Elite Airlines

Αχ... πάει και το SX-DCB... :(

Τελικά η συγκεκριμένη εταιρεία δε θα κάνει τη διαφορά στις αερομεταφορές όπως έγραφαν κάποιοι/ες;
Tina":20xapw3g said:
...Παντως στο μελλον θα βαλουν και πτηση προς Αυστραλια!Η εταιρια θα εχει προγραμματισμενες πτησεις καθε μηνα και θα εχει 3 θεσεις!!First,Business,Economy..Η εταιρια αυτη θα ειναι κατι σαν την ΟΑ επι εποχη Οναση!!Θα μας μαθουν ακομα και πως να περπαταμε!! :shock:
ΠΙστευω πως αυτη η εταιρια θα ειναι πολυ Ελιτ τελικα.. :D

fotis":1npr44qo said:
Αχ... πάει και το SX-DCB... :(

Τελικά η συγκεκριμένη εταιρεία δε θα κάνει τη διαφορά στις αερομεταφορές όπως έγραφαν κάποιοι/ες;
Tina":1npr44qo said:
...Παντως στο μελλον θα βαλουν και πτηση προς Αυστραλια!Η εταιρια θα εχει προγραμματισμενες πτησεις καθε μηνα και θα εχει 3 θεσεις!!First,Business,Economy..Η εταιρια αυτη θα ειναι κατι σαν την ΟΑ επι εποχη Οναση!!Θα μας μαθουν ακομα και πως να περπαταμε!! :shock:
ΠΙστευω πως αυτη η εταιρια θα ειναι πολυ Ελιτ τελικα.. :D

Ε,αφού τούς έμαθαν πώς να περπατάνε.....δέν είναι μιά διαφορά κι'αυτό;

Δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτήν την εταιρεία, όχι γιατί προσέφερε κάποιο πτητικό έργο, αλλά γιατί μου προσέφερε μερικές από τις απολαυστικότερες στιγμές που έζησα σε αυτό το φόρουμ.

viewtopic.php?p=63900#p63900

(Αν την απογειώσετε από κάποιον από τους 21L/R, ειδοποιήστε μας εγκαίρως για να εκκενώσουμε το σπίτι. Αμαρτία είναι...)

Επειδή παρακολουθώ Σεφερλή,θα τονίσω οτι τους έμαθαν πως να περπατάνε αλλά όχι πως να πετάνε!Αχαχόυχα!Κακό,ε;
Γιατί εμένα η φωτογραφία μου φαίνεται λίγο μοντάζ;Λίγο,όχι πολύ!Παλιόπαιδα!
Υ.Γ.:Και η διεύθυνση της εταιρείας,όπως την έχει παραθέσει ο Άκης:
ELITE AIRLINES S.A
Αεροπορική Εταιρία
Αναπαύσεως 29
ΚΟΡΩΠΙ
210 6026065
:banana: :banana: :banana: :banana:
Με τους ανανάδες που έχω ζητήσει τι θα γίνει,θα μπουν;

Άλλη μια φωτογραφία από το "μοντάζ"! :D

Κρίμα πάντως που την επωνυμία Penguin* Airlines την έχει ήδη άλλη εταιρεία.Στην Elite θα ταίριαζε μιά χαρά.

*Ο πιγκουίνος,ώς γνωστόν,είναι ένα πουλί που δέν πετάει

Μπρε,αυτή δεν είναι η ίδια με τη προηγούμενη απο τον seven4seven;Σκανταλιάρη!

Δεν πρόσεξες τους διαφορετικούς φωτογράφους;

Alex96 αγορι μου,γιατί δεν περνάς μια βόλτα από το λγαβ να δεις και ιδίοις ομμασι το «μοντάζ»; Πονηρουλη και δυσπιστε!