια απο μόνη της ειχε υποσχεθεί, και η απάντηση από την εταιρία ξέρετε ποια ήταν; Να διακόψει την εκπαιδευση και να τους αποδεσμέυσει γιατί ήταν 'αναρχικά στοιχεία', επι λέξει, επειδή ζήτησαν τα χρήματά τους. Δεν θέλωνα πιστέψω ότι η Ελίτ είναι ακόμα μια φουσκα, αλλα ταυτόχρονα δεν μπορώ να αγνοήσω και όσα έχω μάθει και μαθαινω σχετικά. Δεν βρίσκω για ποιο λόγο η εταιρία να κουράζει κόσμο με εκπαιδευσεις, αφού μέχρι να ερθει το αεροπλανο και να πάρουν την αδεια, η ισχυς των εκπαιδευσεων θα χει λήξει. Περίεργα πράγματα...:doubt:

Φιλε Α300 καλά να παθουν. Ποιος νορμαλ ανθρωπος αφηνει οποια και να ειναι η σιγουρη δουλεια που κανει και να παει σε καποια που λενε οτι θα ειναι αεροπορική εταιρεια. Αυτη την στιγμη ενα ολόκληρο χρονο προσπαθουνε να παρουν το AOC. Γιατι δεν το εχουν παρει μεχρι σημερα? Μηπως οι postholders ειναι μαυρισμενοι ποινικά? Μηπως τα αεροπλανα τους αυτη τη στιγμή πετουν για λογαριασμό Ιρανικών συμφερόντων και για να μπορεσουν να πεταξουν στην Ευρωπη η Αμερική ειναι καπως δυσκολο εως ακατορθωτο. Η γιατι οι postholders ειναι ανικανοι για ενα τετοιο project?. Εαν μου απαντησετε θα μου λυσετε πολλες αποριες.